Posted on

Tervetuloa täysin uusittuun verkkopalveluumme

Niin kuin kaikissa hyvissä projekteissa tässäkin kului aikaa enemmän kuin oli tarkoitus. Verkkouudistuksemme piti olla valmis jo viime vuodenvaihteessa, vaikka tässä ei sentään ydinvoimalaa rakennettu (tosin välillä siltä tuntui). Mutta ehkä se näkyy siinä, että emme testaa teillä beta-versiota vaan homman pitäisi toimia alusta lähtien kuin sen erään kulkuvälineen vesiklosetti.

Kevään aikana uudistimme myymälämme idealla ”valokuvaajan olohuone”. Ja olemme järjestäneet jo useita, porukan määrästä päätellen kiinnostavia tapahtumia. Jatkossa niitä järjestetään kiihtyvällä tahdilla lisää ja jos haluat olla kuulemassa näistä ensimmäisenä liity meidän uutisspämmimme tilaajaksi. Tilaa uutisspämmi tästä

Tarkoitus on tuoda näkyviin ja käytettäväksi verkkoon myös se palvelu ja asiantuntemus joka teillä on ollut käytössänne jo täällä kivijalassa. Toivomme teiltä palautetta olemmeko siinä onnistuneet. Kehitämme jatkossa jatkuvasti palvelua teiltä tulleiden toivomusten perusteella.

Verkkokauppaan on tuotu nyt huomattavasti enemmän tuotteita valikoimastamme ja lisää päivitetään jatkuvasti. Edelleenkään aivan kaikkien edustamiemme brändien koko valikoima ei ole tulossa verkkoon joten jos jotain puuttuu kysy meiltä, ratkaisu löytyy.

Pro blogiin tulee myös jatkuvasti uusia mielenkiintoisia laitetestejä, kuvaajaesittelyitä, ajankohtaisia puheenaiheita ja asiaa alan trendeistä. Aiheisiin kaipaamme myös teiltä ehdotuksia. Kerro mitä SINÄ haluat kuulla, lukea ja nähdä!

Varustevuokraamo löytyy edelleen helpompikäyttöisenä ja olemme lisänneet listoille vuokrattavaksi vuokralaitekyselyn perusteella uusia tuotteita muun muassa Sonyn kameroita ja optiikoita, slidereita, pientuotteita ja jalustoja. Kamoja vuokrataan jatkossa myös kuljetuksella kaikkialle Suomeen.

Täällä emme ikävä kyllä voi tarjota teille kahvia ja juttuseuraa mutta viihtykää verkossa yhtä hyvin kuin viihdytte meillä Haagassa!