Posted on

Broncolor Siros L – Langaton, nopea ja tehokas

Broncolor Siros 400 L Wifi/RFS2.1 akkusalamalaite

Siros L – Langaton, nopea ja tehokas

Siros L on akkukäyttöinen: 

Yhdellä täyteen ladatulla litium-ioni-akulla saat yli 440 täyden tehon välähdystä Siros 400 L salamalaitteesta.

Siros L on nopea: 

Siros L latautuu jopa 0,03 sekunnissa. Välähdysaika on jopa 1/9000s (t0.1) tai 1/19000 (t0.5).

Siros L on helppokäyttöinen: 

Säädät Siros L salamaa yhdestä helppokäyttöisestä säätöpyörästä. Tai vaihtoehtoisesti bronControl-aplikaatiosta.

Siros L on tehokas: 

Tehokkaimmillaan jopa 800Ws välähdys.

Siros L käyttää lediä: 

Siros L akkusalamalaitteessa on energiapihi 25W LED ohjausvalo 3200K värilämpötilalla. Siros L ohjari vastaa siis värilämpötilaltaan Siros S ohjaria.

Siros L on sveitsiläinen:

Siros L on sveitsiläistä laatua sisältä ulos.

Siros L on perhettä:

Siros L akkusalamalaitteeseen käy kaikki samat valonmuokkaimet kuin Siros ja Siros S salamalaitteisiin.

Siros family

 

Loputonta akkutehoa

Siros L istuu Broncolorin laadukkaaseen tuoteperheeseen saumattomasti ja täydentää sitä innovatiivisena lisäyksenä Siros-sarjaan. Siros hyödyntää viimeisintä litium-ioni- teknologiaa, joka mahdollistaa yli 440 täyden tehon väläystä. Vähentämällä tehoa esimerkiksi vain kahdella aukolla saat yli 1700 välähdystä. Akku toimii -10°C aina +60°C. Heti kun Suomessa on taas yli -10°C pakkasta pitää Siros L testata kylmemmissä lämpötiloissa.

Kun akku tyhjenee tämä laadukas akku latautuu taas täyteen vain 70 minuutissa. MOVEsta ja Scorosta tuttu ECTC-teknologia takaa nopeat välähdysajat ja markkinoiden tasaisimman värilämpötilan läpi 9 aukon tehoalueen.

 

Käyttö: helppoa ja vaivatonta kaikissa olosuhteissa

Kaikki Siros L perustoiminnot ovat käytettävissä ilmaisella bronControl  aplikaatiolla. Heti kun Siros L on kytketty wi-fi-verkkoon, voit säätää laitetta älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Jokaisella verkkoon kytkemälläsi Siroksella on oma käyttäjän määrittelemä värikoodinsa, joka varmistaa oikean yksikön säädön. Wi-fin välityksellä valotehoja säädettäessä sinun ei tarvitse enää laskea valaisinpuomia säätääksesi tehoa. Siros L voi myös luoda oman verkkonsa.

Voit säätää jopa kuutta Siros-yksikköä bronControl aplikaation kautta. Jos säädät salamalaitteitasi mieluummin manuaalisesti se käy kätevästi takapaneelin intuitiivista säätöpyörää käyttäen.

 

Siros L Ipad

Yksinkertainen, kestävä ja ergonominen

Siros studiosalamalaitteiden muoto on optimoitu akkuversioon. Litium-ioni-akun pystyy vaihtamaan yhdellä kädellä. Akku on upotettu täydellisesti sulavalinjaiseen koppaan ja salpa nousee hieman irti, jotta akun vaihtaminen onnistuu jopa pimeässä tai ilman että näet mitä teet. Suuresta kapasiteetistaan huolimatta Siros L akku on erittäin pienikokoinen 8,5x11x5,5cm ja kevyt 0,6kg. Kolme LED-valoa indikoi akun varaustasoa. Akun ulkopinta on tehty yhdestä alumiininpalasesta. Tämä takaa maksimaalisen suojan akun sisältä löytyvälle teknologialle ja antaa Sirokselle sen elegantin ulkonäön.

Jalustakiinnike on myös valmistettu alumiinista ja suunniteltu toimimaan lattiajalustana yhdessä säätökahvan kanssa. Varjokiinnike on sijoitettu jalustakiinnikkeen viereen. Näin ollen varjoa pystyy liikuttamaan koko sen varren pituudelta juuri siihen kohtaan mihin haluaa.

wed_400

 

Täydelinen valo ilman rajoitteita

Siros L akkusalamalaitteen säätöalueen on yli yhdeksän aukkoa. Korkealla teholla se taistelee jopa päivänvaloa vastaan. Matalimmilla tehoilla se mahdollistaa kuvaamisen suurilla aukoilla.

Suurin osa Broncolorin valonmuokkaimista, Parat, kuupat ja tasovalot, ovat suunniteltu tuottamaan paras mahdollinen valo valonlähteen ollessa niiden polttopisteessä. Tämän takia Siros L akkusalamalaitteen välähdysputki on sijoitettu kopan ulkopuolelle.

Broncolorilla on tarjota kattavin mahdollinen valonmuokkainvalikoima ja se on kokonaan käytettävissä myös Siros L akkusalamalaitteen kanssa. Tämän lisäksi Sirokselle on suunniteltu kaksi tarkoitettua heijastinta: heijastinvarjo ja koko-optimoitu vakioheijastin L40, johon saa kiinnitettyä hunajakennot ja ladonovet napsauttamalla.

perf_light

 

Valmis reissuun

Siros L akkusalamalaitteen valon laatu vastaa kaikilta osin Broncolorin perinteisiä voimaosia. Tasainen värilämpötila, erittäin lyhyet välähdysajat ja erittäin laaja säätöalue ovat ominaisuuksia, jotka pätevät kaikkiin Broncolorin laitteisiin. Tämä tarkoittaa sitä että Siros L akkusalamalaite on käyttökelpoinen jopa Scoron tai MOVEn rinnalla. Siros L on saatavilla, yksittäiskappaleiden lisäksi, myös kittinä, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset peruskeikalle. Paitsi tietenkin kameran, assarin, valaisinjalustat ja ammattitaidon.

siros_mountains

Siros L akkusalamalaite sisältää samaa teknologiaa kuin Scoro ja MOVE: 

Cut-off teknologia:

Välähdyksen kesto ja teho ovat kaksi määrittävää tekijää valon hallinnassa. Siros L akkusalamalaitteen mikroprosessori laskee lyhimmän mahdollisen välähdyksen keston jokaiselle yksittäiselle teholle.

Constant color:

Toisen sukupolven patentoitu ECTC teknologia (enhanced color temperature control), joka säätää väläyksen jännitteen suhteessa väläyksen kestoon, takaa tasaisen värilämpötilan läpi tehonsäätöalueen. Luotettavuutta korkeimmalla tasolla.

Erittäin suuri tehonsäätöalue:

Siros L akkusalamalaitteen tehosäätöalue on yhdeksän aukkoa ja pienin teho on jopa 2Ws. Siros L ei rajoita luovuuttasi.

Speed Mode: 

Speed Modessa priorisoidaan nopeaa latausaikaa ja lyhyitä välähdysaikoja tasaisen värilämpötilan kustannuksella. Todellisuudessa Siros L akkusalamalaitteen värilämpötila on todennäköisesti silti tasaisempi kuin edullisemmilla salamalaitteilla.

Litium-ioni-akku: 

Viimeisintä teknologiaa oleva litium-ioni-akku mahdollistaa todella nopean 70 minuutin uudelleenlatausajan sekä todella korkean varauksen. Siros L akkusalamalaitteen akku tuottaa yli 440 täyden tehon välähdystä ja painaa ainoastaan 0,6kg. Jos tästä akusta loppuu virta kesken sinulla on todennäköisesti toinen varalle. Näin kevyitä akkuja kelpaa kantaa pidempiäkin matkoja. Vaikka todennäköisesti pärjäät yhdellä.

Varaa demoaikasi tai ennakkotilaa Siros L akkusalamalaitteesi meiltä nyt!

Toimitukset alkavat kesäkuun 2016 lopussa!