Posted on

Studiovarustamo 10 vuotta

17362506_1365570056836990_2728166340507248046_n10-vuotias Studiovarustamo kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita luottamuksesta ja työntäyteisistä vuosista. Ammattiympäristössä toimiminen vuodesta toiseen on antoisan virkistävää. Antamanne haasteet ovat kehittäneet meitä paremmaksi kauppiaaksi ja opettanut meitä vastaamaan vaikeampiinkin haasteisiin. Voimmekin ylpeänä todeta että toimittamillamme laitteilla tehdään vähintäänkin Suomen parasta kuvaa. Pyrimme jatkossakin kehittymään ja pysymään herkkänä vastaamaan visuaalisen alan muutoksiin.

Nöyrä kiitos kuluneista vuosista.

Järjestämme juhlavuotemme kunniaksi lukuisia ammattilaisille suunnattuja tapahtumia ja kampanjoita, joista tiedotamme somessa ja sähköpostitse. #studiovarustamo10

Aloitimme myös uuden tradition. Tilaamme tuoreet henkilöstökuvat joka vuosi valitsemaltamme ammattivalokuvaajalta. Nämä ensimmäiset tilasimme Juha Törmälältä. Tunnemme Juhan jo vuosien takaa ja olemmekin aina ihailleet hänen vahvaa muotokuvaansa.

joonassusanna robertlola