LockCircle

LockCircle

Kahdella Italialaisella herrasmiehellä oli unelma valmistaa maailman paras cage. Pitkän videoammattiuran jälkeen molemmilla oli selkeä käsitys siitä, mitkä ovat ammattilaisten vaatimukset kalustolle. Yrityksen perustamisen aikaan videomaailma oli DSLR-murroksessa ja he valitsivat erikoisosaamisalueeksi lisävarusteiden valmistamisen pienikokoisiin kameroihin.

Kaikki sai alkunsa Como-järven rannalla Cernobbion kylässä. Näissä samoissa upeissa maisemissa toinen perustaja Brain Emo oli rakentanut vuosikymmenen ajan kustomoituja Zeiss Cine-objektiiveja. Toinen perustaja Dante Cecchin jätti tehtävänsä commercial directorin työstä ja siirtyi intohimoisen harrastuksena pariin, eli valmistamaan cageja. Dante on valmistanut omaan käyttöönsä ensimmäisen cagen 80-luvun alussa.

Ensimmäinen LockCircle-tuote oli alumiininen ”yli-suunniteltu” runkotulppa.

Miksi runkotulppa? Pienen, vaikeasti valmistettavan ja laadukkaan tuotteen valmistuksessa pystyttiin testaamaan usean eri metallipajan sorvauslaatua ja -tarkkuutta ja sitä kautta etsimään paras yritys valmistamaan tulevaisuuden huipputuotteita. Tähtäin oli alusta saakka cageissa.

Kun oikea metallipaja löytyi, niin LockCircle MetalJacket cagen valmistus alkoi. Se on Leica SL-runkoon tehty cage. Tuote sai heti paljon huomiota ja kehuja ympäri maailmaa. Jokaisesta osasta oli pyritty valmistamaan paras mahdollinen ja materiaaleina käytettiin vain parhaita tarjolla olevia raaka-aineita. Runkoon käytettiin CNC-koneistettua billet alumiinia ja kaikki ruuvit tehtiin titaanista. Tuloksena oli cage ilman kompromisseja.

LockCircle-tuotteet valmistetaan edelleen samalla intohimolla ja edelleen ilman kompromisseja. Toivotamme sinut tervetulleeksi Studiovarstamon myymälään tutustumaan Italialaisiin huipputuotteisiin!

Showing all 1 result

  • LockCircle Birdcage a7MK2 Pro Flex Bundle

    Ale! 589,00 429,00 sis. alv 24%
    Lisää ostoskoriin

Showing all 1 result