Info

Yhteystiedot

STUDIOVARUSTAMO OY
Ansaritie 3
00350 Helsinki
info@studiovarustamo.fi
puh. 010 387 4100
puh.hinta 0,08 €/puhelu + 0,06 €/min (sis. alv. 24%)

Aukioloajat

Ma-pe klo 9.00-17.00

Lauantaisin ja arkipyhinä suljettu.

Studiovarustamo syntyi vuonna 2006 unelmasta. Ammattivalokuvaajan unelmasta saada täydellistä palvelua ja ammattilaitemyyjän unelmasta saada tarjota täydellistä palvelua. Tästä unelmasta kehittyi myös alan harrastajia palveleva erikoiskauppa jonka missio edelleen on tarjota alan parasta ja asiantuntevinta palvelua sekä verkossa, että myymälässä. Olemme sitoutuneet etsimään ja esittelemään ratkaisuja jotka helpottavat kuvantekijän arkea.

Järjestämme jatkuvasti tapahtumia, koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia tiloissamme sekä ammattilaisia, että harrastajia kiinnostavista aiheista.

Ydinasiakasryhmämme on edelleen kuvantuotannon ammattilaiset mutta harrastajat ja alan opiskelijat ovat yhtä tervetulleita asiakkaiksemme. Palvelemme ja konsultoimme myös yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa alaan liittyvissä tarpeissa. Meiltä saat myös kilpailukykyiset rahoitusratkaisut kaikille hankinnoillesi.

Tuomme maahan alansa ehdotonta huippua edustavia valokuvauksen ja videokuvauksen erikoislaitteita ammattilaisille sekä edustamme tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä kaikkeen kuvantuottamiseen sekä harrastamiseen. Vuokraamme myös laitteita tarpeesi mukaan.

Myymälässämme Helsingin Etelä-Haagassa palvelemme sinua rennossa ilmapiirissä ja olet tervetullut tänne kokeilemaan laitteita, keskustelemaan alan trendeistä tai vaikka kahvikupposelle arkisin 9-17. Verkkokauppamme palvelee 24h ja toimitamme nopeasti kaikkialle Suomeen.

Sinua palvelevat myymälässämme:


Robert Ruutsalo
Myyntipäällikkö

Susanna Hynynen
Asiakasvastaava

Henri Ilanen
Myyjä