Leasing-rahoitus

Studiovarustamon joustava ja turvallinen leasing-rahoitus

Varusteiden leasing on usein järkevin, joustavin ja turvallinen tapa päästä käyttämään huipputason ammattilaitteita heti uran alussa, kaluston päivitystilanteessa ja kaikissa muutostilanteissa sitouttamatta pääomaa.
Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa.
Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille ja ammatinharjoittajille joilla on y-tunnus.

Leasingin edut:

  • pääset käyttämään laitteita joihin ei välttämättä esim. uran alkuvaiheessa tai muutostilanteissa olisi muuten varaa
  • Lesing-kulu on verotuksessa täysimääräisesti vähennettävä kulu
  • Leasing sopimuksen sisällä voit päivittää kalustoa uuteen tarpeen vaatiessa
  • selkeä sopimus ja Studiovarustamon tuki asioiden hoidossa

Autamme sinua kaikissa päivitys- ja muutostilanteissa. Kysy vaihtotarjous sekä edullisista ja turvallisista rahoitusratkaisuista meiltä. Ota yhteyttä puhelimitse 010 3874100 tai sähköpostitse leasing@studiovarustamo.fi

Siemens Leasing hintaesimerkkejä:

Canon EOS 5D Mark IV kamerarunko


Uusi Canon täyden kennon ammattijärjestelmäkamera vaativaan käyttöön. 36kk leasing-sopimuksella. Kuukausierä sisältää aloituskustannukset, sekä kuukausimaksun.
Leasing-hinta 99,90€ / kk.

Broncolor Siros 400L ja 800L akkusalamasetit.


Setti sisältää kaksi välähdyspäätä, kaksi akkua, laturin, sateenvarjon, softboxin ja repun. 36kk leasing-sopimuksella. Kuukausierä sisältää aloituskustannukset, sekä kuukausimaksun.

DJI Ronin MX Käsigimbaali


Uusi DJI Ronin MX käsigimbaali on ammattikäyttöön suunniteltu videovakaaja. Se soveltuu käytettäväksi DSLR-runkojen lisäksi mm. RED EPIC ja ARRI Alexa Mini videokameroiden kanssa. DJI Ronin MX sisältää käsigimbaalin, kaksi akkua, laturin ja telineen gimbaalille. 36kk leasing-sopimuksella. Kuukausierä sisältää aloituskustannukset, sekä kuukausimaksun.
Leasing-hinta 51,90€ / kk.

Kaikki leasing-hinnat ovat alv 0%. Pyydä lisätietoja tai leasing-tarjous sähköpostitse osoitteesta leasing@studiovarustamo.fi tai puhelimitse numerosta 010 387 4100.