Muotikuvausworkshop x Olga Poppius & Claudia Englmann 15.12.2023 klo 10 - 18:00 Helsingissä

 

Tervetuloa eksklusiiviseen workshopiin muotikuvaaja Olga Poppiuksen sekä Voguen stylistin sekä luovan johtajan Claudian matkaan!

Haluatko olla askeleen edellä muotikuvaustrendeissä? Tule mukaan koko päivän mittaiseen intensiiviseen oppimiskokemukseen, jossa Claudia paljastaa tämän hetken muotimaailman kuumimmat sisällöntuotannon trendit ja jossa Olga opettaa sinut muotikuvauksen saloihin!

Claudia paljastaa myös mitä suurimmat lehdet ja brändit odottavat kuvaajilta sekä miten voit päästä alalle. Tällaista tilaisuutta päästä kasvokkain Voguessa vaikuttavan henkilön kanssa, sekä lehteen kuvanneen valokuvaajan kanssa ei kannatta missata, jos muotikuvaus on asia, jossa haluat kehittyä ja tehdä siitä itsellesi uraa.

Olgan osuus workshopissa sisältää ainutlaatuisen muotikuvauskokemuksen, jossa pääset myös käytännöstä toteuttamaan opittuja taitoja. Päivän aikana kuvataan useita stailattua settejä eri valaistuksilla mallien kanssa, jossa osallistujat pääsevät kuvaamaan ja workshopin jälkeen osallistujilla on upea kokoelma uusia kuvia joissa uusinta muotia 2024 kokoelmista portfolioon. Stailaukset tulevat eksklusiivisesti Pariisista parhailta muotitaloilta ja nuorilta muotisuunnittelukilpailuiden voittajilta. Päivitä portfoliosi yhdessä päivässä ajan tasalle!

Kuvauksissa on käytössä vaatteita ja koruja Euroopan parhailta muotitaloilta, joita Suomesta ei löydä!

Tule rakastumaan omaan portfolioosi!

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta!

Workshopin hinta sisältää koulutuksen, kalustolainan, mahdollisuuden kuvata malleja Olgan opastuksella, herkullisen lounaan, sekä kahvi- ja teetarjoilut.

Huomaathan, että paikkoja on erittäin rajoitetusti, joten varmista paikkasi ajoissa ja varmista, että olet mukana tässä ainutlaatuisessa oppimiskokemuksessa! 

 

Hinta Studiovarustamon asiakkaille 

992€ sis alv. 

(norm. 1240€ sis alv.)

Osamaksu, lasku ja korttimaksutavat käytössä

 
 
  • Tapahtumassa on käytössä Canonin R-sarjan peilittömät kamerat, parhaat objektiivit ja Profoton valaisukalusto.
  • Osallistujamäärä on rajattu 10 henkeen, joten varaa lippusi pian!
  • Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Canonin ja Profoton kanssa.
  • Paikanpäällä mukana Canonin edustaja demolaitteiden kanssa, joihin pääset tutustumaan ja testaamaan kuvauksissa.

Varaa oma paikkasi tapahtumasta

OLGA POPPIUS


on alunperin Helsinkiläinen valokuvaaja joka on tehnyt kansainvälisen uran kuvaten 20 vuotta muotia, muotokuvaa sekä julkisuuden henkilöitä ja julkaissut useita kirjoja ja hänen taidetta on ollut esillä kansainvälisesti. Hänen asiakkaitaan ovat olleet levy-yhtiöt, muotilehdet sekä pienet ja isommat kansainväliset brändit. Uran alkuvaiheessa hän päätyi New York:in SoHo:on kuvaaja-assistentiksi muoti- ja mainoskuvan pariin jonka jälkeen tie on vienyt maailmalle metropoleihin, ja nykyään hän asuu Mallorcalla ja käy usein Suomessa kuvaamassa. Nykyään kuvaamisen lisäksi Olga rakastaa mentoroida ja tukea kuvaajia menestyksekkääseen uraan, ja hän järjestää kuvaajille retriittejä ja kuvausmatkoja upeisiin kohteisiin.

 

 

CLAUDIA ENGLMANN

on toiminut stylistinä melkein 20 vuotta Voguelle ja stailaa jatkuvasti ympäri maailmaa huippubrändeille.

Hän toimii myös tuomarina arvostettujen nuorten muotisuunnittelijoiden kilpailuissa.

Instagram

Varaa oma paikkasi tapahtumasta