Canon EOS-1D X Mark III julkistustilaisuus

Tule tutustumaan ja kokeilemaan Canon 1D X Mark III:een torstaina 9.1.2020 klo 13-17 Studiovarustamolla ja G-Studiolla. Olet ensimmäisten joukossa Suomessa ja todennäköisesti koko Pohjoismaissa, jotka pääsevät laitteeseen käsiksi!

Paikan päällä tapahtumassa ovat Studiovarustamon ja Canon Suomen asiantuntijat, sekä tietenkin 1D X Mark III. Laitteella pääsee kuvaamaan ja siitä voi esittää kysymyksiä Suomen skeittimaajoukkueen viralliselle kuvaajalle Keke Leppälälle, jolla on erityisen paljon kokemusta 1D X -sarjan laitteista tosikäytössä.

1D X Mark III on voimapesä, jolla toteutat vaativat toimeksiannot olosuhteista riippumatta. Se on Canonin nopein kamera jopa 20 fps kuvausnopeudella ja tallentaa videota 5.5K RAW muodossa sisäisesti. Uudella joystickilla tarkennuspisteen vaihto onnistuu todella nopeasti ja tarkasti. Paranneltu akunkesto mahdollistaa jopa 3000 kuvaa yhdella latauksella – eli jopa yli tuplat aiempaan malliin verrattuna.

Tapahtuma on kaikille avoin torstaina 9.1. klo 13-17 osoitteessa Ruosilantie 7A, 00390 Helsinki. Tarjolla pientä purtavaa sekä juomaa läpi iltapäivän.

Pysäköidä voit merkitsemättömille paikoille talon edessä, sivuilla ja takana sekä G-studiolle merkityille paikoille. Lisää pysäköintitilaa löytyy osoitteesta Ruosilantie 1.

Tervetuloa, nähdään Ruosilantiellä!