Osta Profoto A2 ja saat Connect lähettimen veloituksetta.

Pieni, kevyt ja kannettava – Profoto A2 ja Connect muodostavat täydellisen parin liikkuvalle valokuvaajalle. Osta A2 nyt ja saat ilmaisen Profoto Connect -lähettimen tai osta Connect Pro puoleen hintaan – valinta on sinun. Lisää A2 ja Connect tai Connect Pro ostoskoriin saadaksesi alennuksen.

Varmista diilisi ja älä missaa  täydellistä kuvaa!

Jos et ole vailla lähetintä, niin tarjousta voidaan hyödyntää myös valonmuokkaimissa tai Profoton lisätarvikkeissa. Laita viestiä info@studiovarustamo.fi , niin räätälöidään sinulle haluamasi kokonaisuus.

Kysy myös leasingtarjousta. Mahdollista hankkia salama nyt ja ensimmäinen lasku tulee alkuvuodesta 2024!

Tutustu Profoto A2:een, akkukäyttöiseen pikkusalamaan, joka on suunniteltu liikkuvaan elämäntyyliin ja joka sopii kaikkiin kameroihin.

Vaikka se onkin kooltaan kuin normaalikokoinen objektiivi, A2 tarjoaa 400 täysitehoista salamaa 100W teholla yhdellä akun latauksella. Se pitää kierrätysajan 0,05-1,3 sekunnissa ja toimii jopa 100 metrin etäisyydellä kaukosäätimen ja TTL:n avulla. A2 on täysin yhteensopiva Profoto-järjestelmän kanssa sen sisäänrakennetun Bluetooth AirX -teknologian ansiosta ja se on erinomainen kumppani luonnonvalaistuksessa.

Lisää valonmuokkausmahdollisuuksia käyttämällä sitä Clic-muokkaimien valikoiman kanssa. Clic OCF Adapter II avulla pääset käsiksi yli 120 OCF-valonmuokkaustyökaluun laajentaaksesi mahdollisuuksiasi.