Angelbird CFexpress Card Reader MK2 | Type B muistikortinlukija

Tuotetunnus (SKU): 117695

112,10 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

 Angelbirdin suunnitelma oli yksinkertainen – luoda itsenäinen CFexpress Type B -kortinlukija, joka pystyisi lataamaan tiedostoja rajoittamattomalla nopeudella, sopeutumaan liikkeellä olevaan työnkulkuun, tarjoamaan vankan rakenteen ja vakauden missä tahansa tilanteessa ja joka voitaisiin myös pinota turvallisesti Angelbirdin kortinlukijatuoteperheen kanssa. Tehtävä suoritettu!

Angelbirdin CFexpress Type B MK2 -kortinlukija käsittelee tietoja käyttämällä USB-C 3.2 Gen 2×2, 20 Gt/s -pohjaista uppoasennettua liitäntälogiikkaa, joka on myös fyysisesti yhteensopiva minkä tahansa Thunderbolt 3/4 -kaapelin kanssa. Mukana on myös liukumattomat kumityynyt, jotka lisäävät vakautta käytön aikana tai epätasaisilla työtasoilla.

SOLID CONNECT™ Solid Connect™ -syvennetty liitäntälogiikka tarjoaa turvallisen liitäntäkohdan ja minimoi kulumisen.

Anglebird-lukija sisältää USB-C-USB-C-kaapelin (50 cm) ja USB-A-USB-C-sovittimen, joka tukee vanhempia tietokonemalleja. Tämä lukulaite on myös fyysisesti yhteensopiva minkä tahansa Thunderbolt 3|4-kaapelin kanssa.

INTEGROITU YLIKIRJOITUSSUOJAUSTOIMINTO CFexpress Type B -kortinlukijassamme on ylikirjoitussuojakytkin, joka suojaa tiedostojen tahattomalta poistamiselta ja estää järjestelmää kirjoittamasta kortille ei-toivottuja tiedostoja.

Toimivuuden varmistamiseksi CFexpress-kortti on poistettava ENNEN kuin kortinlukijan ylikirjoitussuojakytkimet aktivoidaan tai deaktivoidaan.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 1 x CFexpress Type B -korttipaikka
 • USB 3.2 Gen 2 Type-C-liitäntä (10 Gt/s)
 • Sisältää USB Type-C-Type-C-kaapelin
 • Sisältää USB Type-C-Type-A-sovittimen
 • Ylikirjoitussuojakytkin
 • Isku- ja lämpötilankestävä
 • ESD- ja ylikuormitussuojaus
 • Väyläkäyttöinen
 • Solid Stack ja Solid Connect
 • Windows-, Mac- ja Linux ja iPadOS-yhteensopiva

Angelbirdin CFexpress-kortinlukija mahdollistaa CFexpress Type B -muistitikun nopean syöttämisen järjestelmiin, jotka tukevat 10 Gt/s USB 3.2 Gen 2 -liitäntää. USB Type-C -liitännällä varustettu laite saa virran USB-väylän kautta, joten ulkoisia virtalähteitä ei tarvita. Lisäominaisuuksiin kuuluu suojaus iskuja ja lämpötiloja vastaan sekä ESD- ja ylikuormitussuojaus sekä ylikirjoitussuojakytkin. Angelbirdin Solid Stack -suunnittelu auttaa pitämään työtilasi järjestyksessä, joten tämä lukulaite on skaalautuva ja kannettava, ja Solid Connect -tekniikka auttaa estämään vahingossa tapahtuvan irrottamisen sekä pistokkeen ja pistorasian kulumisen.

Yleiset ominaisuudet Tukee tiedostojen lataamista rajoittamattomalla nopeudella. Nopeammat siirtonopeudet mahdollistavat nopeamman pääsyn jälkikäsittelyyn. USB 3.2 Gen 2, USB Type-C, ja USB Type-A Pysy aiempien, nykyisten ja tulevien standardien tasalla 10 Gt/s USB 3.2 Gen 2 -standardin, mukana tulevan USB Type-C-Type-C-kaapelin ja Type-C-Type-A-sovittimen avulla. Ylikirjoitussuojakytkin Ylikirjoitussuojakytkin lisää tietoturvaa. Iskun- ja lämpötilankestävä Tämä kortinlukija on suojattu odottamattomia ympäristöhaittoja ja ääriolosuhteita vastaan. ESD- ja ylikuormitussuojaus Nämä lisäturvaominaisuudet suojaavat tietojasi mahdollisesti vahingoittavilta virtapiikeiltä. Solid Stack Tässä kortinlukijassa on organisaatiomuotoilu, joka on sekä skaalautuva että kannettava. Solid Connect Solid Connect auttaa estämään vahingossa tapahtuvan pistokkeen irrottamisen sekä pistokkeen ja pistorasian kulumisen. Väyläkäyttöinen Virtalähteenä toimii USB-väylä, joten lisävirtalähdettä ei tarvita. Käyttöjärjestelmäyhteensopivuus Mac, iPadOS, Windows, Linux ja Android yhteensopiva.

Laatikossa

 • Angelbird CFexpress -kortinlukija
 • USB 3.2 Gen 2 Type-C-Type-C kaapeli (50 cm)
 • USB 3.2 Gen 2 Type-C-Type-A-sovitin
 • Tarranauhakiinnike Solid Stackille ja USB-kaapelille
 • Liukumattomat kumityynyt
 • Aktivointikoodi täyttä rajoitettua takuuta varten
 • Rajoitettu 3 vuoden takuu

Näytä enemmän

Kuvaus

CFexpress-kortinlukija suurten tiedostojen lataamiseen rajoittamattomilla nopeuksilla

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006