Atomos Shogun Inferno tallennin

Tuotetunnus (SKU): AO-ATOMSHGIN2

1.619,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Atomos Shogun Inferno on HDR-tuella varustettu tallennin-monitori. Shogun Infernon kirkas ja korkean resoluution näyttö sekä high frame rate tallennus tekevät siitä monipuolisen työkalun videotuotantoon.

24kk Leasing-sopimuksella 63,38€ / kk (alv 0%).
Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla. Leasing-asioissa ota yhteyttä Studiovarustamoon sähköpostitse osoitteeseen info@studiovarustamo.fi tai puhelimitse 010 387 4100

Näytä enemmän

Kuvaus

Atomos Shogun Inferno on HDR-tuella varustettu tallennin-monitori. Shogun Infernon kirkas ja korkean resoluution näyttö sekä high frame rate tallennus tekevät siitä monipuolisen työkalun videotuotantoon. Tallentimessa on sekä QuadLink SDI että HDMI 2.0 liitäntä ja se kykenee tallentamaan 4K 60p (HD 240p), 4K 30p Raw to CDNG and 4K 60p Raw to ProRes / DNxHR formaatteja.

AtomHDR kuvaprosessointi mahdollistaa kuvaamisen laajalla dynamiikalla menettämättä “true-life-color” sävyjä.
Tallentimen 10-bittinen näyttöpaneeli tuottaa yli 1,07 miljardia väriä, kun perinteinen 8-bittinen näyttöpaneeli tuottaa vain 16,7 miljoonaa väriä. Suuri sävymäärä on kriittinen erityisesti HDR-kuvauksessa. Näyttöpaneelin kirkkaus on huikeat 1500nit, joten monitorin käyttö auringonpaisteessa ei vaadi välttämättä häikäisysuojaa.

QuadLink SDI* liitäntä tarjoaa laajan yhteensopivuuden (with 1.5G/3G/6G/12G SDI), lisäksi tallentimessa on myös 12G SDI ulostulo. Voit tallentaa RAW-formaattia* Arri, Sony, Canon ja Panasonic kameroista.

* Tulossa Firmware päivityksessä

Atomos OS on pakattu täyteen kuvausta avustavia toimintoja, kuten focus peaking, zoom, zebra, false color, frame guides, waveform, RGB parade ja vector scope. Monitorissa on myös 3D LUT tuki omille värimäärittelyille.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006