Canon 80D kamerarunko

1289,00 sis. alv 24% // 1039,52 alv 0%

Osamaksulla 59.4 € / kk / 36kk

HYVITYSTÄ JOPA 500 €

Saat hyvityksen kokoamalla mieleisesi Canon kampanjakameran ja kampanjaobjektiivin. Lista kampanjaan kuuluvista objektiiveista löytyy täältä >

Tällä tehokkaalla, monipuolisella ja nopeasti reagoivalla kameralla voit vapauttaa luovuutesi. EOS 80D sopii täydellisesti niin urheilukuvien, muotokuvien, maisemakuvien, kaupunkikuvien ja matkakuvien ottamiseen kuin kuvaamiseen heikossa valaistuksessa.

Linkki valmistajan kotisivuille

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 131263C029 Osasto: Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Vapauta luovuutesi

Tällä tehokkaalla, monipuolisella ja nopeasti reagoivalla kameralla voit vapauttaa luovuutesi. EOS 80D sopii täydellisesti niin urheilukuvien, muotokuvien, maisemakuvien, kaupunkikuvien ja matkakuvien ottamiseen kuin kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Kameran innovatiivisen tekniikan ansiosta sillä voi myös kuvata vaikuttavia ammattitasoisia videoita missä tahansa tilanteessa.

Toimi vaiston varassa ja ikuista urheilu- ja eläinmaailman vauhdikkaat hetket tehokkaalla automaattitarkennusjärjestelmällä, 7 kuvan sekuntinopeudella ja mukautettavilla säätimillä.

45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmä

Ikuista sekunnin murto-osien mittaiset hetket huipputerävästi urheilukentän valonheittimien alla. Tarkka ja nopea automaattitarkennus toimii myös hankalissa valaistusolosuhteissa aina valaistusarvoon –3 EV asti.  45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmässä voit valita sommitteluusi parhaiten sopivan tarkennuspisteen tai alueen ja hallita tarkasti tarkennusaluetta, joten saat upeita tuloksia riippumatta kohteen sijainnista kuva-alalla

27 automaattitarkennuspistettä, jotka toimivat jopa aukolla f/8

Automaattitarkennuksen 27 pistettä toimivat jopa aukolla f/8, joten saat tarkkoja kuvia myös erilaisten objektiivien ja polttovälin muuttajien kanssa.

Luonnollisia kuvia vähäisessä valossa

Kameran laaja ISO-herkkyysalue ulottuu arvosta ISO 100 arvoon ISO 16 000 (H:25 600). Voit siis kuvata heikossa valaistuksessa ilman salamaa ja saada todenmukaisia kuvia, joissa näkyy kuvaushetken tunnelma.

Älykäs etsin

Kameran älykäs etsin kattaa noin 100 prosenttia kuva-alasta, joten näet koko kuva-alan reunasta reunaan. Etsimeen saat myös kuva-asetukset näkyviin nopeasti. Kolme kuvaa sekunnissa kuvaavan hiljaisen jatkuvan kuvauksen avulla voit kuvata huomaamattomasti.

Luo ammattimaisia videoita tehokkaalla Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksella, joka seuraa tarkasti kohdetta ja tuottaa sulavat tarkennusmuutokset.

Kun haluat erinomaisen videokuvausratkaisun, yhdistä EOS 80D -kamera ja monipuolinen EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM -objektiivi, jonka Nano USM -tekniikka varmistaa tasaisen ja hiljaisen tarkennuksen videoissa ja huippunopean automaattitarkennuksen valokuvissa. Lisävarusteena myytävä PZ-E1-zoom-sovitin tehostaa zoomin käyttöä videokuvaamisessa entisestään.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Kenno

24,2 megapikselin APS-C CMOS kenno

ISO-herkkyys

100-16000 (25600)

Sarjakuvaus

7 kuvaa/sekunti

Polttovälikerroin

1,6x

Liitännät

3.5mm kuulokeliitäntä, 3.5mm Mic, HDMImini, NFC, USB 2.0, Wi-Fi

Paino

730g

Akku

LP-E6N

Bajonetti

Canon EF ja Canon EF-S

Muistikortti

SD, SDHC, SDXC