Canon C300 Mark II videokamera

Tuotetunnus (SKU): 0635C003

14.799,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Yrityksenä voit hankkia Canon C300 Mark II kameran kätevästi myös leasing-sopimuksella.

Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (mukaanlukien perustamiskulu ja laskutuslisä).
Näytä enemmän

Kuvaus

Kuvaa upeita, tarkkoja kuvia

Erityisesti videokuvaamiseen suunniteltu 8,85 megapikselin herkkä Super 35 mm Canon CMOS -kenno tuottaa laadukkaan, suuriresoluutioisen, uskomattoman tarkan ja lähes kohinattoman kuvan.

 

Edistyksellinen Full HD -kuvankäsittely

HD-ylinäytteistyskäsittely on kuvankäsittelyyn tarkoitettu kehittynyt debayer-algoritmi, joka hyödyntää tehokkaasti 4K-kuvaamisen mahdollisuuksia Full HD -kuvauksessa. Kamera tallentaa 4K-kuvaa, RGB-kanavat eritellään kolmeksi 8 megapikselin 4K-signaaliksi ja tämän jälkeen 4K RGB -signaalit multipleksoidaan ja skaalataan sisäisesti alaspäin Full HD (1 920 x 1 080) -signaaliksi. Tämä parantaa näkyvää tarkkuutta, ja Full HD -kuva voidaan tallentaa merkittävästi selkeämpänä.

 

Lisätehoa kahdella DIGIC DV5 -prosessorilla

EOS C300 Mark II:ssa on kaksi Canonin DIGIC DV5 -prosessoria ja siten huomattavasti enemmän käsittelytehoa kuin aiemmassa mallissa. Kameralla voi kuvata 4K-videokuvaa suurella bittinopeudella, ja siinä on Canon Log2 Gamma -tuki ja monia muita keskeisiä kameratoimintoja.

 

Kuvaa liikkuvat kohteet tarkasti

Kennon lukunopeutta on parannettu merkittävästi. Näin rolling shutter -ilmiötä on entistä vähemmän ja liikkuvatkin kohteet näkyvät oikean muotoisina.

 

Parempi näkymä

Lisävarusteena saatavan EVF-V70-etsimen 1 920 x 1 080 pikselin OLED-näyttö takaa upean kuvanlaadun ja laajan värintoistoalueen, joten se sopii erinomaisesti tärkeisiin 4K-projekteihin. Suurennustilasta on hyötyä vaativassa tarkennuksessa, ja seeprakuviot auttavat valotuksen mittaamisessa.

Neljä määritettävää painiketta ja intuitiivinen valikko-ohjain tekevät hallinnasta helppoa, joten voit keskittyä täysillä kuvaustilanteeseen.

 

Laadukasta 4K-kuvaa muistikorteille

Voit kuvata samanaikaisesti 10-bittistä 4K/UHD-kuvaa jopa 410 Mb/s:n nopeudella kahdelle sisäiselle, VPG130-standardin mukaiselle CFast 2.0™ -muistikortille, mikä takaa vähintään 130 Mb/s:n jatkuvan kirjoitusnopeuden.* Työnkulkua voidaan tehostaa tallentamalla 2K-välitiedostot SD-kortille ja lähettämällä 4K RAW -kuvaa ulkoisiin laitteisiin. HD-ylinäytteistyksen ansiosta voit hyödyntää 4K-kuvaamisen mahdollisuuksia Full HD -kuvauksessa ja tallentaa laadukkaampaa ja huomattavasti selkeämpää kuvaa.

 

Automaattitoiminnot: ota kamera ja kuvaa!

EOS C300 Mark II -kamerassa on innovatiivisia automaattitoimintoja, kuten Dual Pixel CMOS -tarkennus, jossa on 80 %:n pysty- ja vaakasuuntainen peitto, sekä kasvojentunnistus (käytettäessä yhteensopivia objektiiveja) ja automaattinen valkotasapainon säätö. Niiden ansiosta olet aina valmiina ja voit keskittyä itse kuvaamiseen. Automaattitarkennusta on parannettu entisestään – voit valita tarkennusnopeuden (yhteensopivilla objektiiveilla) ja kohteen seurannan, joka varmistaa luonnollisen tarkennuksen.

 

Luotettavaa kuvausta kaikissa valaistusolosuhteissa

Kuvaa ilman kohinaa haastavissakin tilanteissa: ISO-herkkyys on jopa ISO 102 400, joten kuvaustulos on vertaansa vailla heikossakin valaistuksessa. Sisäiset ND-suotimet tuovat valotuksen hallintaan laajennustilassa 10 aukon verran lisää säätövaraa kirkkaassa valossa tai tarvittaessa suurta valovoimaa.

 

CD-levyä parempi äänenlaatu

EOS C300 Mark II tukee 24-bittistä 48 kHz:n LPCM-ääntä, joten kameralla kuvatuissa videoissa on parempi äänenlaatu kuin CD-levyllä. Kamerassa on nelikanavainen äänitulo, mikrofoniliitäntä, sisäinen monoäänimikrofoni ja kaksi XLR-liitäntää, joiden avulla kameraan voidaan liittää useita äänilähteitä taustaääniä varten.

 

Paljon väriavaruusvaihtoehtoja

EOS C300 Mark II -kamerassa on paljon erilaisia väriavaruusvaihtoehtoja, kuten BT.2020, Canon Cinema Gamut ja DCI-P3, joista voidaan helposti valita työnkulkuun ja lopputuotantoon sopivin.

Lisätiedot

Paino 7 kg
Mitat 275 cm

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006