CANON CINE LENS CN-E 85mm T1.3 L F EF-Mount Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 6571B002

4.031,45 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Kuvaus

Yleiskatsaus

Canon Cinema Prime objektiivien kompakti ja yhtenäinen suunnitelu ja Canonin laadukkaat linssielementit tarjoavat suorituskykyä ja luotettavuutta ammattimaisiin kuvausympäristöihin.

Ammattilaisille suunnitelluissa Cinema Prime objektiiveissa on merkinnät kaltevilla pinnoilla molemmilla puolilla objektiivia, jotta tarkennuksen ja aukon säätäminen ja lukeminen olisi mahdollista molemmilta puolilta kameraa ja sen takaa. Säätörenkaat ovat toteutettu ylläpitämään sopivan määrän vastetta yhdenmukaisella käyttöväännöllä.

Cine Primet on suunniteltu täyttämään nykyaikaiset 4K tuotantostandardit täyskennoisilla piirtoympyröillään ja kevyellä ja kompaktilla suunnittelullaan. Nämä ilmiömäiset objektiivit soveltuvat täydellisesti monenlaiseen käyttöön. 11-lehtinen aukonhimmennin takaa kauniin taustasumennuksen ja innovatiivinen lasirakenne ehkäisee putken laajentumista ja supistumista välttääkseen lämpötilan aiheuttamaa merkintöjen epäjohdonmukaisuutta.

Cinema Prime Objektiivit

Canonin loistavat Cinema Prime objektiivit tarjoavat vaikuttavan optisen suorituskyvyn vaativiin korkealuokkaisiin tuotantoihin. Kompaktin ja yhtenäisen suunnittelunsa ansiosta, nämä objektiivit tarjoavat yhdenmukaisen koon ja elokuvaamiseen optimoidut objektiivimerkinnät. Yhtenevien hammasrattaiden sijoitusten, halkaisijoiden, välitysten ja etuhalkaisijoidensa ansiosta objektiivien käytettävyys muitten valmistajien lisävarusteiden kanssa on äärimmäisen helppoa. Voit vaihtaa objektiivia ilman, että rigiä tarvitsee säätää. Cinema EOS kameroiden kanssa käytettäessä nämä objektiivit ovat täydellisiä ja ne sopivat myös kaikkiin Canon EOS DSLR-kameroihin.

Erinomainen optinen suorituskyky 4K kameroiden vaatimuksiin

Cinema Prime objektiivit ovat suunniteltu tuottamaan erinomaisen optisen suorituskyvyn ja ne pystyvät täyttämään 4K resoluution vaatimukset täydellisesti. Kuvasit sitten HD:na Canon EOS DSLR-kameralla tai 4K:na EOS C700 Digital Cinema Cameralla, Cinema Primet mahdollistavat elokuvallisten mestariteosten luomisen loistavan kuvanlaadun, kontrastin ja värientoistokykynsä ansiosta.

 width=

Korkea resoluutio ja lämpimät värit

Cine Prime-objektiiveissa on suurikokoinen asfäärinen linssielementti, sekä poikkeavaa valonhajoamista estävä linssi, jotka tuottavat korkeakontrastisen ja tarkan kuvan kuva-alan keskeltä ulkoreunaan. Tämä mahdollistaa korkealaatuisen elokuvallisen 4K lopputuloksen. Linssielementit tuottavat lämpimät värisävyt, jotka mahdollistavat kasvonilmeiden hienovaraisen kuvaamisen ja tekstuurien erottelukykyisen tallentamisen objektiivin läpi.

 width=

Nopea T-numero

Cine Primejen suurimmat aukot T1.3-T3.1 luovat pehmeän ja upean bokehin, mahdollistaen kuvaamisen vähässä valossa.

Yhtenäinen lämmin väritasapaino Canon Cinema objektiiveissa

Canonin väritiede on hienostunut sukupolvien objektiivikehityksen aikana keskittyen voimakkaimmin miellyttävien ihonsävyjen toistoon. Kaikkia Canon Cine-objektiiveja voi huoletta käyttää samassa tuotannossa, koska niissä kaikissa on samat luonteenomaiset lämpimät värisävyt. Tämä helpottaa yhtenäisten värien saavuttamisessa monia objektiiveja käyttäessä

Minimaalinen hengittäminen

Canon Cine Prime-objektiivit ovat suunniteltu minimoimaan kuvakulman variaatiota tarkentaessa. Tätä kutsutaan tarkennuksen hengittämiseksi. Minimaalinen hengittäminen on äärimmäisen tärkeä muuttaessa tarkennusta kesken kuvan, koska katsojan keskittyminen voisi häiriintyä kuvakulman muutoksen takia.

 width=

Tuki täyskennoisille kameroille

Canon Cinema Prime-objektiivit kattavat koko 35mm kuva-alan ja ne toimitetaan Canon EF-mountilla, joten ne sopivat kaikkiin Canon EOS-kameroihin, muun muassa EOS C700FF digitaaliseen Cinema kameraan, kuten myös muihin huippulaatuisiin täyden kennon kameroihin. EF-mountissa on elektroniset kontaktit sekä objektiivissa, että kamerassa, jotka mahdollistavat suoran kommunikaation niitten välillä. Tämä kommunikaatio mahdollistaa objektiivin metadatan, myös T-numeron, näyttämisen etsimessä. T-numero ja tarkennuskohta tallentuvat videotiedostoon.

 width=

11-lehtinen iiris

Kaikissa Canon Cinema Prime-objektiiveissa on 11-lehtinen iiris, eli himmennin. Tämä tuottaa kauniin epätarkan alueen kuvaan, luoden kolmiulotteisemman bokehin syvemmällä syväterävyydellä. Pariton määrä lehtiä auttaa vähentämään flarea ja peilimäisiä highlighteja. Lisäksi himmenninrengas on mekaaninen ja pykälätön, joten valotuksen säätö kuvauksen aikana onnistuu pehmeästi.

 width=

 width=

Erinomainen luotettavuus ja käytettävyys

Canon Cine Prime objektiivit on suunniteltu vastaamaan ammattielokuvaajien vaatimuksia, joten niissä on yhtenäinen etulinssin halkaisija (114mm), pyörityskulma (300°) ja välitys tarkennus- ja himmenninrenkaassa. Säätörengas pitää oikean määrän vastusta ja käyttöväännön helpottaakseen kamerankäyttäjää tai focus pulleria yhtenäisellä vasteella ja ennustettavalla käyttäytymisellä.

 width=

105mm etukierre kierrettäville suotimille

Kaikissa Canon Cine Primeissä paitsi 14mm, jossa ei ole etukierrettä, on 105mm etukierre kierrettävien suotimien kiinnitystä varten. Tämä nopeuttaa lisäsuotimien kiinnittämistä ja vapauttaa matteboxin käytöstä, jos sitä käyttää pelkkänä suodinkiinnikkeenä.

Pöly- ja vesitiivis

Canon Cine Prime objektiiveissa on tiivisteet ja sinetit pöly- ja vesitiiviin käytön mahdollistamiseksi, jopa ankarissa olosuhteissa.

 width=

Näkyvät etäisyysmerkinnät

Etäisyysmerkinnät löytyvät molemmilta puolilta objektiivia. Niiden lukeminen on mahdollista myös pimeässä oikealta puolelta objektiivia fosforoivan merkintämaalin ansiosta.

 width=

Kommunikaatiotoiminnot Cinema EOS Kameroiden kanssa

Canon Cine Primet toimivat saumattomasti Cinema EOS kameroiden kanssa, mahdollistaen täyden hyödyn kameroiden toiminnoista ja toiminnallisuuksista.

 width=

Ohjelmallinen reunavalaistuksen korjaus

Tämä toiminto on mahdollista kytkeä päälle tai pois kamerasta.

 width=

Objektiivin informaation näyttö ja tallennus

Objektiivin informaatio voidaan näyttää kameran etsimessä ja metadata, kuten objektiivin malli ja tarkennuksen asento voidaan tallentaa kuvaan.

 width=

Dual Pixel Focus Opas

Objektiivin asennon data ja Dual Pixel CMOS AF voidaan yhdistää näyttämään tarkennuksen kohta käyttöliittymässä.

 width=

White Papers: 

PersonalityofCinemaLens1

PersonalityofCinemaLens2

PersonalityofCinemaLens3

PersonalityofCinemaLens4

white-paper-what-constitutes-a-high-performance-4k-lens

White_Paper_Cinema_EOS_for_4k

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006