Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 5175B005

2.399,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM Objektiivi

Ammattitason laajakulmasta jopa telepäähän kantava zoom-objektiivi, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun!

Näytä enemmän

Kuvaus

Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM on ammattitason laajakulmasta jopa telepäähän kantava zoom-objektiivi, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun. Valovoima pysyy muuttumattomana koko polttovälialueella. Uusi, hyvin laadukas optinen rakenne UD- ja Super UD-linssinelementeillä tuottavat koko kuva-alan kattavan terävyyden.  Pöly- ja kosteussuojauksen ansioista objektiivia voidaan käyttää huoletta rajuimissakin olosuhteissa. Täydellinen kumppani kaikkiin täyden kennokoon EOS-kameroihin. Lyhin tarkennusetäisyys 38 cm.

Kuvaaminen käsivaralta heikossa valaistuksessa

EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivin valovoima on f/2.8 koko zoomausalueella, joten se kykenee hyödyntämään kaiken ympäröivän valon ja sopii näin hyvin kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Kiinteä valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön. Uusi 9-lamellinen himmenninaukko on entistä pyöreämpi, joten saat kuviisi kauniisti sumennetun taustan. Näin kohteesi erottuu selvästi taustasta eikä kuvaan tule häiritseviä elementtejä.

Tarkka automaattitarkennus, oma säätömahdollisuus

Rengasmallinen ultraäänimoottori tarkentaa objektiivin nopeasti, tarkasti ja lähes äänettömästi. Tarkennusta voi myös hienosäätää käsin. Tällä tavalla saat tarkennuksen juuri haluamaasi pisteeseen ja kuvasta tulee täysin sinun näkemyksesi mukainen.

Terävät kuvat reunasta reunaan

Väriaberraatiota on vähennetty koko polttovälialueella. Tele-etäisyyksien yleistä vääristymää on korjattu ja lähikuvauksen neulatyynyvääristymää on vähennetty huomattavasti.

Entistä vankempi ja kestävämpi rakenne ja parempi käytettävyys

EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivin vahva rakenne ja entistä parempi tärinän- ja iskunkestävyys tekee siitä huomattavasti entistä kestävämmän. Uusi zoomauksen lukitusvipu pitää zoomin asennon paikallaan laajakulmapäässä, jolloin objektiivi ei vaurioidu kuljetuksen aikana.

Tehostettu sääsuojaus

Objektiivi on suunniteltu kestämään vaikeita olosuhteita ja pitämään pölyn ja kosteuden ulkopuolella.

Erittäin helppokäyttöinen

Objektiivin pyörimättömän etuelementin ansiosta suodinta ei tarvitse säätää uudelleen tarkennuksen tai zoomauksen säädön jälkeen, jos käytössä on polarisaatiosuodin tai suodinpidike.

Parempi sumennustehoste

9-lamellinen himmenninaukko on entistä pyöreämpi ja luo tasaisen sumennuksen.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006