Canon EOS 1D X Mark II järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 1931C010

3.789,52 alv 0 %

Varasto loppu

Tuote poistunut

Poistunut tuote. Uudempi malli Canon EOS 1D X mark III tai peilitön Canon EOS R3.

EOS 1-sarjan 1D X Mark II on ammattilaisten käyttöön erityisesti suunniteltu täyden kennon runko.

Näytä enemmän

Kuvaus

Canonin uusi EOS 1-sarjan 1D X Mark II tarjoaa ammattikuvaajalle merkittäviä uusia ominaisuuksia sekä liudan parannuksia.

Rungossa on Canonin itsensä suunnittelema ja valmistama 20 milj.pikselin “full frame” CMOS-kenno joka tuottaa huikean kuvanlaadun ja suuren valotusvaran. Parannukset kennon herkkyyteen vähentävät kohinaa sekä suurella että pienellä ISO-herkkyydellä.

Edelliseen kameramalliin verrattuna automaattitarkennus on kehittynyt entisestään. Tarkennusalueeseen sisältyy 61 yksittäin valittavaa AF-pistettä, joista 41 on ristikkäistyyppiä ja 5 kaksoisristikkäistyyppiä (vaihtelee objektiivikohtaisesti). Jopa aukolla f/8 käytössäsi on kaikki 61 pistettä, mukaan lukien 21 ristikkäistyyppistä pistettä. Edistynyt AI Servo AF III+ -tarkennus ja paranneltu EOS Intelligent Tracking and Recognition -järjestelmä tekevät EOS-1D X Mark II:n automaattitarkennuksesta poikkeuksellisen kyvykkään ja tehokkaan.

1D X Mark II on myös varteenotettava kamera videotuotantoihin. Voit kuvata videoita CFast 2.0™ -muistikortille (suositus) 4K-tarkkuudella (4 096 x 2 160, maks. 60p) tai Full HD (maks. 120p) ja käyttää hidastettua kuvaa luovasti. Kosketusnestekidenäytön ja Dual Pixel CMOS -tarkennuksen ansiosta tarkennuksen hallinta on nopeaa ja intuitiivista. Dual Pixel CMOS -tekniikka toimii kaikkien Canonin EF-objektiivien kanssa ja mahdollistaa tarkennuksen seurannan erittäin hienosti.

EOS-1D X Mark II on ennennäkemättömän nopea. Tehokkaiden DIGIC 6+ -kuvaprosessorien ja uuden peilinhallintajärjestelmän ansiosta sillä voi kuvata jopa 14 kuvaa sekunnissa käytettäessä seuraavaa automaattitarkennusta ja automaattivalotusta tai jopa 16 kuvaa sekunnissa kuvattaessa näytöllä. CFast 2.0™ -muistikortti mahdollistaa jopa 170 pakkaamattoman 14-bittisen RAW-kuvan kuvauksen sarjana.

SuperSpeed USB 3.0 -yhteys ja Gigabit-yhteys Ethernetin tai WFT-E8 WiFi -sovittimen kautta mahdollistavat joustavan työnkulun missä tahansa, ja sisäinen GPS-toiminto pitää matkustaessa kameran kellon ajan tasalla GPS-satelliittiverkon avulla. Rajaamalla ja muuntamalla kuvan koon jo kamerassa voit lähettää sen eteenpäin haluamassasi muodossa tietokonetta käyttämättä.

Nämä EOS-1D X Mark II -kameran huippuominaisuudet avaavat ammattikuvaajalle ennennäkemättömiä mahdollisuuksia luovaan kuvaamiseen.

https://www.youtube.com/watch?v=aOB7T53QU2M

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Kenno

20,2 megapikselin CMOS kenno

Prosessori

kaksi DIGIC 6+ -prosessoria

Objektiivin kiinnitys

Canon EF -bajonetti

Sarjakuvaus

14 fps (C-AF) / 16 fps peili lukittuna yläasentoon

Liitännät

USB 3.0, HDMI-minilähtöliitäntä (C-tyyppi, HDMI-CEC-yhteensopiva), lisälaiteliitäntä (WFT-E8:lle ja WFT-E6:lle), ulkoinen mikrofoni / linjatulo (stereominiliitin), kuulokeliitäntä (stereominiliitin), RJ-45 (Gigabit Ethernet), N3-liitäntä (kaukolaukaisimen liitäntä)

ISO-herkkyys

100 – 51200, laajennettavissa 50 – 409600

Automaattitarkennuspisteet

61 pistettä / enintään 41 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä ja 5 kaksoisristikkäistyyppistä tarkennuspistettä (f/2,8) ja 61 pistettä / 21 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä (f/8)
ristikkäistyyppisten tarkennuspisteiden määrä vaihtelee objektiivin mukaan.

Videokuvaus

4K (17:9) – 4096 x 2160 50,00p/25,00p/24,00p (PAL)

Full HD (16:9) – 1920 x 1080

Sisäinen tallennus: 4K – 4:2:2

Max Mb/s: noin 800 Mb/s

Tarkennus: Dual Pixel CMOS AF, kasvojentunnistus ja tarkennuksen seuranta, videon servotarkennus

Videotarkennus

Valotusajat

30 – 1/8000 s

Akku

LP-E19

Muistikortti

1x CompactFlash I (UDMA 7 -yhteensopiva)

1x CFast 2.0™

Paino

noin 1 340 g

Mitat

158 x 168 x 83 mm

Takuu

12kk

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006