Ale!

Canon EOS 5D Mark IV järjestelmäkamera + Profoto A1

4648,00 3849,00 sis. alv 24%

Osamaksulla 171.5 € / kk / 36kk

Canon EOS 5D Mark IV järjestelmäkamera + Profoto A1

0 kpl varastossa

tuotetunnus (SKU) 1483C025bundle (Tuote)Osastot: , Brands: ,

Kuvaus

Canon 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV -järjestelmäkamera on paljon odotettu päivitys Canonin vanhemmasta EOS 5D Mark III -järjestelmäkamerasta. Canon EOS 5D –sarja on jo vuosia ollut ammattimaisen harrastajan valinta. Kustannustehokas valinta harrastajalle, joka haluaa puhdaslinjaisen ammattilaiskameran.

Canon EOS 5D Mark IV –digitaalinen järjestelmäkamera on kestävä, tyylikäs ja helppokäyttöinen ammattilaiskamera, jolla kuvaat myös videota. Juuri videokuvaukseen on Mark IV tuonut toimintoja niin harrastajille kuin ammattilaisille. Aktiivinen videokuvaaja huomaa heti, kuinka Dual Pixel CMOS –automaattitarkennus tuo sulavuutta tarkennukseen. Helppo kosketusnäytöltä ohjattava tarkennus varmistaa, että kuvaamasi kohteet pysyvät aina tarkkoina niin 4K kuin HD-laaduissa.

Canon EOS 5D Mark IV – Suorituskykyä, ilman turhaa suorittamista

Canon EOS 5D Mark IV on teknologian vappurieha. 30,4 megapikselin täyden koon CMOS-kenno sekä DIGIC 6+ -prosessori takaavat erinomaisen suorituskyvyn tilanteessa kuin tilanteessa. 100-32000 ISO-herkkyys on laajennettavissa jopa 50-102400 -ISO-herkkyyteen, mikäli kuvaustilanteesi vaatii lisää herkkyyttä. Live view -tilassa ja videokuvattaessa on käytössä Dual Pixel -automaattitarkennus, jonka ansiosta kamera muuttuu myös aidoksi videokameraksi. Kamerassa on 61 pisteen automaattitarkennus, joista 41 on ristikkäistyyppisiä.

Yksityiskohdat ratkaisevat

Yksityiskohtien kuvaaminen on saanut vaadittua huomiota uuden kirkkaan kennotekniikan ansiosta. Näet maailman kirkkaana ja tunnet, kuinka jokainen väri, vivahde ja yksityiskohta taltioidaan ennen näkemättömällä tarkkuudella. Kuvaaminen Canon 5D Mark IV:llä on hauskaa, helppoa ja lopputulosta kehtaa ihastella.

Huippuluokan suorituskyky

Canon EOS 5D Mark IV on osa legendaarista EOS 5D -sarjaa, jonka kamerat ovat erinomaisen suorituskykyisiä ja kestävät kovassakin käytössä. Ennakkoluulottomat kuvaajat osaavat arvostaa lujaa rakennetta, erinomaista suorituskykyä ja edistyksellistä säänkestävyyttä. Monipuolinen käytettävyys niin video- kuin still-kuvaukseenkin olisi jo yksinään syy valita Canon 5D Mark IV.

Tallenna yksityiskohdat tarkasti

Canon EOS 5D Mark IV -järjestelmäkameralla tallennat 30 megapikseliä todella yksityiskohtaista tarkkuutta, jopa hämärässä ja äärimmäisissä kontrastitilanteissa, tehokkaan herkkyysalueen ansiosta. Kuvien editointi mullistuu Dual Pixel RAW -tiedostojen ansiosta, jolloin voit vaihtaa syvätarkkuutta vielä kuvankäsittelyssäkin. Tämä mahdollistaa myös still-kuvien nostamisen videosta, mikä avaa taas täysin uuden väylän still-kuvauksen maailmaan. Saat yhä aidompia ja tunnelmallisempia kuvia videosta ilman sen suurempaa vaivaa.

61 tarkennuspistettä ja DIGIC 6+ -prosessori

Ota kaikki irti ammattitason automaatiotarkennusjärjestelmästä ja varmista aina tarkka valotus 150 000 pikselin mittakennolla. Ominaisuudet ovat lähellä Canonin huippumallin EOS-1D X Mk III, vaikka varustettuna tutulla 5D –sarjan kustannustehokkuudella. Tämän lähemmäksi sinun ei tarvitse päästä ammattilaisen kalustoa. Canon 5D Mark IV on kaikki mitä vaativa harrastaja tarvitsee.

Tehoa urheilu- ja tapahtumakuvaukseen

Nautitko nopealiikkeisestä kuvauksesta luonnon helmassa? Haluat ehkä ikuistaa urheiluhetkiä ja varmistaa täydellisen kuvan? Nyt voit kuvata jopa seitsemän kuvaa sekunnissa uuden huipputehokkaan DIGIC 6+ -prosessorin ansiosta. Suorituskyky on aina vaativankin kuvaajan tarvitsemalla tasolla, eikä se jätä pulaan, vaikka kuvaisit formuloita.

 Ei enää korttirumbaa

Unohda kortinlukijat ja kaikki säätö piuhojen kanssa. Kuvat voit nyt käsitellä, rajata ja jakaa WIFI- ja NFC -yhteyksien avulla. Kuvien lisätiedot, kuten GPS- ja IPTC -metatieto voidaan lisätä kuviin automaattisesti, jolloin kuvakokoelmien ylläpito on helpompaa. Ihmettelet itsekin, miksei aina voinut olla näin.

Kuvaa videota 4K-elokuvalaadulla

Päästä luovuutesi irti ja kuvaa videsi 4K-tarkkuudella. Tallenna 4K-videosi 4:2:2 sisäisesti, koska et tarvitse erillistä tallenninta! Huippulaatuinen kuva, joka on tarkka, värikylläinen ja automaattisesti tarkentunut, takaa onnistuneen videon – silloin kun sitä eniten tarvitset.

Profoto A1

Tätä on A1

A1 on jokaista senttimetriä myöten Profoton salamalaite – vain pienempi. Sen uniikki pyöreä välähdyspää tuottaa valoa, joka on sekä luonnollista, että kauniisti hajoavaa. Se on myös helppokäyttöinen supernopealla latausajalla ja pitkäkestoisella akulla, joten se pysyy mukana kuvaustahdissasi. A1 toimii erinomaisesti kameran päältä käytettäessä ja irrallaan kamerasta.

Miksi valita A1?

Valo, joka on sekä luonnollista, että kaunista

Koska Profoto suunnitteli A1 pyöreällä päällä sen sijaan, että se olisi muotoiltu perinteisen suorakaiteen muotoiseksi, sen valo on sekä luonnollista, että kaunista. Valon hajoamista voidaan myös hallita yksinkertaisesti säätämällä valaisinpään kulmaa kääntämällä sen zoom-rengasta.

Enemmän kuin valo

Valon muokkaaminen on avainasemassa luodessa parempia ja luovempia valokuvia. Siksi A1:teen on saatavilla dedikoidut valonmuokkaimet, jotka kiinnittyvät sisäänrakennetulla magneetilla. Magneettikiinnitteisiä muokkaimia voi kiinnittää päällekkäin, jotta saat luotua juuri sellaisen efektin kuin haluat. Saatavilla oleviin valonmuokkaimiin kuuluu Dome Diffuser, Bounce Card, Wide Lens, Gel Kit ja Soft Bounce.

AirTTL tarkoittaa sisäänrakennettua kätevyyttä ja monipuolisuutta

AirTTL käytössäsi on runsaasti sisäänrakennettua joustavuutta. TTL mahdollistaa välittömästi oikean valotuksen tarjoten paremman hallittavuuden ja huomattavasti nopeamman työnkulun. Se on käytännössä point and shoot kuvausta;  se on helppo, nopea ja tarkka tapa valottaa. Air tarkoittaa saumatonta kommunikaatiota toisen A1 tai minkä vain Profoto-salamalaitteen kanssa ja High-Speed sync on käytettävissä, kun sitä tarvitset.

Mitä on High-Speed Sync?

HSS tai High-Speed Sync mahdollistaa salamalaitteen käytön millä tahansa valotusajalla jopa 1/8000 sekuntiin asti. Se tarkoittaa sitä että pystyt synkkaamaan täysin vallitsevan valon mukaisesti kuvatessasi ulkona kovassa auringonpaisteessa. HSS mahdollistaa salamalaitteen käytön suurilla aukoilla ja nopeilla valotusajoilla. HSS on loistava ulkopotreteissa lyhyellä syväterävyydellä kuvattaessa tai nopean liikkeen pysäyttämisessä päivänvalossa. Profoto HSS on nopeampi, tehokkaampi ja täsmällisempi, kuin yksikään markkinoilla oleva HSS ratkaisu.

Visualisoi kuvasi ohjausvalolla

A1:den sisäänrakennettu ohjausvalo mahdollistaa valon ja varjon suhteen tarkastelun ennen sulkimen laukaisimen painamista. Ohjausvalo toimii myös lisävalona vähässä valossa.

Enää ei tarvitse huolehtia patterien kestosta

A1:ssä on vaihdettava korkean kapasiteetin lithium-ioni akku, joka kestää jopa neljä kertaa kauemmin kuin AA patterit ilman tehon hiipumista ja on ladattavissa nopeasti. Voit kuvata pidempään luottaen kalustoosi.

Ei enää ikinä mustaa ruutua

A1 pysyy kameran tahdissa, koska se latautuu jopa neljä kertaa nopeammin kuin useimmat käsisalamalaitteet – 1,2 sekunnissa täydellä teholla kuvattaessa. Et yksinkertaisesti tee enää ikinä mustaa ruutua.

Vähemmän aikaa opettelemassa tarkoittaa enemmän aikaa kuvaamassa

Profoto suunnitteli A1 salamalaitteen yksinkertaiseksi käyttää, joten opit laitteen käytön nopeasti. Et huku valikkoihin, koska käyttöliiittymä on johdonmukainen ja helppokäyttöinen. Voit siis käyttää aikasi asioihin millä on merkitystä.

Kasva A1:den mukana

A1 on työkalu, joka vie valokuvaamisesi niin pitkälle, kuin haluat mennä. Lisäämällä toisen A1 salamalaitteen kalustoosi avaat vielä lisää mahdollisuuksia. Lisäämällä vielä tehokkaampia laitteite kalustoosi, kuten B1X tai B2 ja jotain yli 120 valonmuokkaimen valikoimasta sinulle avautuu täysin uusi luovien mahdollisuuksien maailma.

Luonnollista ja kaunista valoa, nopeasti ja helposti

Profoto A1

Ainoa ero Profoto A1:n ja muiden Profoton valmistamien salamalaitteiden välillä on koko – se on tarpeeksi pieni mahtuakseen kämmeneesi, joka tekee siitä aidon kameran päälle kiinnitettävän salamalaitteen.

A1 tuottaa valoa, joka on sekä luonnollista, että kaunista, koska kuten suuremmat Profoton salamalaitteet, A1:ssä on pyöreä välähdyspää, joka hajoittaa valon pehmeän kauniisti – sen takia sen valo on niin luonnollisen näköistä.