Canon EOS R100 + RF-S 18–45MM IS STM + RF-S 55-210MM F5-7.1 IS STM kamera kit

Tuotetunnus (SKU): 6052C023

797,58 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Näytä enemmän

Kuvaus

EOS R100 tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet kompaktissa koossa ja vangitsee erityiset hetkesi erinomaisella laadulla!

Canon EOS R100 -kameralla ikuistetaan esimerkiksi perheen ja ystävien kanssa vietetyn laatuajan helposti ja laadukkaasti.

Kevyen ja kompaktin EOS R100 -kameran 24,1 megapikselin APS-C-kenno ja Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä auttavat ottamaan upeita kuvia myös liikkeellä ollessa. Kameran lisäksi Canon lanseeraa myös RF 28mm F2.8 STM -objektiivin, RF-sarjan tähän saakka pienimmän ja kevyimmän objektiivin, sekä uuden keskiökytkentäjohdon (OC-E4A), joka on yhteensopiva monikäyttöisen salamakengän kanssa.

Ikuista hetket

EOS R100 kameran APS-C-kenno on useita kertoja suurempi kuin huippuluokan älypuhelimissa, joten kuvanlaatukin on vastaavasti parempi. Suuren kennon ansiosta värit ja yksityiskohdat toistuvat tarkasti jopa hämärässä. Kameralla voidaan kuvata myös niin, että pääkohde korostuu luonnollisen kauniisti pehmeästä taustasta (bokeh).

EOS R100 -kamerassa on EOS R -järjestelmästä tuttu älykäs automaattitarkennus. Dual Pixel CMOS -järjestelmä tunnistaa kuvattavan kohteen nopeasti ja tarkasti ja seuraa jopa henkilöiden silmiä riippumatta siitä, käytetäänkö etsintä vai nestekidenäyttöä. Näin kamera on aina mukana siellä missä tapahtuu ja tarkentaa siihen, mikä on tärkeintä. Kun käytössä on kertatarkennus, EOS R100 -kameran kuvausnopeus on 6,5 kuvaa sekunnissa. Jatkuvalla automaattitarkennuksella kuvausnopeus on 3,5 kuvaa sekunnissa.

Helppokäyttöinen EOS R100 tarjoaa paremman videokuvan laadun (4K/25p) kuin älypuhelimet tai monet peililliset järjestelmäkamerat sekä EOS R -järjestelmän edut. Kameralla voi kuvata Full HD-videota 60 kuvan sekuntinopeudella sekä 720p-videota 120 kuvan sekuntinopeudella, minkä ansiosta se soveltuu myös hidastettujen videoiden kuvaamiseen ja auttaa lisäämään luovuutta esimerkiksi lomavideoihin. Luotettava Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus tukee kasvojentunnistusta ja katseenseurantaa myös Full HD-tarkkuudella kuvattaessa.

Päästä luovuutesi valloilleen

Perinteisiä peilijärjestelmäkameroita pienempi ja kevyempi EOS R100 painaa vain 356 g, joten se kulkee näppärästi mukana minne tahansa. Laitteesta saa helposti miellyttävän otteen, ja sen elektroninen etsin, intuitiiviset säätimet ja opastettu käyttöliittymä helpottavat kameran käyttöä. Lisäapua tarjoaa myös Creative Assist -tila, jonka avulla taustan sumennuksen, kirkkauden, kontrastin ja väritasapainon säätäminen käy helposti.

Kameraan on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten innovatiivisia RF-objektiiveja, mikrofoneja ja Speedlite-salamalaitteita, jotka tarjoavat lisämahdollisuuksia toteuttaa omaa luovuutta. Kamera on yhteensopiva Canonin RF- ja RF-S-objektiivien kanssa, joten sillä voidaan myös kuvata kauempana olevia kohteita tai toteuttaa luovuutta suurella aukolla.

Sujuva liitettävyys ja sisältöjen jakaminen

Wi-Fi-tuen sekä aina käytössä olevan Bluetooth-yhteyden ansiosta kuvia ja videoita voidaan sujuvasti siirtää kamerasta älypuhelimelle Canon Camera Connect -sovelluksen avulla. Sovelluksella kameraa voidaan käyttää myös etänä ja lisäksi Bluetooth-yhteydellä kameraa on helppo ohjata kauko-ohjaimella (BR-E1) tai älypuhelimella – täydellinen ominaisuus esimerkiksi ryhmäkuvien ja -videoiden kuvaamiseen.

EOS R100 -kameran tärkeimmät ominaisuudet:

  • 24,1 megapikselin APS-C-kenno
  • Kohteen tunnistava Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus
  • 4K-video (rajaus, 25p)
  • Full HD 60 fps:n nopeudella ja 720p 120 fps:n nopeudella
  • Elektroninen etsin
  • Kompakti ja kevyt runko

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006