Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM + RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM kit

Tuotetunnus (SKU): 5811C023

983,06 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Kuvaus

Canon EOS R50 -kamera –  sisällöntuottajien tarpeisiin

Canonin EOS R -järjestelmän uusin tulokas, EOS R50 on täydellinen vaihtoehto sisällöntuottajille, jotka haluavat siirtyä mobiilikuvaamisesta eteenpäin. Uusi monipuolinen kamera kuvaa 4K-laatuista videota vaikuttavalla äänenlaadulla ja ottaa tarkkoja kuvia. Kameran helppokäyttöinen käyttöliittymä, selkeä ja ergonominen muotoilu sekä uudet huippuluokan automaattitilat varmistavat, että otokset ovat aina ammattilaistasoisia. EOS R50 on täydellinen vaihtoehto sisällöntuottajille, jotka haluavat ottaa kuvauksesta enemmän irti ja kuvata laadukasta videomateriaalia.

Kuvaa helposti

EOS R50 on kevytrakenteinen ja käteen sopiva, joten se on helppo ottaa mukaan mihin vain. Kääntyvän kosketusnäytön ansiosta kuvia voidaan ottaa kuvia mistä kulmasta tahansa – yläperspektiivistä, alaperspektiivistä tai kamera käännettynä itseä kohti vloggausta tai selfieiden kuvaamiseen. Kosketusnäytön käyttöliittymä, sähköinen etsin ja hallintatyökalujen yksinkertaistettu asettelu varmistavat, että kameran käyttö sujuu intuitiivisesti.

Creative Assist -aputoiminto tarjoaa käyttäjälle automaattisesti ihanteellisia asetuksia eri tilanteisiin, kun taas luova haarukointi antaa useita eri sommitteluvaihtoehtoja jokaiseen kuvaan. Tämän ansiosta EOS R50 sopii käyttäjille, jotka ovat vasta tutustumassa peilittömiin kameroihin, ja jotka haluavat kartuttaa taitojaan omaan tahtiinsa.

 

Luo ammattilaistasoisia sisältöjä

Korkean resoluution 24,2-megapikselinen APS-C-kenno mahdollistaa terävyysalueen tehokkaan hallinnan, tarkat valokuvat näyttävällä bokeh-efektillä sekä 6K-tarkkuudesta ylinäytteistetyn 4K/30p UHD -videon kuvaamisen. Kameran tarkennushaarukoitujen kuvien pinoamisominaisuus takaa, että läheltäkin kuvattavat kohteet tallentuvat tarkasti. Laite myös vähentää automaattisesti kuvien kohinaa ja hallitsee kirkkaimpien kohtien voimakkuutta yökuvaustilassa sekä syventää kontrastia, kun dynaaminen alue on laaja.

EOS R50 -kamera päästää kuvaajan luovuuden valloilleen ja mahdollistaa entistä enemmän. Automaattisen Dual Pixel CMOS Auto Focus II -tarkennusominaisuuden ansiosta kamera tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot ja tarkentaa nopeasti liikkuviinkin kohteisiin. Kuvaus sujuu keskeytyksettä 12 kuvan sekuntinopeudella ensimmäisellä sähköisellä sulkimen verholla ja 15 kuvan sekuntinopeudella sähköisellä sulkimella.

Kamera on valmis mihin tahansa, sillä sen kanssa voidaan käyttää RF/RF-S-objektiiveja ja sovittimen avulla myös EF-objektiiveja. Valinnanvaraa riittää aina superlaajakulmaobjektiiveista superteleobjektiiveihin ja monipuolisista zoom-objektiiveista kiinteisiin objektiiveihin, joten EOS R50 tarjoaa käyttäjälleen monia keinoja toteuttaa taiteellista näkemystään.

Kameran monitoimisen varusteluistin ansiosta vloggarit voivat yhdistää siihen helposti erilaisia oheislaitteita, kuten ulkoisen mikrofonin, jonka vähentää taustamelun kuulumista. Varusteluistin kiinnittyvät lisävarusteet saavat virtansa kamerasta, joten sisällöntuotanto onnistuu myös tien päällä, vaikka tietyn laitteen laturi olisi jäänyt kotiin.

Yhdistä ja jaa sisältöjä saumattomasti

Kamera tarjoaa kunnianhimoisille sisällöntuottajille mahdollisuuden rikkoa rajoja keskittyen kuvauskohteeseen. Wi-Fi®- ja Bluetooth®-yhteensopivuuden1 ansiosta valokuvia ja videoita voidaan siirtää Camera Connect -sovelluksen kautta ja niiden jakaminen ja etäkuvaaminen käyvät silmänräpäyksessä. Näiden ominaisuuksien ansiosta laite on täydellinen valinta esimerkiksi vloggaamiseen tai ryhmäkuviin. Bluetooth-yhteys mahdollistaa myös laitteen etäohjauksen BR-E1-kaukosäätimellä tai älypuhelimella. EOS R50 -kameraa voidaan käyttää webbikamerana UVC/UAC-yhteyden ja USB-liitännän avulla. Käyttäjän ei tarvitse ladata uusia ohjelmistoja, vaan hän pääsee välittömästi nauttimaan ammattilaistason livestriimauksesta ja videoneuvotteluista.

Canon on myös uudistanut image.canon-palveluaan. Palvelu on nyt entistä useampien käyttäjien saatavilla, ja se tukee Adobe® Lightroomin® videonmuokkaustoimintoja sekä erilaisten yhteensopivien palveluiden, kuten Frame.io:n ja Google Photo -tilien2, yrityskäyttöä.

 

R50 tärkeimmät ominaisuudet

 • 24,2 megapikselin APS-C-kenno
 • Uudet huipputason automaattitilat
 • Dual Pixel CMOS Auto Focus II -automaattitarkennus
 • 3-tuumainen kääntyvä kosketusnäyttö
 • 6K-tarkkuudesta ylinäytteistetty 4K/30p UHD -video
 • RF-S-telezoom-objektiivi (noin 3,8x), vastaa 88–336 mm:n teleobjektiivia täydellä kennokoolla
 • Uusi, asfääristä PMo-linssiä hyödyntävä optiikka
 • Lähikuvaus 0,28x suurennuksella
 • Optinen kuvanvakain – 4,5 askeleen kuvanvakain (CIPA-standardi), sisäänrakennettu kuvanvakain (IBIS) – 7 askeleen kuvanvakain

 

Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM objektiivin tärkeimmät ominaisuudet

 • RF-S-standard zoom-objektiivi, jossa on 29–72 mm:n polttoväli
 • Objektiivin sisäinen optinen vakain (6,5 pykälän säätöä käytettäessä EOS R7:n kanssa)
 • Leadscrew-tyyppinen STM
 • Vääristymien korjaus ja minimoitu kromaattinen poikkeamat

 

RF-S 55–210 mm / F5–7.1 IS STM -objektiivin tärkeimmät ominaisuudet

 • RF-S-telezoom-objektiivi (noin 3,8x), vastaa 88–336 mm:n teleobjektiivia täydellä kennokoolla
 • Uusi, asfääristä PMo-linssiä hyödyntävä optiikka
 • Lähikuvaus 0,28x suurennuksella
 • Optinen kuvanvakain – 4,5 askeleen kuvanvakain (CIPA-standardi), sisäänrakennettu kuvanvakain (IBIS) – 7 askeleen kuvanvakain

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006