Canon EOS R7 järjestelmäkamera + Mount adapter EF-EOS R

Tuotetunnus (SKU): 5137C020

1.599,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Canon EOS R7 sopii erinomaisesti ohikiitävien hetkien vangitsemiseen! Täydellinen runko luonto-, urheilu- ja actionkuvaajille!

  • 32,5 megapikselin APS-C-kenno
  • 15 fps:n jatkuva kuvausnopeus mekaanisella sulkimella, 30 fps elektronisella sulkimella
  • Syväoppimisteknologia ja Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennus
  • 4K-kuvanlaadun kuva 60 kuvan sekuntinopeudella ja 6K-kuvanlaadusta ylinäytteistetty 4K-kuvanlaadun videokuva 30 kuvan sekuntinopeudella ja 7K-kuvanlaadulla

Näytä enemmän

Kuvaus

EOS R7 -hybridikamerassa yhdistyy Canon EOS R -järjestelmän innovatiiviset ominaisuudet ja APS-C-formaatin tarjoamat mahdollisuudet!

EOS R7 -järjestelmäkamerassa, edut yhdistyvät APS-C-kennokokoon. APS-C -formaatti tarjoaa huomattavia etuja harrastajavalokuvaajille ja sisällöntuottajille, sillä sen avulla on mahdollista muun muassa valmistaa aiempaa pienempiä, mutta silti äärimmäisen nopeita ja tehokkaita kameroita, jotka sopivat täydellisesti näiden asiakasryhmien tarpeisiin.

EOS R10 avulla voi ikuistaa niin vaikuttavia still-kuvia kuin videoitakin, joten se sopii erityisesti sisällöntuottajille ja aktiiviselle kuvaajalle.

Koe uudenlainen tarkkuus ja nopeus

APS-C-formaatin EOS R7 -kamerarunko on varustettu täyden kennon EOS R – sarjan kameroista tutulla älykkäällä automaattitarkennustekniikalla. Kameran syväoppimisteknologian ja Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta kuvaajien on entistä helpompi seurata esimerkiksi ajoneuvoja, eläimiä tai ihmisiä myös näiden ollessa liikkeessä. EOS R7 tunnistavaa automaattisesti esimerkiksi kohteen pään, kasvot tai silmät 100% koko kuvan alueelta.

Automaattitarkennusominaisuudet toimivat hämärässä jopa -5 EV:n ja -4 EV:n valaistusolosuhteissa ja niitä voidaan käyttää telejatkeen avulla jopa f/22:n aukolla. Kamerarungossa on Touch and Drag -automaattitarkennustoiminto, jonka avulla voit hallita automaattitarkennusta koskettamalla näyttöä. EOS R7 on ensimmäinen EOS R -sarjan järjestelmäkamera, joka on varustettu yhdistetyllä automaattitarkennuksen monitoimiohjaimella ja säätörenkaalla. Se tekee automaattitarkennuksen ohjaamisesta nopeaa ja helppoa, ja toimii myös kuvien selailussa yhdellä peukalonliikkeellä tai vain valitsinta kiertämällä.

EOS R7 tarjoaa kuvaajalle luokkansa parasta suorituskykyä. Rungon mekaaninen suljin ovat kaikista EOS-sarjan APS-C-kameroista nopein (15 fps), ja myös elektroninen suljin ovat erittäin nopea (30 fps ja 23 fps).

EOS R7:n mekaanisen sulkimen lyhin suljinaika on vain 1/8000 sekuntia, kun taas sen sähköisen sulkimen vastaava arvo on 1/16000 sekuntia. Niiden avulla nopeasti liikkuvien kohteiden ikuistaminen on siis helppoa. Uusimmalla DIGIC X -prosessorilla varustetut kamerat reagoivat herkästi kuvaajan ohjaukseen ja mahdollistavat aiempaa nopeamman kameran sisäisen kuvankäsittelyn. Lisäksi 30 kuvaa sekunnissa tuottavan RAW-sarjakuvausominaisuuden ansiosta valokuvaajat ja sisällöntuottajat voivat käsitellä otettuja kuvasarjoja videotiedostoista, mikä helpottaa oikean otoksen valitsemista. Esikuvaustilassa kamera puolestaan kuvaa jo 0,5 sekuntia ennen kuin suljinta on painettu.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006