Canon Extender EF 2x III telejatke

499,00 sis. alv 24% // 402,42 alv 0%

Osamaksulla 24.8 € / kk / 36kk

Tämä polttovälin muuttaja suurentaa Canonin L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien polttoväliä 2-kertaisesti ja parantaa automaattitarkennuksen tarkkuutta sekä kameran ja objektiivin yhteistoimintaa. Laite sopii erinomaisesti lehdistö-, urheilu- ja luontokuvaukseen.

Linkki valmistajan sivuille

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 4410B005AA (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Kuvaus

Polttovälin suurennus superteleobjektiiveille

Extender EF 2x III on suunniteltu toimimaan erityisesti L-sarjan IS-superteleobjektiivien kanssa, ja se suurentaa niiden polttoväliä 2-kertaisesti. Polttovälin muuttaja on suunniteltu siten, ettei objektiivin suorituskyky tai kuvanlaatu kärsi.

Laadukas rakenne

Parannetut heijastusta estävät materiaalit objektiivin rungon sisällä sekä linssielementtien ulkoreunojen pinnoite vähentävät heijastumia. Rakenne kestää hyvin pölyä ja vettä, mikä osaltaan helpottaa kuvien laadun ylläpitämistä.

Parannettu kameran ja objektiivin yhteistoiminta

Sisäinen mikroprosessori varmistaa tarkan tiedonsiirron objektiivin ja kameran välillä ja tehostaa automaattitarkennusta ja valonmittausta.

Yhteensopiva L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien kanssa

Extender EF 2x III on yhteensopiva useimpien Canonin L-sarjan tele- ja telezoom-objektiivien kanssa. L-sarja on Canonin ammattikäyttöön tarkoitettu lippulaivamallisto. Se suurentaa objektiivin polttoväliä, mutta pienentää objektiivin tehokasta aukkoa vain kaksi askelta.