Canon RF 135 mm F1.8L IS USM -objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 5776C005

2.257,26 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

  • Valovoimainen f/1.8-aukko 9-lamellisella pyöreällä himmentimellä
  • 135 mm:n polttoväli
  • 5,5 valotusaskeleen vakautusteho (8 valotusaskelta yhdessä runkovakaimen kanssa)
  • Edistyksellinen optinen rakenne, jossa on kolme UD-elementtiä, ASC ja Super Spectra Coating -pinnoite
  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus Nano USM -moottorin ansiosta

Näytä enemmän

Kuvaus

Ota erottuvia muotokuvia RF 135 mm F1.8L IS USM -objektiivilla

Suositun Canon EF 135 mm f/2L USM:n seuraaja RF 135 mm F1.8L IS USM taltioi erottuvat muotokuvat f/1.8-valovoiman, 9-lamellisen himmentimen ja 135 mm:n polttovälin yhteisvaikutuksesta. Kauniin pehmeä bokeh-tehoste sekä objektiivin kompression tuottama vaikutus kohteen piirteisiin saavat aikaan upean lopputuloksen. Itse kuvaustilanteesta tulee myös mukavampi ja rennompi kohteen ja valokuvaajan väliin jäävän lisäetäisyyden ansiosta, ja otoksista tulee luonnollisia, olipa kyseessä sitten tiukkaan rajatut kasvokuvat tai kokovartalokuvat. RF 135 mm F1.8L IS USM on ihanteellinen myös lähikuvaukseen, sillä sen 0,7 metrin lähin tarkennusetäisyys tuottaa 0,26-kertaisen suurennuksen. RF 135 mm F1.8L IS USM sisältää optisen kuvanvakaimen jopa 5,5 valotusaskelen vakautusteholla, ja teho kasvaa jopa 8 valotusaskeleeseen koordinoidulla vakautuksella, joka soveltuu ihanteellisesti heikkoon valoon tai käsivarakuvaukseen.

Canonin koko RF-objektiivimalliston tapaan myös RF 135 mm F1.8L IS USM tarjoaa poikkeuksellisen korkean kuvanlaadun koko kuva-alalla. Edistyksellinen optinen rakenne sisältää kolme UD-elementtiä, joiden ansiosta saavutetaan korkea erottelukyky, tarkka värintoisto ja alhaiset värivääristymät. RF 135 mm F1.8L IS USM -objektiivin ASC- ja Super Spectra Coating -pinnoitteet vähentävät tehokkaasti haamukuvia ja heijastumia, ja fluoripinnoite puolestaan ehkäisee objektiivin likaantumista ja takaa terävät kuvat joka otoksella.

Hyvän käsiteltävyyden ja käytettävyyden tarjoava RF 135 mm F1.8L IS USM on valokuvaajan luottotyökalu vaativissa kuvaustilanteissa, kuten häissä tai live-urheilutapahtumissa. Nano USM -moottorin ansiosta automaattitarkennus on nopea ja hiljainen, ja yhdessä Canonin Eye AF -ominaisuuden kanssa RF 135 mm F1.8L IS USM tarkentaa luotettavasti kuvauskohteen silmään ja vapauttaa valokuvaajan keskittymään kuvan sommitteluun – tästä on hyötyä erityisesti kuvattaessa kapealla syväterävyysalueella. RF 135 mm F1.8L IS USM on superteleobjektiiveja lukuun ottamatta Canonin ensimmäinen objektiivi, jossa on kaksi ohjelmoitavaa funktiopainiketta esimerkiksi tarkennuksen pysäytystä tai muita toimintoja varten. Myös säätörenkaan toimintaa voidaan mukauttaa, jolloin objektiivilla voidaan ohjata eri toimintoja, kuten valotusaikaa, aukkoa tai ISO-herkkyysarvoa. Objektiivin kiinnityksen ympärillä olevat, pölyä ja vettä hylkivät tiivisteet takaavat luotettavan toiminnan kaikissa kuvausolosuhteissa.

RF 135 mm F1.8L IS USM -objektiivin tärkeimmät ominaisuudet:

  • Valovoimainen f/1.8-aukko 9-lamellisella pyöreällä himmentimellä
  • 135 mm:n polttoväli
  • 5,5 valotusaskeleen vakautusteho (8 valotusaskelta yhdessä runkovakaimen kanssa)
  • Edistyksellinen optinen rakenne, jossa on kolme UD-elementtiä, ASC ja Super Spectra Coating -pinnoite
  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus Nano USM -moottorin ansiosta

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006