DJI Ronin Käsigimbaali

Tuotetunnus (SKU): CP.ZM.000078

2.395,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Kuvaus

DJI Ronin – 3-akselinen kädessä pidettävä vakautusjärjestelmä joka on kehitetty kuvaamisen ammattilaisille. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu Ronin pitää huolen, että kovimmatkin vaatimukset saavutetaan!

Kustomoidut nopeat prosessorit, erittäin tarkat sensorit sekä kehittyneet algorytmit yhdistettynä tarkoin mietittyihin ratkaisuihin Roninissa tarjoavat uskomattoman monipuoliset mahdollisuudet kuvakulman säätämiseen.

Ronin edustaa alansa huipputekniikkaa ja sen myötä käsissäsi on vakautusjärjestelmä, joka tarjoaa ennennäkemätöntä kuvan sekä videon vakautusta.

Kolme erilaista toimintamoodia tekevät Roninista helpon käyttää erilaisissa tilanteissa. Kaikkiin moodeihin pääset vaihtamatta asetuksia Ronin assistant -aplikaatiosta tai toisen operaattorin ohjaimesta. Smooth Track -toiminnallisuus toimii kaikissa eri moodeissa.

Sisäänrakennetun tasapainotusjärjestelmän myötä et tarvitse työkaluja asentamiseen tai säätöjen muuttamiseen. Kameran vaihtaminen ja uusien asetusten tekeminen on helppoa ja yksinkertaista.

Kun kamerasi asetukset ovat valmiit, saat Roninin kuvausvalmiiksi jopa 5 minuutissa. Sisäänrakennettu ATS (Auto Tune Stability) -teknologia säätää Roninin kameraasi sopivaksi nappia painamalla!

DJI:n ZenMuse-gimbaalit olivat ensimmäisiä kaupallisesti saatavia vakautusjärjestelmiä, joissa oli käytössä ammattikäyttöön tarkoitetut harjattomat moottorit. ZenMuse on jo pitkään ollut tuote, johon muiden valmistajien vakauttajia verrataan. Ronin perustuu samaan teknologiaan sekä tarjoaa useita erilaisia hallintatapoja.

SMOOTHTRACK antaa kuvaajalle mahdollisuuden kääntää kameraa omien liikkeidensä avulla, ja lopputuloksena on pehmeää ja vakaata videokuvaa. Tämän teknologian ansiosta Roninin käyttö onnistuu erittäin helposti myös yksin.

Sisältää DJI Ronin kovan laukun ja kauko-ohjaimen!

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006