DJI Ronin RS 2 pro combo

Tuotetunnus (SKU): CP.RN.00000094.02

749,19 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

DJI:n päivitetty versio supersuositusta Ronin -vakaajasta. RS2 painaa itse 1 kg ja kykenee kantamaan 4.5kg kuorman.

Näytä enemmän

Kuvaus

Ronin RS 2 Pro combo, sisältää seuraavat osat:

Carrying Case
USB-C Charging Cable (40 cm)
Lens-Fastening Strap
Extended Grip/Tripod (Metal)
Quick-Release Plate (Arca-Swiss/Manfrotto)
Briefcase Handle
Camera Riser
2x Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm)
Multi-Camera Control Cable (Sony Multi, 30 cm)
Multi-Camera Control Cable (Micro-USB, 30 cm)
Multi-Camera Control Cable (Mini-USB, 30 cm)
3x Hook-and-Loop Strap
2x D-Ring Camera Mounting Screw
RSA/NATO Port Cover
Pan Axis Sleeve
Screw 1/4-20
Phone Holder
Focus Motor
Focus Motor Rod Mount Kit
Focus Gear Strip
DJI RavenEye Image Transmitter
Cold Shoe to 1/4-20 Adapter
USB-C Power Cable (20 cm)
Mini-HDMI to HDMI Cable (20 cm)
Mini-HDMI to Mini-HDMI Cable (20 cm) ×1
Mini-HDMI to Micro-HDMI Cable (20 cm) ×1
M4 Screw ×6
Allen Wrench (3 mm) ×1

Tekniset tiedot:
Accessory Connections: RSA/NATO ports, 1/4″-20 mounting hole, Cold shoe mount
Video transmission/follow focus motor port (USB-C)
RSS camera control port (USB-C)
Follow focus motor port (USB-C)
Battery: BG30-1950mAh-15.4V LiPo 4S
Capacity: 1950 mAh
Power: 30.03 Wh
Max. Battery Life: 12 h
Charging Time: 1.5 h (24W USB adapter using the QC 2.0 or PD protocol)
Suggested Charging Temperature: 5°C to 40°C
Connections: Bluetooth 5.0; USB-C
Mobile Assistant Software Requirements: iOS 11 or above; Android 7.0 or above

Tested payload: 4.5 kg (10.0 lbs)
Maximum Controlled Rotation Speed
Pan: 360°/s
Tilt: 360°/s
Roll: 360°/s
Mechanical Endpoint Range
Pan axis control: 360° continuous rotation
Roll axis control: -95° to +240°
Tilt axis control: -112° to +214°

Weight
Gimbal: Approx. 960 g (2.12 lbs) (excluding the Quick-Release Plates and Camera Mounting Plate)
Camera Mounting Plate: Approx. 150 g (0.33 lbs)
BG30 Grip: Approx. 265 g (0.58 lbs)
Extended Grip/Tripod: Approx. 226 g (0.50 lbs)
Upper and Lower Quick-Release Plates: Approx. 105 g (0.23 lbs)
Gimbal Dimensions
Folded: 260×265×70 mm (excluding the BG30 grip)
Unfolded: 410×260×195 mm (including the BG30 grip, excluding the extended grip/tripod)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006