Fujifilm X-E4 runko, musta

Tuotetunnus (SKU): 16673811

999,00 sis. alv

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Pieni ja hienostunut Fujifilm  X-E4 on neljännen sukupolven X-E-kamera, johon on paranneltu muotoa, suunnittelua ja käytettävyyttä. Kamera on alle 33 mm paksu ja litteän muotoilun ansiosta se mahtuu helposti pieneen laukkuun tai takin taskuun. Kameran yläkansi on valmistettu magnesiumseoksesta, mikä parantaa sen kestävyyttä. 

Näytä enemmän

Kuvaus

Carry LESS. ENJOY.

Ajattoman muotoilun ja ohuen rungon ansiosta voit kuljettaa tätä kameraa missä tahansa!
 

Suositun Fujifilm X-E3 seuraaja Fujifilm X-E4 on kamera, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn kompaktissa ja kevyessä rungossa. Rungossa on 26,1 MP:n taustavalaistu kenno, nopea ja tarkka automaattitarkennus sekä neliydinprosessori.

Ominaisuudet

  • 26,1 megapikselin BSI X-Trans APS-C-kenno
  • Quad-core CPU X-prosessori
  • Nopea automaattitarkennus
  • 4K/30p-videokuvaus
  • 180° kosketusnäyttö
  • Elektroninen etsin 2,36 miljoonalla pikselillä
  • Jopa 380 kuvaa yhdellä latauksella
  • Painaa vain 365 grammaa

180 astetta kallistuva LCD-näyttö

X-E4:ssä on kallistuva LCD-näyttö, jonka avulla voit tarkistaa sommittelun kätevämmin mistä tahansa kulmasta, matalalta tai korkealta. Sitä voidaan jopa kääntää täydet 180° selfie-kuvausta varten.

Kameralla voit tallentaa laadukkaita 4K-videoita ja siitä löytyy kätevä kallistettava kosketusnäyttö. Fujifilm X-E4 on valmis jokaiseen seikkailuun.

Fujifilm X-E4 -kameralla voit tallentaa videoita 4K-tarkkuudella 30 kuvaa sekunnissa.  Voit käyttää erilaisia filmisimulaatioita antaaksesi videoillesi omanlaisen säväyksen suoraan kamerassa.

Suljinnopeusvalinta

Uusi “Ohjelma (P)” -asento on lisätty X-E-kameraan ensimmäistä kertaa, jonka avulla voit vaihtaa ohjelmoituun automaattiseen kuvaamiseen nopeita valokuvausmahdollisuuksia varten, mikä vapauttaa sinut väliaikaisesti tarpeesta huolehtia kaikista asetuksista.

 

Tekniset tiedot

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006