Gomatic Peter McKinnon Camera Pack – Travel

Tuotetunnus (SKU): 116643

362,10 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

 • Säädettävät olkahihnat paksuilla pehmusteilla lisäävät mukavuutta raskaiden kuormien kuljettamisessa
 • Sisäinen alumiiniranka parantaa mukavuutta ja vakautta
 • Pehmustettu takatasku, johon mahtuu jopa 16 tuuman kannettavat tietokoneet

Näytä enemmän

Kuvaus

Suunniteltu yhteistyössä valokuvaaja Peter McKinnonin kanssa, Gomatic McKinnon 35L -kamerareppu rakennettiin yhden-kolmen päivän matkoja varten, jonka avulla voit pakata kaikki valokuvavarusteet ja vaatteet yhteen reppuun helpottaaksesi elämää. Huolelliset yksityiskohdat, kuten nopea pääsy sivusta ensisijaisen kameran taskuun, erilliset vaate- ja varustelokerot, laajennettava muotoilu 7 litran lisätilaa varten ja lukuisat taskut kaikelle puhelimista ja passeista kannettaviin tietokoneisiin ja tabletteihin, tekevät tästä sinun ensivalinnan kaikkia valokuvaseikkailuja varten.

Ota kamera käyttöön nopeasti kätevällä sivutaskulla tai avaa vetoketju kokonaan päästäksesi käsiksi koko kameralokeroon  Sisältää myös kannettavan tietokoneen lokeron, joka sopii jopa 16 tuuman kannettaville tietokoneille, ja paljon muita hyödyllisiä taskuja johtojen, laturien tai kaiken muun tuontiin.

Tiesimme, että kaikkien kameralaitteiden kuljettaminen voi tulla raskaaksi, joten suunnittelimme sisäisiä tukia, jotka auttavat painon jakamisessa, sekä useita ulkoisia säätö- ja tukihihnoja sekä irrotettavan lantiovyön. Kaikki tämä on suunniteltu keventämään kuormaa, kun käytät tätä reppua.

LISÄOMINAISUUDET: Käsimatkalaukun kokoinen, jotta voit mahduttaa sen istuimen alle tai ylähyllylle lentokoneissa, kannettavan tietokoneen suojatasku, tabletin suojatasku ja magneettiset vesipullotaskut laukun puolella napsahtavat nopeasti takaisin paikoilleen, kun niitä ei käytetä. Tässä laukussa on lukittavat vetoketjut, vahvat vedenkestävät pintamateriaalit ja RFID-suojattu tasku arvoesineille. Tarvikkeet myydään erikseen

 • Koko repun mittainen vetoketju laajentaa vaatetilaa 7 litralla, jolloin voit pakata enemmän varusteita yhteen reppuun pitkiä matkoja varten
 • Vedenkestävä Tarpaulin-ulkomateriaali
 • Vedenpitävät vetoketjut, joissa on suuret anodisoidut alumiinivetimet
 • Magneettisesti suljettava vesipullon tai matkajalustan tasku
 • Vetoketjullinen pääsy sivusta päätilaan
 • Edessä vetoketjullinen syvä lisävarustetasku, jossa on avainpidike ja pienempi sisäinen asiakirjatasku helpon ja nopean käytön varmistamiseksi
 • Pehmustettu takatasku, johon mahtuu jopa 16 tuuman kannettavat tietokoneet, pehmeällä vuorella, joka ei naarmuta tai jätä jälkiä, kun asetat tai poistat kannettavana

 

 • Selässä oleva vetoketju lisää turvallisuutta tungoksessa
 • Nopea pääsy sivusta suoraan ensisijaiseen kameran runko taskuun
 • Vetoketjun vetimien lukitseminen riippulukolla lisää laitteiden turvallisuutta
 • Täysin pehmustettu suojaamaan varusteita matkan aikana
 • Neljä pitkää ja viisi lyhyttä pehmustettua taitettavaa jakajaa joiden tarranauhoilla voit irrottaa ja säätää niiden asentoa tarpeen mukaan
 • Takaläpässä on useita taskuja lisävarusteille, kuten suotimille, akuille, muistikorteille ja johdoille
 • Avotasku tabletille
 • Koko laukun kiertävä vetoketju tarjoaa täydellisen ja helpon pääsyn
 • Sidontahihna pakkaa vaatteet ja pitää ne paikoillaan tehokkaamman pakkaamisen saavuttamiseksi
 • Neljä verkko-avotaskua tarvikkeille, latausjohdoille, ja muille varusteille
 • Suuri verkkotasku läpässä

Kantovaihtoehdot

 • Säädettävät olkahihnat paksuilla pehmusteilla lisäävät mukavuutta raskaiden kuormien kuljettamisessa
 • Sisäinen alumiiniranka parantaa mukavuutta ja vakautta
 • Yläosassa pehmustettu kahva
 • Toissijainen hihnakahva laukun ripustamiseksi vaatekoukkuun
 • Repun rintaremmi estää laukun siirtymisen rasittavan toiminnan aikana
 • Irrotettava ja säädettävä lantiovyö tarjoaa lisää vakautusta liikkuessa epätasaisessa tai kivisessä maastossa ja lisää turvallisuutta väkijoukoissa
 • Aukko jonka avulla voit sujauttaa repun pyörällisen käsimatkalaukun kahvan yli

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006