JOBY GripTight Pro Mount 2 (musta)

52,00 sis. alv 24% // 41,94 alv 0%

Älypuhelinpidike kallistuvalla kolmijalkakiinnityksellä, sekä lisävarustekengällä mikrofoneille tai videokuvausvalaisimille. Esim. FOMEI Led RGB 12 tai Manfrotto Lumie ovat tähän loistavia lisävaloja. Harkitse myös mikrofonia, kuten Saramonic Vmic mini.

Toimitettavissa heti

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 109425 (Tuote)Osastot: , Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Joby Griptight Mount Pro tarjoaa korkealuokkaisen ja jämerän kiinntysratkaisun kaikille älypuhelimille, kotelolla tai ilman.

Griptight – nimen mukaisesti varmaotteinen jalustakiinnitys on varustettu 1/4″ vakioruuvikierteellä, jollainen löytyy lähes kaikista jalustaratkaisuista. Pidikkeessä on kallistusnivel, ja se voidaan asettaa joko vaaka- tai pystykuvausasentoon tarpeen mukaan.

Ammattilaiskuvaajat ja kehittyneemmät harrastajat osaavat arvostaa mukana tulevaa Joby Cold Shoe Pro lisälaitekiinnityskenkää jolla pidikkeeseen voidaan kiinnittää esim. mikrofoni tai videokuvausvalo.

Ominaisuudet

-Universaali yhteensopivuus kaikille älypuhelimille, kotelolla tai ilman – säätövara 56 – 91 mm riittää jopa Plus-koon isoille puhelimille
-Säädettävä ote parhaan kuvakulman saamiseksi
-Varmaotteinen kiinnitys puhelimesta takaa erinomaisen vakauden
-Sisältää lisävarustekiinnityskengän
-Toimii kaikkien vakiotyyppisten kolmijalkojen kanssa, kiitos vakiomallisen 1/4″ ruuvikiinnityksen
-Kestävä ja vankkarakenteinen

Materiaalit: Kestävä yhdistelmä ABS-muovia, ruostumatonta terästä, anodisoitua alumiinia sekä TPE-kumista tehdyt otepinnat

Paino: 108 g

Mitat (LxSxK): 76 x 53 x 68 mm