Ale!

LockCircle Birdcage a7MK2 Pro Flex Bundle

589,00 429,00 sis. alv 24% // 345,97 alv 0%

Osamaksulla 21.7 € / kk / 36kk

Birdcage Pro on valmistettu huippulaatuisesta CNC koneistetusta billet alumiinista ja ruuvit titaanista, jonka ansiosta cagen paino on vain 128 grammaa!

Toimitettavissa heti

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) BCA7M2PROLP-BLE Osasto: Brand:

Kuvaus

Huippulaatuiset LockCircle caget ovat nyt saatavilla Suomesta! LockCircle on Sonyn suosittelema cage-ratkaisu.

Birdcage Pro on innovatiivinen ammattilaisille tehty cage, johon Sony a7R II ja a7S II rungot sopivat täydellisesti. Birdcage Pro säilyttää kameran alkuperäisen ergonomian ja käytettävyyden jättämällä kameran oikeanpuoleisen kahvan vapaaksi. Kameran kaikki liittimet jäävät vapaasti käytettäväksi.

Birdcage Pron kaksiosainen pohjaratkaisun Twinplate-systemin avulla kameran kiinnittäminen ja tasapainottaminen gimbaaleihin ja droneihin on vaivatonta.

Pro Flex Bundle sisältää The Lockport Flex kaapelisarjan, jolla saat kiinnitettyä titaaniruuveilla täysikokoisen HDMI-kaapelin lujasti cagen runkoon. The Lockport Flexin avulla voit kiinnittää HDMI-liittimen osoittemaan mihin suuntaan tahansa.

Pro Flex Bundle sisältää myös Top Handlen eli yläkahvan, jolloin kuvaaminen liikkuessa on helpompaa ja kuva pysyy tasaisempana.

Birdcage Pro on valmistettu huippulaatuisesta CNC koneistetusta billet alumiinista ja ruuvit titaanista, jonka ansiosta cagen paino on vain 128 grammaa!

Birdcage Prossa on yhteesä 137 1/4″ kierrepaikkaa ja 20 3/8″ kierrepaikkaa.

Cageen voi lisätä varusteita helposti kuten bajonetti-muuntimia tai kahden käden kahvoja.

LockCircle-tuotteet on valmistettu kokonaan Italiassa Como-järven rannalla.

Lisätiedot

Paino 1 kg