Manfrotto Pro Light Redbee-310 Reppu

199,00 sis. alv 24% // 160,48 alv 0%

Osamaksulla 11.7 € / kk / 36kk

Manfrotto Pro Light Redbee-310 reppu on tilava ja monikäyttöinen reppu, joka kulkee lennollekin käsimatkatavaroissa. Repun mukaan tulee sadesuoja ja reppuun mahtuu 15″ kannettava tietokone.

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 684449 (Tuote)Osastot: , , Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Tilava ja toimiva varustereppu

Manfrotto Pro Light Redbee-310 reppu mahduttaa sisäänsä paljon, mutta on silti mukava kannettaessa. Reppuun saa mahtumaan huoletta kaksikin kamerarunkoa ja useita objektiiveja, korkeintaan 15″ kannettavan tietokoneen ja korkeintaan 9,7″ tabletin omiin säilytystaskuihinsa.

Repun sisäjärjestystä voi muuttaa haluttuun muotoon irrotettavilla jakajilla. Tarranauhalla repun sisäpintoihin ja toisiinsa kiinnittyvät jakajat saa sovitettua repun sisään millaiseen muodostelmaan tahansa. Tarvitsetpa tilaa useille kameratarvikkeille tai muutamat vaihtovaatteet työmatkaa varten, saat kaiken mahtumaan järjestämällä repun sisustan uusiksi.

Koko repun selkäosa on avattavissa vetoketjulla, jotta pakkaaminen olisi helpompaa ja tarvikkeesi paremmassa turvassa. Ulkopuolella on kolme eri kohtiin sijoitettua vetoketjullista aukkoa, joiden kautta kalustoa on helppo ottaa tavara kerrallaan ulos tarpeen vaatiessa. Kamerajalustaa ei tarvitse pakata repun sisään, vaan se voidaan kiinnittää repun ulkopuolelle jalustoille tarkoitetuilla kiinnittimillä.

Repun mukana toimitettava sadesuoja toimii myös aurinkosuojana – heijastava pinta pitää huolen, ettei laitteistosi lämpene liikaa repun sisällä.

 

Tuotteen tiedot

Ulkomitat:

Leveys: 52cm

Korkeus: 33cm

Syvyys: 27cm

Sisämitat:

Leveys: 48.5cm

Korkeus: 31cm

Syvyys: 17.5cm

Pakkauksen pituus/syvyys: 500.00mm

Materiaalit: Nylon; Synteettinen materiaali; RipStop

Tilavuus: 45.90l

Paino: 1.85kg