MANFROTTO Windsor reppu

174,00 sis. alv 24% // 140,32 alv 0%

Osamaksulla 10.6 € / kk / 36kk

MANFROTTO Ryggsäck Windsor

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 684463 (Tuote)Osastot: , Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

MANFROTTO Windsor reppu on tyylikäs design klassikko, jossa valokuvaustarvikkeet kulkevat kätevästi mukana. Vintage look, aidosta nahasta valmistetut yksityiskohdat ja tyylikäs kangas.

Repun irrotettavaan, pehmustettuun sisätilaan mahtuu yksi keskikokoinen digitaalinen järjestelmäkamera, johon on kiinnitetty yksi maksimissaan 70-200 / 2,8 objektiivi sekä 2 ylimääräistä objektiivia, tai premium CSC-kamera usealla objektiivilla.

Laukussa on Manfrotto Protection System sisäisellä tilanjakajalla, jossa objektiivit ja muut tarvikkeet säilötään turvallisesti erilliseen taskuun. Irrotettavan sisustan voi irrottaa, jolloin käytettävissäsi on koko reppu.

Laukussa on useita taskuja ja tilaa henkilökohtaisille tarvikkeille, sekä erillinen tila myös 15″ kannettavalle tietokoneelle. Jalusta voidaan kiinnittää reppuun kahdella säädettävällä nahkaremmillä. Säädettävä, pehmustettu olkahihna tekee kantamisesta mukavaa. Sisään on piilotettu tasku vesipullolle.

Laukun materiaali on vettähylkivää ja laukku soveltuu käytettäväksi käsimatkatavaroille lentomatkoilla. Trolley-liitäntä.

Tuotteelle on mahdollista saada 5 vuoden lisätakuu (edellyttää tuotteen rekisteröimistä valmistajan sivuilla) – lue lisää

 

Lisätiedot

Sisämitat

39 x 30 x 19 cm

Sisämitat tietokonetasku

38 x 25 x 2 cm

Tila henkilökohtaisille tavaroille

5 x 20 x 15 cm

Takuu

2 vuotta (mahdollista laajentaa 7 vuoteen rekisteröimällä tuote valmistajan sivuilla)
http://www.gitzo.com/service/warranty+info/Warranty+Info/3660936