PANASONIC Lumix GH5 järjestelmäkamera

1790,00 sis. alv 24% // 1443,55 alv 0%

Osamaksulla 81.3 € / kk / 36kk

Panasonic GH5 ja G9 bundle-kampanja 15.6.-31.7. (niin kauan kuin varastoa riittää).

Kun ostat GH5 tai G8 kameran saat samaan hintaan kaupanpäälle kaikki seuraavat tuotteet:

Panasonic GH5/GH4 Firmware Update V-Log. Vapautat käyttöösi kameran täyden potentiaalin ja videokuvauksen dynamiikan tällä päivityksellä.
Panasonic Battery DMW-BLF19E Bulk. Virallinen lisäakku GH5 kameraan
Panasonic Headphone RP-HF100ME-K. Panasonicin laadukkaat kuulokkeet äänen monitorointiin.

LUMIX GH5 -kameran tehokas 20,3 megapikselin Digital Live MOS -kenno antaa sille LUMIX G -digitaalikameroiden historian parhaan kuvanlaadun. Tämä ja alipäästösuotimen poistaminen kennosta tarkoittavat, että voit ottaa terävämpiä kuvia kuin koskaan. Kuvissa on suuri dynaaminen alue eikä niissä esiinny artefakteja.

 

Toimitettavissa 4-7 arkipäivässä

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 107491 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Kuvaus

Upea Venus Engine
Digital Live MOS -kennon yhdistäminen upeaan uuteen Venus Engine 10 -kuvaprosessoriin tuottaa ainutlaatuisia värien yksityiskohtia ja luonnollisen tekstuurien toiston. Multipixel Luminance Generation ja Intelligent Detail Processing tuottavat intensiviisen kirkkauden ja kontrastin. Kolmiulotteinen värienhallinta, joka tuottaa rikkaat värit tummista kirkkaisiin sävyihin, ja suuritarkkuuksinen Multi Process NR tekevät kuvistasi upeita. Videokuvaajat ovat varmasti vaikuttuneita parannetusta suorituskyvystä havaittavalla dynaamisella alueella suurilla ISO-herkkyyden asetuksilla.

Tärisetkö? Poista epätarkkuus kaikissa tilanteissa
Kameraa on vaikea pitää käsivaralla parhaassakin tapauksessa. 5-akselisen Dual I.S. (Image Stabiliser) 2* -kuvanvakaajan älykäs korjaus tulee avuksesi. Se vastaa viittä valotusajan kaksinkertaistamista eli voit käyttää 5 askelta hitaampaa suljinnopeutta aina telekuvaukseen asti.
LUMIX GH5 poistaa tärinän sekä rungosta että objektiivista aina laajakulmasta telekuvaukseen asti**. Se toimii sekä valokuvauksessa että videotallennuksessa, mukaan lukien 4K-video.
5-akselisen Body I.S. -kuvanvakaajan uskomaton teho korjaa tärinän kaikilla objektiiveilla, mukaan lukien perinteiset objektiivit, joissa ei ole O.I.S.-kuvanvakausta.

* 5-akselinen Dual I.S. 2 toimii, kun käytetään sen kanssa yhteensopivaa objektiivia. Myös objektiivin laiteohjelmiston päivitys vaaditaan.
** Perustuu CIPA-standardiin [kierron/kallistuksen suunta: tarkennusetäisyys f=50–140 mm (35 mm:n kinovastaavuus f=100–280 mm), kun käytössä on H-FS14140.]

Maailman 1.* tasalaatuinen 4K 60p/50p -video
LUMIX GH5 vie ammattimaisen kuvauksen suorituskyvyn uudelle tasolle erittäin tarkalla ja tasaisella 4K 60p/50p -tason (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV tai MP4) videotallennuksella. Suuremmat kuvanopeudet tarkoittavat erinomaista liikkeen kompensointia. Voit myös hidastaa tallennetta videota muokattaessa menettämättä yksityiskohtia. Voit myös hallita panorointia täydellisesti ja estää rolling shutter -efektiä, jota esiintyy pienemmillä kuvanopeuksilla.

Suuritarkkuuksiset kuvat ja täydellinen polttoväli saavutetaan, koska LUMIX GH5 tallentaa pikseli pikseliltä ilman kennon rajausta. Tallennuksen kestolla ei myöskään ole rajaa, joten voit ylittää 30 minuuttia kaikilla tallennusasetuksilla.

* DSLM-kamerat 4. tammikuuta 2017.

Maailman 1.* 10-bittinen sisäinen 4:2:2-tallennus
LUMIX GH5 esittelee vallankumouksellisen sisäisen 10-bittisen 4:2:2 4K -videotallennuksen. 10-bittinen tallennus toistaa esimerkiksi kaikki taivaan tai auringonlaskun sävyjen pienet erot ilman raitoja, joita helposti esiintyy 8-bittisessä tallennuksessa. Mahdollisuus luoda video kameran sisällä tuo uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen tapahtumien keskellä. Voit myös tallentaa 10-bittistä 4:2:2-videota SD-kortille samalla, kun syötät elävän kuvan signaalia täysikokoisen HDMI-portin** kautta, joka on yhdistetty ulkoiseen näyttöön tai tallentimeen. 10-bittinen 4:2:2-tallennus mahdollistaa todenmukaiset värit ja sävytyksen yli miljardissa värissä ja neljä kertaa 8-bittisen tallennuksen tonaliteetilla, mikä sopii ammattimaisiin tarkoituksiin.

Uskomaton 400 Mbit/s:n (ALL-Intra) suuren bittinopeuden tallennustila on käytettävissä laitteisto-ohjelmiston päivityksenä***.

* Järjestelmäkamerat 4. tammikuuta 2017.
** 10-bittiselle 4K 4:2:2 60p/50p -videolle vain lähtö

Ultranopea liikkeentunnistus ja tarkennus
Panasonicin innovatiivinen DFD (Depth From Defocus) -tekniikka kehittyy jatkuvasti, ja siitä tuli juuri entistä parempi. DFD:n avulla LUMIX GH5 pystyy laskemaan objektiivin liikkeen vertaamalla kentän syvyyden arvoja kahdessa kuvassa uskomattoman nopeasti. Yhdistämällä AF-tiedonsiirron ja enimmäislukunopeuden 480 kuvaa sekunnissa LUMIX GH5 saavuttaa ultranopean automaattitarkennuksen, joka voi olla jopa 0,05 sekuntia*, ja 9 kuvaa sekunnissa sarjakuvauksen AFC:llä (* 12 kuvaa sekunnissa sarjakuvaus AFS:llä). Uusi liiketunnistin seuraa nopeasti liikkuvia kohteita tarkasti ja mahdollistaa tasaisen 4K PHOTO/VIDEO- ja 6K PHOTO -tallennuksen.

** AFS:ssä laajakuvapäässä H-ES12060 (CIPA).

6K-/4K-sarjakuvauksella et koskaan menetä kuvaa
Kuvaa rajattomalla sarjakuvauksella ja valitse ja tallenna sitten kuvat, jotka haluat pitää. Uusi 6K PHOTO* -tila 30 kuvaa sekunnissa nopeudella antaa sinun kuvata täydelliset hetket uskomattomalla noin 18 megapikselin tarkkuudella. Ultranopea 4K PHOTO -tila, jonka nopeus on 60 kuvaa sekunnissa, pysäyttää nopeankin liikkeen, mikä ei yksinkertaisesti ole mahdollista tavallisilla kameroilla. LUMIX GH5 -kameralla et todellakaan menetä hetkeäkään.

* 6K PHOTO on suurinopeuksinen sarjakuvaustoiminto, jolla voit tallentaa valokuvan 4:3- tai 3:2-videosta noin 18 megapikselin tarkkuudella (noin 6 000 x 3 000 tehollista pikseliä), johon 6K-kuva pystyy.

Roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattu kestävä rakenne
LUMIX GH5 on rakennettu kestämään kovaakin käyttöä ulkona. Se on suojattu jäätymiseltä -10 asteeseen asti sen lisäksi, että se on suojattu roiskeilta/pölyltä jokaisessa nivelessä, säätimessä ja painikkeessa olevan sääsuojauksen avulla. Muottivaletusta magnesiumseoksesta valmistettu kehys tekee rungosta kevyen, mutta kestävän, ja tuloksena on kestävä runko kompaktissa koossa. Voit ottaa tämän kameran mukaasi minne menetkin.

3 680 000 pisteen suuri OLED LVF
Erikoissuuren tarkkuuden 3 680 000 pisteen OLED LVF (Live View Finder) tarjoaa upeaa näkyvyyttä ja mahdollistaa täydellisen kuvanrajauksen myös suorassa auringonvalossa. Suuren 0,76-kertaisen suurennuksen (35 mm:n kinovastaavuus) ansiosta kuvan yksityiskohdat, asetukset ja kuvakkeet on helppo nähdä, ja suuri silmän etäisyys, 21 mm, on erinomainen silmälasien käyttäjille. Mikä parasta, OLED LVF -etsimen ansiosta kuvistasi tulee juuri sellaisia kuin haluat.

Tekniset tiedot

Tarkennuksen tyyppi:Automaattitarkennus
Kennon koko: Micro-Four-Thirds
Kennotyyppi: MOS
Kaksi korttipaikkaa: Kyllä
Peilitön / Peilillinen: Peilitön
Muistikorttityyppi: SD
USB-liitäntä: USB Type C, USB 3.1
Kuvanvakaaja: Kyllä
Kääntyvä näyttö: Kyllä
Etsin: Elektroninen
Sisäänrakennettu salama: Ei
Säänkestävä: Kyllä
Kosketusnäyttö: Kyllä
Wi-Fi: Kyllä
Suljinajat: 1/8000 – 60
Liitännät: USB, Mikrofoni, Kuulokkeet, HDMI
Videoresoluutio: Full HD, 4K
Salamakiinnitys: PC-terminaali, Salamakenkä
Objektiivin kiinnitys: Micro Four Thirds
Salaman täsmäysnopeus: 1/250
Ominaisuudet: V-Log, Wi-Fi, Kosketusnäyttö, Time Code In/Out, Post Focus, Metallirunko, Focus Stacking, Sisäänrakennettu stereomikrofoni, Bluetooth, 4K Photo
ISO: 200 – 25 600
Kuvaresoluutio 20,3 MP
Sarjakuvaus: 12
Akku: Panasonic DMW-BLF19
Näytön koko 3.2 “
Takuu: 2 year(s)
Väri: Musta
Mitat (SxLxK) 139 x 98 x 87 mm
Paino: 725 g