Phase One IQ1 50MP Digiperä

18588,00 sis. alv 24%

0 kpl varastossa

tuotetunnus (SKU) 71824 Osasto: Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Phase One IQ1-sarjan digiperät tarjoavat korkealuokkaista kuvanlaatua.  44×33 kokoinen CMOS-kenno 14,5 aukon dynamiikalla ja 14-bitin väreillä takaavat, että kuvauskohteen laajakin sävyskaala ja hienoimmatkin yksityiskohdat tallentuvat uskollisesti. IQ1 digiperien suuret kuvatiedostot ovat paras lähtökohta kun valokuvia valmistetaan mainoskäyttöön tai suuriksi näyttelyvedoksiksi.

IQ1-digiperien yksinkertaista ja tyydyttävän asiallista käyttöliittymää hallitaan 3,2″ korkearesoluutioisella ja kirkkaalla kosketusnäytöllä. Kuvien esikatselu on entistäkin vaivattomampaa: Live View-toiminto perän omalla näytöllä auttaa sommittelussa.

Phase One digitaaliperät ovat tunnettuja hurjasta kestävyydestään. IQ1-digiperien runko on 100% lentokonealumiinia ja liitäntäportit on suojattu niin, että kuvaaminen onnistuu vaativissakin olosuhteissa. Phase One digiperät ovat saatavilla kahdella eri kamerakontaktilla: Phase One XF ja Hasselblad H. Nopea tiedonsiirto onnistuu FireWire 800 tai USB 3 -liitännöillä. Ladattava Li-On akku.

Lisätiedot

Mitat 275 cm