By Nelli Kivinen – Pienyrittäjän tuotekuvauskurssi

89,00 sis. alv 24% // 71,77 alv 0%

Pienyrittäjän tuotekuvauskurssilla opit helpon tavan tehdä tuotekuvia kotona. Verkkokurssin materiaalit ovat heti käytössäsi ja voit opiskella omaan tahtiin, silloin kun sinulle sopii. Kurssilla saat myös henkilökohtaista tukea tekemiseen, etkä jää pulmatilanteissa yksin.

Toimitettavissa heti

Kerro tuotteesta muille:

Email
(Tuote)Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Oletko intohimoinen pienyrittäjä, jolla on upeat tuotteet joita myyt mielelläsi? Valokuvaus ei ehkä ole vahvuutesi, vaikka oletkin ahkera yrittäjä? Verkkokauppakin voisi näyttää paremmalta ja kaipaat apua tuotekuvien tekemiseen? Haluaisit myydä tuotteitasi enemmän ja saada tyytyväisempiä asiakkaita?

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu Sinulle, joka kuvaat tuotteita luonnonvalolla joko puhelimella tai järjestelmäkameralla (löydät kamerastasi nappulat asetuksille: suljinaika, aukko ja ISO). Verkkokurssi sopii tuotekuvauksen aloittelijoille. En lupaa, että olet ammattilainen tämän kurssin jälkeen, mutta tuotekuvasi varmasti paranevat ja myyntisi nousee, kun teet tehtävät ja käytät kotistudiota ohjeiden mukaan. Kuvien ottamisessakin tulee sitä paremmaksi, mitä enemmän sitä tekee. Sinäkin onnistut tämän verkkokurssin avulla.

Tämä verkkokurssi sopii Sinulle jos:

– Haluat ottaa parempia tuotekuvia kännykällä tai järjestelmäkameralla

– Kuvaat luonnonvalolla

– Haluat saada riittävän hyviä kuvia mahdollisimman nopeasti

– Haluat myydä tuotteitasi enemmän

– Haluat saada enemmän tyytyväisiä asiakkaita

– Et halua maksaa kalliille ammattikuvaajalle tuotekuvauksesta

– Mietit millaisia kuvia tuotteestasi kannattaa ottaa

– Teet uniikkeja tuotteita ja tarvitset paljon kuvia nopeasti

– Kuvaat esimerkiksi huiveja, kenkiä, käsitöitä, koruja, pientuotteita, tuotepurkkeja, hattuja, laukkuja, meikkituotteita, hunajaa, puutöitä, keramiikkaa jne.

Et todennäköisesti hyödy tästä verkkokurssista jos:

 • Sinulla on jo kädet täynnä töitä. Olen huomannut, että hyvät tuotekuvat lisäävät ostojen määrää ja sitä kautta töitä.
 • Olet kuvannut jo vuosia omassa studiossa ja tiedät jo tuotekuvauksen salat. Tämä verkkokurssi on sopiva aloittelijoille.
 • Jos haluat tehdä pikkutarkkoja, monta tuntia vieviä asetelmia ja monimutkaisia valaisuja lisävaloilla. Tällä verkkokurssilla keskitymme tekemään tarpeeksi hyvää laatua mahdollisimman nopeasti.

Kerron vuosien ammattikuvaajan kokemuksella hankitut ja hyviksi havaitut niksit, jotta Sinä onnistuisit paremmin. Tässä on vain murto-osa kysymyksistä, joihin saat vastauksen kurssilla.

 • Mitä pitää huomioida tuotekuvauksen aloittamisessa?
 • Miten hallitsen luonnonvaloa?
 • Millainen kotistudio on ja miten se rakennetaan? Onnistuuko sen rakentaminen helposti kodista löytyvillä välineillä?
 • Järjestelmäkamera osaa kaiken, minä en tajua siitä mitään. Mistä aloitan? Mikä on suljinaika, aukko ja ISO?
 • Kun kuvaat kännykällä, on tärkeää että pidät puhelinta oikein. Miksi?
 • Miten saan varjot pois kuvista?
 • Miten kannattaisi kuvata korvakorut? Entäs kaulahuivit, purkit tai vaatteet?
 • Kun rakennetaan tarinallista tuotekuvaa, on seitsemän kysymystä joihin vastaamalla rakennat kuvalle tarinan. Viestit kuvalla yrityksesi arvoja, brändia tai mitä tahansa muuta viestiä – ihan niinkuin suunnittelet ja juuri haluamallesi kohderyhmälle.
 • Tuotekuvien asettelussa menee vain hermot, vai onko siihenkin jotain sääntöjä?
 • Kuva on otettu, mitäs sitten tehdään?
 • Mikä on helpoin kuvankäsittelyohjelma tietokoneelle? Entäs kännykälle? Mitä asioita kuvaan kannattaa edes tehdä? Puuh!

BONUS 1. Verkkokurssilaisille tarkoitettu oma Facebookryhmä, jossa saat tukea ja apua myös muilta kurssilaisilta. Voit postata sinne kuvia ja saada niistä palautetta. (arvo: mittaamaton)

BONUS 2. Kymmenelle ensimmäiselle ikioma nellinaamari kotiin postitettuna ja voit nauttia elämästä Nellinä. Mikäs sen hauskempaa! (arvo 5€)

KYSY NELLILTÄ kun kaipaat apua kuvauksen kanssa tai kun pohdit ideoita kuviesi parantamiseen. Pidän noin kerran viikossa liven etäyhteydellä, jossa voit kysyä mitä vain valokuvaukseen liittyvää suoraan minulta. Tämä on tuki, jota monissa muissa verkkokursseissa ei ole.

Verkkokurssin kaikki osiot ovat heti käytettävissäsi ja voit opiskella tuotekuvaamista omaan tahtiisi. Kurssilla on kahdeksan moduulia, jotka sisältävät tekstiä, kuvia ja lyhyitä videoita sekä tehtäviä. Yhteisessä Facebookryhmässä voit jakaa kuvia, ajatuksia ja pyytää neuvoa myös muilta ryhmäläisiltä. Myös minä vastailen ryhmässä tehtyihin kysymyksiin ja postauksiin.

89€ on pieni hinta siitä, kun saat opit ja tuen, jonka avulla toteutat tuotekuvia lopun elämääsi – sillä opittuja asioita ei voi kukaan ottaa sinulta pois. Mitä siis vielä odotat? Aloita parempien tuotekuvien ottaminen heti.