Profoto A1 Duo Kit for Nikon

1899,00 sis. alv 24%

Osamaksulla 86.1 € / kk / 36kk

Profoto A1 – Maailman pienin salamalaite

24kk Leasing-sopimuksella 65,66€ / kk (alv 0%).
Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

Takuu 2 vuotta ostohetkestä.

Toimitettavissa heti

tuotetunnus (SKU) 901212 (Tuote)Osastot: , Avainsana tuotteelle Brand:

Kuvaus

Kitti sisältää: 

  • 2x A1 Air TTL
  • 2x Li-Ion Akku
  • 2x Dome Diffuser
  • 2x Salamajalusta
  • 2x A1 Laukku
  • 1x Akkulaturi

Tätä on A1

A1 on jokaista senttimetriä myöten Profoton salamalaite – vain pienempi. Sen uniikki pyöreä välähdyspää tuottaa valoa, joka on sekä luonnollista, että kauniisti hajoavaa. Se on myös helppokäyttöinen supernopealla latausajalla ja pitkäkestoisella akulla, joten se pysyy mukana kuvaustahdissasi. A1 toimii erinomaisesti kameran päältä käytettäessä ja irrallaan kamerasta.

Miksi valita A1?

Valo, joka on sekä luonnollista, että kaunista

Koska Profoto suunnitteli A1 pyöreällä päällä sen sijaan, että se olisi muotoiltu perinteisen suorakaiteen muotoiseksi, sen valo on sekä luonnollista, että kaunista. Valon hajoamista voidaan myös hallita yksinkertaisesti säätämällä valaisinpään kulmaa kääntämällä sen zoom-rengasta.

Enemmän kuin valo

Valon muokkaaminen on avainasemassa luodessa parempia ja luovempia valokuvia. Siksi A1:teen on saatavilla dedikoidut valonmuokkaimet, jotka kiinnittyvät sisäänrakennetulla magneetilla. Magneettikiinnitteisiä muokkaimia voi kiinnittää päällekkäin, jotta saat luotua juuri sellaisen efektin kuin haluat. Saatavilla oleviin valonmuokkaimiin kuuluu Dome Diffuser, Bounce Card, Wide Lens, Gel Kit ja Soft Bounce.

AirTTL tarkoittaa sisäänrakennettua kätevyyttä ja monipuolisuutta

AirTTL käytössäsi on runsaasti sisäänrakennettua joustavuutta. TTL mahdollistaa välittömästi oikean valotuksen tarjoten paremman hallittavuuden ja huomattavasti nopeamman työnkulun. Se on käytännössä point and shoot kuvausta;  se on helppo, nopea ja tarkka tapa valottaa. Air tarkoittaa saumatonta kommunikaatiota toisen A1 tai minkä vain Profoto-salamalaitteen kanssa ja High-Speed sync on käytettävissä, kun sitä tarvitset.

Mitä on High-Speed Sync?

HSS tai High-Speed Sync mahdollistaa salamalaitteen käytön millä tahansa valotusajalla jopa 1/8000 sekuntiin asti. Se tarkoittaa sitä että pystyt synkkaamaan täysin vallitsevan valon mukaisesti kuvatessasi ulkona kovassa auringonpaisteessa. HSS mahdollistaa salamalaitteen käytön suurilla aukoilla ja nopeilla valotusajoilla. HSS on loistava ulkopotreteissa lyhyellä syväterävyydellä kuvattaessa tai nopean liikkeen pysäyttämisessä päivänvalossa. Profoto HSS on nopeampi, tehokkaampi ja täsmällisempi, kuin yksikään markkinoilla oleva HSS ratkaisu.

Visualisoi kuvasi ohjausvalolla

A1:den sisäänrakennettu ohjausvalo mahdollistaa valon ja varjon suhteen tarkastelun ennen sulkimen laukaisimen painamista. Ohjausvalo toimii myös lisävalona vähässä valossa.

Enää ei tarvitse huolehtia patterien kestosta

A1:ssä on vaihdettava korkean kapasiteetin lithium-ioni akku, joka kestää jopa neljä kertaa kauemmin kuin AA patterit ilman tehon hiipumista ja on ladattavissa nopeasti. Voit kuvata pidempään luottaen kalustoosi.

Ei enää ikinä mustaa ruutua

A1 pysyy kameran tahdissa, koska se latautuu jopa neljä kertaa nopeammin kuin useimmat käsisalamalaitteet – 1,2 sekunnissa täydellä teholla kuvattaessa. Et yksinkertaisesti tee enää ikinä mustaa ruutua.

Vähemmän aikaa opettelemassa tarkoittaa enemmän aikaa kuvaamassa

Profoto suunnitteli A1 salamalaitteen yksinkertaiseksi käyttää, joten opit laitteen käytön nopeasti. Et huku valikkoihin, koska käyttöliiittymä on johdonmukainen ja helppokäyttöinen. Voit siis käyttää aikasi asioihin millä on merkitystä.

Kasva A1:den mukana

A1 on työkalu, joka vie valokuvaamisesi niin pitkälle, kuin haluat mennä. Lisäämällä toisen A1 salamalaitteen kalustoosi avaat vielä lisää mahdollisuuksia. Lisäämällä vielä tehokkaampia laitteite kalustoosi, kuten B1X tai B2 ja jotain yli 120 valonmuokkaimen valikoimasta sinulle avautuu täysin uusi luovien mahdollisuuksien maailma.

Luonnollista ja kaunista valoa, nopeasti ja helposti

Profoto A1

Ainoa ero Profoto A1:n ja muiden Profoton valmistamien salamalaitteiden välillä on koko – se on tarpeeksi pieni mahtuakseen kämmeneesi, joka tekee siitä aidon kameran päälle kiinnitettävän salamalaitteen.

A1 tuottaa valoa, joka on sekä luonnollista, että kaunista, koska kuten suuremmat Profoton salamalaitteet, A1:ssä on pyöreä välähdyspää, joka hajoittaa valon pehmeän kauniisti – sen takia sen valo on niin luonnollisen näköistä.

 

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 40 × 30 × 20 cm