Profoto B10 AirTTL

Tuotetunnus (SKU): 901163

1.745,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

A big light in a small package

36kk Leasing-sopimuksella 50,33€ / kk (alv 0%).
Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

Takuu 2 vuotta ostohetkestä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Koolla on oikeasti väliä. Siksi Profoto kehitti pienimmän ja kevyimmän off-camera salamalaitteen, Profoto B10:nen. Kameran objektiivin kokoinen ja muotoinen B10 vastaa teholtaan viittä käsisalamalaitetta. Voit jopa käyttää B10:nen jatkuvaa valoa videovalaisussa. Yhteensopivuus yli 120 Profoto valonmuokkaimen, Profoto Air Remote lähettimien ja Profoto Appin kanssa mahdollistaa lähes loputtomat kasvumahdollisuudet. Profoto B10 on suuri valaisin pienessä paketissa.

 width=

Lokaatiokuvaamisessa on paljon haasteita. Yksi suurimmista haasteista ilmenee jo suunnitteluvaiheessa. Kuinka paljon kalustoa voit ottaa mukaan? Jos otat liikaa, niin kaikki energiasi menee kaapelien ja valojen roudaamiseen. Jos otat liian vähän, niin et välttämättä ottamaan kuvaa minkä haluat.

Siksi Profoto kehitti pienimmän ja kevyimmän off-camera salamalaitteen, Profoto B10:nen. Kameran objektiivin kokoinen ja muotoinen B10 vastaa teholtaan viittä käsisalamalaitetta. Profoto B10 on paljon muutakin, kuin salamalaite. Se on myös kirkas ja säädettävä jatkuva valo, jota voit käyttää valokuvien ja videon valaisemiseen. Säädettävä värilämpötila mahdollistaa valon helpon synkkaamisen vallitsevan valon kanssa.

Yhteensopivuus Profoton valonmuokkainten kanssa laajentaa luovuuttasi vielä pidemmälle. Valittavissa on mikä tahansa OCF-muokkain tai mikä tahansa Profoton yli 120 muokkaimista. Profoton valonmuokkaimet mahdollistavat minkä tahansa tunnelman tai tunteen luomisen valolla.

 width=

Selkeä ja minimalistinen käyttöliittymä tekee B10:stä helppokäyttöisen suoraan laatikosta. Akku on nopea ja helppo vaihtaa ja sitä voi jopa ladata käytön aikana. Jos käytät assaria, niin B10 on tarpeeksi kevyt kädessä pidettäväksi. Jos rakennat itse valosi, niin voit laittaa valaisimen valaisinjalustalle tai kamerajalustalle.

B10 on laukaistavissa ja säädettävissä langattomasti millä tahansa Profoto AirTTL lähettimellä, Profoto A1 käsisalamalaitteella tai Profoto Appilla. Profoto Applikaation kautta voit katsoa ja säätää kaikkia B10 säätöjä iPhonesi näytöltä, käyttää B10 iPhonesi kameran valaisimena ja päivittää B10 firmwaren.

Ominaisuudet

  • Kameran objektiivin kokoinen ja muotoinen
  • Kevyt ja langaton
  • Salamalaite, jossa viiden käsisalamalaitteen teho
  • Jatkuva valo säädettävällä teholla ja värilämpötilalla
  • Kiinnitettävissä valaisinjalustoihin ja kamerajalustoihin
  • Yhteensopiva yli 120 Profoto valonmuokkaimen kanssa
  • Yhteensopiva Profoto AirTTL Remotejen, myös Profoto A1, kanssa
  • Smart-liitettävyys Profoto applikaatioon

Tutustu myös uuteen Profoto applikaatioon!

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006