Rode Wireless GO -mikrofoni

Tuotetunnus (SKU): WIGO

225,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Rode Wireless GO langaton mikrofonijärjestelmä on maailman pienin mikrofoni, jonka voit kiinnittää vaikka suoraan älypuhelimeesi ja kuvata ilman sen suurempaa stressiä. Wireless GO toimii sellaisenaan vaatteisiin kiinnitettynä, tai voit yhdistää siihen 3,5mm lavalier-mikrofonin. Erinomainen valinta vloggaamiseen, liikkeessä kuvaamiseen tai kun kaapelien kanssa säätäminen ei yksinkertaisesti inspiroi.

HUOM. iPhonet ja muut Applen laitteet, joissa ei ole 3,5mm audiosisääntuloa, vaativat erillisen adapterin SC6-L!

Näytä enemmän

Kuvaus

Rode Wireless GO langaton mikrofoni – ultrakompakti mikrofoniratkaisu

Rode Wireless GO on maailman pienin langaton mikrofonijärjestelmä. Wireless GO’n clip’n’go-kiinnitys ja erittäin kilpailukykyinen hinta-laatusuhde tekee siitä täydellisen mikrofoniratkaisun niin filmintekijöille, juontajille, vloggereille ja muille.

Monikäyttöinen lähetin

Wireless GO’n lähetin toimii mikrofonina sellaisenaan esimerkiksi takin kaulukseen kiinnitettynä, tai maailman pienimpänä lavalier-mikrofonin vyöllä pidettävänä lähettimenä sisäänrakennetun, 3,5mm TRS-sisääntulon ansiosta. Vain 31 grammaa painava Wireless GO on käytännössä huomaamaton, ja sopiikin siksi esimerkiksi paljon liikkeellä olevien journalistien ja vloggaajien käyttöön erinomaisesti.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006