Se parempi videokoulutus x Teemu Lautamies ROUND 2

Tuotetunnus (SKU): Studiovarustamo-11092024

95,97 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Videokuvauksen koulutus / Studiovarustamo yhteistyössä Teemu Lautamiehen & Sony kanssa​

Näytä enemmän

Kuvaus

Oletko haaveillut videoiden kuvaamisesta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai ehkä olet jo kokeillut videokuvauksen saloja, mutta kompastunut matkan varrella? Ei hätää, lopetetaan se kompastelu nyt sillä järjestimme Teemun avuksesi!

Koulutuspäivän aikana sukelletaan syvälle videokuvauksen kiehtovaan maailmaan ja käydään läpi kaikki tärkeät aiheet – perusteet, miten päästä alkuun, mitä huomioida kaluston ja ohjelmistojen osalta, millaisia asetuksia kamerassa tulisi käyttää, mikä on valaisun merkitys, mitä tarkoittaa 4K, 8K, S-Log, C-log, miten luoda hidastettu tai nopeutettu video ja paljon muuta tarpeellista ja tarpeetonta.

Keskiviikkona 11.9.24

klo 10 – 16

Studio Skaala / Bruno Granholmin kuja 2, 00510 HKI

 

Vältä turhat videokuvauksen kompastuskivet!

Videokuvauksella on valtava potentiaali tavoittaa yleisö ja kertoa tarinoita uudella ja jännittävällä tavalla.

Siirtyminen still-kuvaamisesta videokuvaukseen voi kuitenkin olla haastavaa ja aikaavievää jos kaikki pitää opetella Youtubesta videoita katsomalla.

Teemu tiivistää kaiken olennaisen 6 tunnin tiiviiseen paketiin ja saat kaiken tarvittavan tiedon alkuun pääsemiseen.

Mitä päivän aikana käydään läpi?

 
 

Tällä kurssilla autamme sinua välttämään nämä kompastuskivet ja opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää laadukkaiden videoiden kuvaamisesta. Käymme läpi seuraavat aiheet:

Videokuvauksen alkeet ja teoria:

 • Mitä ovat fps, resoluutio ja muut tärkeät termit?
 • Miten kameran asetukset vaikuttavat videon laatuun?
 • Miten voit käyttää kameran ominaisuuksia luovasti?

Miten päästä alkuun videokuvauksessa:

 • Mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin aloitat videokuvauksen?
 • Miten suunnittelet ja toteutat videoprojektin?
 • Miten vältät yleisimpiä virheitä?

Videon tekemisessä tarvittavat perustiedot:

 • Mitä ovat videon tärkeimmät elementit?
 • Miten sommittelet kuvan ja valitset oikeat kamerakulmat?
 • Miten äänitetään laadukasta ääntä?

Kalusto ja ohjelmistot:

 • Millaista kameraa ja objektiiveja tarvitset videokuvaukseen?
 • Mitä ohjelmistoja videoiden editointiin tarvitaan?
 • Miten valitset oikeat työkalut tarpeisiisi ja budjettiisi?

Valaistus:

 • Miksi valaistus on tärkeää videokuvauksessa?
 • Miten voit käyttää valoa tunnelman ja tarinan luomiseen?
 • Mitä ovat valkotasapainot ja logit ja miksi ne ovat tärkeitä?

Hidastetut ja nopeutetut videot:

 • Miten voit kuvata hidastettuja ja nopeutettuja videoita?
 • Miten voit käyttää niitä videoidesi tehostamiseen?

 

Kenelle kurssi sopii?

Haaveiletko että pystyisithyödyntämään kalustoasi myös laadukkaan videon luomiseen, haluatko tarjota stillien lisäksi asiakkaallesi myös videoita, haaveiletko videoiden tekemisestä someen?

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita videokuvauksesta ja haluavat kehittää taitojaan. Kurssilla ei vaadita aiempaa kokemusta videokuvauksesta, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Miksi tämä kurssi on hyödyllinen?

Kurssin avulla voit:

 • Säästä aikaa ja vaivaa: opit oikeat tekniikat heti alusta alkaen ja vältät sudenkuopat
 • Saat varmuutta tekemiseen: kun tiedät, mitä teet, olet rohkeampi kokeilemaan uusia asioita
 • kehittää omia taitojasi ja tulla paremmaksi videokuvaajaksi
 • oppia käytännönläheistä tietoa ja vinkkejä videokuvaukseen
 • tutustut kollegoihin ja verkostoidut

 

Kuka on Teemu Lautamies

Olen työskennellyt yli 10v kuvaajana ja ohjaajana projekteissa niin pienistä isoihin.

Aloitin alalla valokuvaajana, ja olen sittemmin siirtynyt tekemään liikkuvan kuvan mainoksia yhä vahvemmin.

Kuvaus on lähtenyt itsellä täysin intohimoisesta harrastuksesta, jonka aloitin jo lapsena. Tehtiin kavereiden kanssa aikanaan lainakameroilla lyhytelokuvia ja otettiin kuvia omasta elämästä lumilautailun ja skeittailun merkeissä. Tästä syttyi intohimo kuvaamista ja tarinan kerrontaa kohtaan, mikä ei ole vieläkään sammunut. Itse oppineena olen tietenkin ollut tilanteissa, jotka ovat minua opettaneet virheiden kautta.

Olen vanhemmalla iällä opiskellut audiovisuaalista viestintää ja tuotantoprosessia, joka on ollut tietenkin tarpeen digitaalisessa formaattimylleryksessä. Olen matkan varrella työskennellyt myös mainostoimistossa ja saanut sieltäkin hyvää asiakaslähtöistä kokemusta luoviin prosesseihin sekä oppinut yhä enemmän myös, mitä videon tekemiseen kuuluu haastavissa ja vaativissa olosuhteissa aikataulun puitteissa.

Alla: viimeaikasia töitäni:

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006