Sony 24-105 F4 G OSS e-mount objektiivi

1395,00 sis. alv 24%

Osamaksulla 64 € / kk / 36kk

Uusi Sony perus zoom, joka soveltuu erinomaisesti valo- ja videokuvaukseen.

0 kpl varastossa

tuotetunnus (SKU) SEL24105G (Tuote)Osastot: , Brand:

Kuvaus

Kompakti, kevyt ja monipuolinen zoom-objektiivi

G Lens -objektiivin polttovälialue on 24–105 mm ja F4-aukko on vakio koko zoomausalueella, joten kuvanlaatu on aina erittäin hyvä. Pieni ja kevyt objektiivi sopii mukana kuljetettaviin E-tyypin runkoihin ja sen optinen suorituskyky on loistava. Nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ja luotettavuuden ansiosta laadukas objektiivi on hyvin monikäyttöinen.

Tuottaa kauttaaltaan tarkkoja kuvia koko zoomausalueella

Edistyksellinen optiikka tuottaa kauttaaltaan tarkkoja kuvia luotettavasti koko zoomausalueella. Neljän asfäärisen elementin ja ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtien ansiosta poikkeamat ja väripoikkeamat ovat erittäin vähäisiä. Sen lisäksi, että kuvat ovat erittäin tarkkoja ja teräviä, pyöreä aukko ja hallitut pallopoikkeamat tuottavat kauniin pehmeän boke-sumennuksen ja luonnollisen korostuksen, jotka lisäävät kuviesi ilmaisuvoimaa.

Yhden objektiivin ratkaisu monipuolistaa mobiilivalokuvausta

Kompakti ja kevyt objektiivi parantaa E-tyypin runkojen käytettävyyttä ja kannettavuutta, koska se painaa vain 663 grammaa (23,4 unssia) ja sen optinen suorituskyky ja zoomausteho ovat erinomaisia. Voit kuvata monenlaisia kohteita ja tilanteita yhdellä tehokkaalla objektiivilla. Pienin tarkennusetäisyys on 0,38 m (1,25 jalkaa), ja sisäänrakennettu optinen kuvanvakautus lisää objektiivin käyttömahdollisuuksia entisestään.

F4-vakioaukko, nopea ja hiljainen automaattitarkennus

Muuttumaton F4-enimmäisaukonleveys koko zoomausalueella säilyttää kirkkauden polttovälin muuttuessa. Sonyn moottoroitu Direct Drive SSM (DDSSM) automaattitarkennus on nopea, tarkka ja hiljainen. Tarkka optiikka estää tarkennuksen lukitusongelmia. Kaiken tämän ansiosta FE 24-105mm F4 G OSS on loistava valinta sekä valokuvien että videoiden kuvaamiseen.

Ammattilaistason luotettavuus ja käytettävyys

Etuelementin fluoripinnoite vähentää öljyn, lian ja veden kaltaisten epäpuhtauksien tarttumista ja helpottaa niiden poistamista, jos ne ehtivät tarttua. Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne1 ja mukautettava tarkennuksen pitopainike parantavat ammattilaistason käytettävyyttä ja luotettavuutta entisestään.

 

Lisätiedot

Mitat 12 x 12 x 22 cm

Sony 24-105 F4 tekniset tiedot

KIINNIKE
Sonyn E-tyyppi
MUOTO
35 mm:n täysikokoinen kenno
POLTTOVÄLI (MM)
24–105
35 MM:Ä VASTAAVA POLTTOVÄLI (APS-C)
36–157.5
OBJEKTIIVIN RYHMÄT/OSAT
14–17
KUVAKULMA (35 MM)
84°-23°
KUVAKULMA (APS-C)
61°–15°1
SUURIN AUKKO (F)
4
PIENIN AUKKO (F)
22
AUKKOSUOJUKSET
9
PYÖREÄ AUKKO
Kyllä
VÄHIMMÄISTARKENNUSETÄISYYS
0,38 m (1,25 ft)
SUURIN SUURENNUSSUHDE (X)
0,31
SUODATTIMEN HALKAISIJA (MM)
77
KUVANVAKAUTUS (STEADYSHOT)
Optinen SteadyShot
ZOOMAUSJÄRJESTELMÄ
Manuaalinen
TELEOBJEKTIIVIYHTEENSOPIVUUS (X1,4)
TELEOBJEKTIIVIYHTEENSOPIVUUS (X2,0)
SUOJUKSEN TYYPPI
Terälehden muotoinen, bajonettityyppi