Sony a7 III 24.2 megapikselin kamerarunko

Tuotetunnus (SKU): ILCE-7M3

2.049,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

24kk Leasing-sopimuksella 83,34€ / kk (alv 0%).

Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (vakuutus, perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

 

 

Näytä enemmän

Kuvaus

Sony tarjoaa extra vaihtohyvityksen kameran vaihtajalle. Käy tutustumassa tarjoukseen täältä. Etusi jopa 300€!

 width=


 width=

Kameran kenno ja runko ovat samat kuin Sony A9 rungossa ja video-ominaisuudet lähes Sony A7R II luokkaa. Akku on tuttu Sony A9 runkosta, eli lähes 2.5 kertaa tehokkaampi kuin aiemmin käytetty NP-FW50.

Uusi kenno, kehittynyt kuvaprosessori

Uusi ja nyt taustavalaistu versio 24,2 megapikselin5 Exmor R™ CMOS -kennosta on yhdistetty uusimpaan BIONZ X™ -kuvaprosessoriin ja alkupään suurtiheysintegrointiin. Tämän yhdistelmän ansiosta tietojen lukunopeus on kaksinkertainen6 ja tietojen prosessointikapasiteetti 1,8 kertainen6 aiempaan verrattuna.

Vähentää tarkkojen kuvien kohinaa

Jopa 1,5 askeleen parannus kuvanlaadussa

Vakio-ISO-alue on ISO 100-51200 (laajennettavissa ISO 50-204800 asti still-kuvissa), ja parannettu yksityiskohtien toisto ja aluekohtainen kohinanpoisto säilyttävät kuvan yksityiskohdat ja vähentävät kohinaa. Keskitason ja korkean herkkyyden alueiden tehon ansiosta voit kuvata suurilla ISO-tasoilla miettimättä kohinaa ja kuvanlaadun heikkenemistä.

Vakaat kuvat 5-akselisella vakaimella

Uusin tarkka vakain saavuttaa vakainyksikön, gyro-tunnistimien ja algoritmien avulla 5,0 aukon9 edun valotusajassa. Järjestelmä kompensoi viiden tyyppistä kameran tärinää laajalla objektiivisarjalla ja takaa erinomaisen suorituskyvyn.

Sony a7 III on yhteensopiva Sony Transfer & Tagging -toiminnon kanssa.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Lisätiedot

Paino 1.5 kg

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006