Think Tank Stand Manager 52 jalustalaukku

370,00 sis. alv 24% // 298,39 alv 0%

Osamaksulla 19.1 € / kk / 36kk

Think Tank Stand Manager 52 jalustalaukku. Tilava, kestävä ja kuljetettavien tavaroiden muotoon mukautuva jalustalaukku kovaan käyttöön. Neljällä kantokahvalla, iskunvaimentavilla renkailla ja vahvustetulla pohjalla varustettu jalustalaukku kulkee kätevästi mukana kuvauskeikoilla.

Toimitettavissa heti

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 0532 (Tuote)Osastot: , Brand:

Kuvaus

Think Tank Stand Manager 52 jalustalaukku on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä.

Innovatiivisesti suunniteltu Stand Manager 52 pitää jalustat siististi paikoillaan laukun sisällä olevilla pidikevöillä, samalla kun laukku itsessään painuu kasaan tai laajenee sopimaan kuljetettavien jalustojen muotoon. Laukkuun mahtuu helposti esimerkiksi 4 turtle base C-standiä tai muokkaimia, jotka ovat korkeintaan 132cm korkeita. Laukku kulkee helposti mukana suurien, iskunvaimentavien pyöriensä sekä laukun takapuolelle lisättyjen liukukiskojen ansiosta. Laukussa on neljä kantokahvaa kantamisen helpottamiseksi.

Pienet valonmuokkaimet ja sateenvarjot saa kuljetettua laukun sisätaskussa ja muutama hiekkasäkkikin kulkee kätevästi laukussa. Vahvistettu pohjapaneeli kestää kovaakin käyttöä ja kulutusta, samalla kun kokonaan avautuva kansi mahdollistaa esteettömän pääsyn välineisiin. Turvallisuutta ajatellen laukun vetoketjut on mahdollista lukita (lukko myydään erikseen).

 

Tuotteen mitat

Ulkomitat:

31.8 x 137.1 x 11.4–20.3 cm

Sisämitat:

30.5 x 132 x 10.1–19 cm

Paino:

5.5 kg