Valokuvausdemo with Lars Johnson 15.11.2022 klo 11.00-16.00

Edit 29.10.2022: Tapahtuma loppuunmyyty. Iso kiitos kaikille mielenkiinnosta!

Tämä päivä tarjoaa sinulle inspiraatiota luovuuteen, mallinohjaukseen, kuin valaisuun ja henkilökuvaukseen! Valokuvausdemo järjestetään Studio Skaalan tiloissa ja sen tarkoitus on olla rento tapahtuma kollegoiden kanssa, yhdessä kahvittelua ja laitteisiin tutustumista ja niiden testausta Larsin osuuden lisäksi.

Tilaisuudessa Lars demoaa aidon kuvaussession kahden eri mallin kanssa. Tiimissä lisäksi mukana myös meikkari ja kampaaja.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu 25 henkeen. Ole siis nopea lipun oston kanssa!

Jokaiselle osallistujalle on varattu goodie bag, joka sisältää tuotteita yhteistyöyrityksiltä.

Tapahtuma toteutetaan yhdessä Sonyn, Profoton sekä Turan kanssa.

Paikanpäällä mukana Sonyn sekä Profoton edustajat demolaitteiden kanssa, joihin pääset tutustumaan ja joita voit myös testata.

Helsinkiläinen ammattivalokuvaaja Lars Johnson on työskennellyt ympäri maailmaa vuosikymmenen ajan. Ennen pandemiaa hän vietti yli 10 kuukautta vuodesta matkustaen projektista toiseen. Tällä hetkellä työt painottuvat suomalaisiin tv-projekteihin sekä studiokuvauksiin mainos ja musiikki alalla. Myös muotokuvat ovat hänen erikoisalaansa.

Hän on suurilta osin itseoppinut, mutta ottanut paljon vaikutteita huippu muotikuvaaja Oksana Tocickajalta työskenneltyään hänen kanssa Liettuassa vuosina 2009 ja 2010.

Kuvaajana hän keskittyy kuvattavan ohjaamiseen ja valaisuun. Myös ammattimainen, mutta rento kuvaus ilmapiiri on hänelle hyvin tärkeää.

Varaa oma paikkasi tapahtumasta

Päivän aikataulu

Saapuminen &kahvit

 Tutustuminen Studio Skaalaan

Sonyn ja Profoton lyhyt esittely

Lars kertoo itsestään ja työhistoriastaan

Kuvausdemo 

Pientä purtavaa

Kysymyksiä

 

Lopuksi voit testailla laitteita ja kuvata tilassa ilman mallia

Tapahtuma päättyy