Master the Moment with Meeri Koutaniemi

Tervetuloa osallistumaan Meeri Koutaniemen työpajaan muotokuvauksesta ja vuorovaikutuksesta!

 

Työpajassa käsitellään henkilökuvauksen keskeisiä periaatteita, kuten kohtaamisen merkitystä ja intuitiivista ohjaamista, jotka ovat keskiössä Koutaniemen luovassa prosessissa. Koutaniemi kertoo kuvin ja tarinoin omasta dokumentaarisesta työstään maailmalla ja avaa muotokuviensa takaa ratkaisuja lähellä kuvaamisen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Koutaniemi jakaa kokemuksiaan ja antaa konkreettisia esimerkkejä siitä, miten valokuvaaja voi luoda turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin erilaisissa työtilanteissa, olipa kyseessä studio- tai dokumentaarinen kuvaus.

Työpajassa syvennytään myös intuitiivisen luovuuden hyödyntämiseen ohjauksessa. Vuorovaikutuksellisessa työpajassa osallistujat saavat heittäytyä kokeilemaan luonnonvalon ja salamavalojen käyttöä muotokuvauksessa niin malleina kuin kuvaajina. Työpajassa käytetään uutta Canon EOS R5 Mark II -kameraa, johon kaikilla osallistujilla on mahdollisuus tutustua sekä työpajan aikana että sen jälkeen.

Mitä voit odottaa?

  • Meerin inspiroiva tarina: Kuule, miten Meerin ura kuvajournalistina on vaikuttanut hänen ainutlaatuiseen otteeseensa muotokuvauksessa
  • Kuvattavan henkilön ohjaaminen: Opi, kuinka voit ohjata ketä tahansa poseeraamaan luontevasti ja miten luot luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin
  • Valon taito: Tutustu sekä luonnonvalon että lisävalojen käyttöön niin mallina kuin kuvaajana
  • Uutuuksiin tutustumista: Pääset tutustumaan sekä testaamaan Canon uutuuksia

 

Kenelle työpaja on tarkoitettu?

Työpaja sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuvaajille, jotka haluavat kehittää muotokuvauksellisia taitojaan. Aiempaa kokemusta mallinohjauksesta ei tarvitse olla.

Miksi osallistua?

  • Hanki uusia taitoja: Opi ammattilaisen vinkit ja temput muotokuvien ottamiseen
  • Löydä oma tyylisi: Kehitä omaa visuaalista ilmaisuasi ja opi kertomaan tarinoita kuvilla
  • Luo uusia yhteyksiä: Verkostoitu muiden kuvaajien kanssa ja hanki uusia ideoita

 

Hinta 119€

Paikkoja tapahtumaan rajoitettu määrä, joten ole nopea paikan varauksen kanssa!

MEERI KOUTANEMI


Meeri Koutaniemi (s. 1987) on kansainvälisesti tunnettu kuvajournalisti, taiteilija ja toimittaja, jonka juuret ovat Kuusamossa. 

Hän on työskennellyt yli 70 maassa, ja keskittynyt erityisesti ihmisoikeuskysymyksiin ja vallan dynamiikkaan yhteiskunnallisessa muutoksessa. Koutaniemen valokuvissa korostuu ihmisen oikeus itseilmaisuun, identiteetin rakentamiseen ja toimijuuteen omassa yhteisössään. 

Vuodesta 2023 hän on toiminut Canon-lähettiläänä.