Yhteystiedot

Yhteystiedot

STUDIOVARUSTAMO OY

Ruosilantie 7A, toinen kerros.
00390 Helsinki
info@studiovarustamo.fi
puh. 010 387 4100
puh.hinta 0,08 €/puhelu + 0,06 €/min (sis. alv. 24%)

Aukioloajat

Ma-pe klo 09.00 – 17.00

Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu.

Studiovarustamo

Studiovarustamo syntyi vuonna 2006 unelmasta. Ammattivalokuvaajan unelmasta saada täydellistä palvelua ja ammattilaitemyyjän toiveesta saada tarjota täydellistä palvelua. Tästä unelmasta kehittyi myös alan harrastajia palveleva erikoiskauppa, jonka missio edelleen on tarjota alan parasta ja asiantuntevinta palvelua sekä verkossa, että myymälässä. Olemme sitoutuneet etsimään ja esittelemään ratkaisuja jotka helpottavat kuvantekijän arkea.

Järjestämme tapahtumia, koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia tiloissamme sekä ammattilaisia, että harrastajia kiinnostavista aiheista.

Ydinasiakasryhmämme on edelleen kuvantuotannon ammattilaiset mutta harrastajat ja alan opiskelijat ovat yhtä tervetulleita asiakkaiksemme. Palvelemme ja konsultoimme myös yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa alaan liittyvissä tarpeissa. Meiltä saat myös kilpailukykyiset rahoitusratkaisut kaikille hankinnoillesi.

Tuomme maahan alansa ehdotonta huippua edustavia valokuvauksen ja videokuvauksen erikoislaitteita ammattilaisille sekä edustamme tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä kaikkeen kuvantuottamiseen sekä harrastamiseen. Vuokraamme myös laitteita tarpeesi mukaan.

Myymälässämme Helsingin Konalassa palvelemme sinua rennossa ilmapiirissä ja olet tervetullut tänne kokeilemaan laitteita, keskustelemaan alan trendeistä tai vaikka kahvikupposelle arkisin 9-17. Verkkokauppamme palvelee 24h ja toimitamme nopeasti kaikkialle Suomeen.

Studiovarustamolle on myönnetty Suomen Vahvimmat AA 2020 sertifikaatti

Teitä palvelevat myymälässämme

Henri Ilanen

Myymäläpäällikkö

Hän on vastuussa Studiovarustamon päivittäisestä arjesta ja Henriltä saat ratkaisut mm. Phase One -järjestelmän ja Capture Onen osalta.
Henrillä on reilusti kokemusta liikkuvan kuvan valaisusta ja videopuolen haasteissa hän auttaa sinua parhaansa mukaan. Työkokemusta on kertynyt ”kentältä” jos jonkinmoisista kuvaustilanteista ja siksi hän ymmärtää erityisesti valaisun, kuvausteknisten ongelmien ja jälkityöstön ongelmia. Näitä hän ratkoo mielellään sinulle.

Kuvat: Samuli Karala

Susanna Hynynen

Asiakasvastaava

Tällä naisella on vahva osaaminen mm. Canon ammattikalustosta, valaisusta, sekä luonnonvalolla kuvaamisesta. Susannalta voit mm. kysyä mitä tahansa vauvakuvaukseen liittyen, joka kuuluu hänen erityisosaamisalueeseensa.
Susannalla on sormet pelissä isosti verkkokauppamme puolella ja sen kehittämisessä, lisäksi hän tarjoaa osaamisensa sinun avuksesi, pyrkien etsimään ratkaisun kaikkiin kuvaus- ja kalusto-ongelmiisi liittyen.

Marissa Tammisalo

Asiakasvastaava

Hänen useamman vuoden monialainen kokemuksensa ammattikuvauksesta on hyödyksi sinun kuvauksiin liittyvissä ongelmissa.
Marissan erityistaidot painottuvat henkilökuvaukseen ja valaisuun, joita hän on lisäksi ollut opettamassa mm. alan kouluissa ja kursseilla.
Tässä on raudanluja asiakaspalvelija, joka myy tarvittaessa sekä Saharaan hiekkaa, että turvakengät tanssinopettajalle jos ne ovat oikeasti sinun työhösi tarpeellisia.