Yhteystiedot

Yhteystiedot

STUDIOVARUSTAMO OY

Ruosilantie 7A, toinen kerros.
00390 Helsinki
info@studiovarustamo.fi
puh. 010 387 4100
puh.hinta 0,08 €/puhelu + 0,06 €/min (sis. alv. 24%)

Aukioloajat

HUOM! Maanantaina 3.4.2022 myymälä suljetaan poikkeuksellisesti klo 16.30.

Ma-pe klo 09.00 – 17.00

Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu.

Studiovarustamo

Studiovarustamo syntyi vuonna 2006 unelmasta. Ammattivalokuvaajan unelmasta saada täydellistä palvelua ja ammattilaitemyyjän toiveesta saada tarjota täydellistä palvelua. Tästä unelmasta kehittyi myös alan harrastajia palveleva erikoiskauppa, jonka missio edelleen on tarjota alan parasta ja asiantuntevinta palvelua sekä verkossa, että myymälässä. Olemme sitoutuneet etsimään ja esittelemään ratkaisuja jotka helpottavat kuvantekijän arkea.

Järjestämme tapahtumia, koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia tiloissamme sekä ammattilaisia, että harrastajia kiinnostavista aiheista.

Ydinasiakasryhmämme on edelleen kuvantuotannon ammattilaiset mutta harrastajat ja alan opiskelijat ovat yhtä tervetulleita asiakkaiksemme. Palvelemme ja konsultoimme myös yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa alaan liittyvissä tarpeissa. Meiltä saat myös kilpailukykyiset rahoitusratkaisut kaikille hankinnoillesi.

Tuomme maahan alansa ehdotonta huippua edustavia valokuvauksen ja videokuvauksen erikoislaitteita ammattilaisille sekä edustamme tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä kaikkeen kuvantuottamiseen sekä harrastamiseen. Vuokraamme myös laitteita tarpeesi mukaan.

Myymälässämme Helsingin Konalassa palvelemme sinua rennossa ilmapiirissä ja olet tervetullut tänne kokeilemaan laitteita, keskustelemaan alan trendeistä tai vaikka kahvikupposelle arkisin 9-17.

Verkkokauppamme palvelee 24h ja toimitamme nopeasti kaikkialle Suomeen.

Myymälä sijaitsee A-rapussa, ylimmässä kerroksessa. Tilaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Studiovarustamolle on myönnetty Suomen Vahvimmat AA 2022 sertifikaatti

Teitä palvelevat myymälässämme

Henri Ilanen

Myymäläpäällikkö

Henri on vastuussa Studiovarustamon päivittäisestä arjesta ja häneltä saat ratkaisut mm. Phase One -järjestelmästä ja studiokokonaisuuksista.

Henrillä on reilusti kokemusta liikkuvan kuvan valaisusta ja videopuolen haasteissa hän auttaa sinua parhaansa mukaan. Alan kokemusta on kertynyt jos jonkinmoisista kuvaustilanteista ja siksi hän ymmärtää erityisesti valaisun, kuvausteknisten ongelmien ja jälkityöstön haasteita.

Vapaa-ajalla Henri viihtyy elokuvien, musiikin ja valokuvauksen parissa.

Kuvat: Vuokko Salo

Susannan muotokuva

Susanna Hynynen

Asiakasvastaava

Tällä naisella on vahva osaaminen mm. Canon ammattikalustosta, valaisusta, sekä luonnonvalolla kuvaamisesta. Susannalta voit mm. kysyä mitä tahansa vauvakuvaukseen liittyen, joka kuuluu hänen erityisosaamisalueeseensa ja jota hän on tehnyt työn ohella jo liki 10 vuotta.

Susanna pitää huolen asiakassuhteiden hoitamisesta sekä kehittämisestä. Lisäksi hän tarjoaa osaamisensa sinun avuksesi, pyrkien etsimään ratkaisun kaikkiin kuvaus- ja kalusto-ongelmiisi liittyen.

Vapaa-aikana Susanna nauttii nukkumisesta, veneilystä sekä painonnostosta.

Marissan muotokuva

Marissa Tammisalo

Asiakasvastaava

Marissan vahvuuksiin kuuluu laaja-alainen kokemus ammattikuvauksesta, vahva henkilökuvausosaaminen ja vallitsevan valon hyödyntäminen lokaatiossa, sekä valaisu. Henkilökuvausta ja valaisua hän on ollut myös opettamassa alan kouluissa ja kursseilla.

Marissan pitkä historia ammattikuvan parissa takaa sen, että hän ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja osaa suositella juuri sinun tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Marissa keikkailee työn ohella itsekin aktiivisesti ja haaveilee vapaa-ajan vietosta.

Tuomaksen muotokuva

Tuomas Girsen

E-commerce specialist

Tuomaksen vastuulla on nettiputiikki ja siihen liittyvät jutut ja asiat. Tarpeen tullen hääräilee myymälän puolella sekä vastailee puhelimeen. Fotokaupan puolelta vuosirenkaita on ehtinyt kertyä useampi.

Valokuvauksen parissa kokemusta on laajalla skaalalla kotimaisista ja ulkomaisista julkaisuista yli 15 vuoden ajalta.

Tuomaksen vahvuuksiin kuuluu vankka tietämys Sonyn kalustosta. Vapaa-ajalla Tuomas viihtyy kameroiden, autojen ja musiikin parissa.