Yhteystiedot

Yhteystiedot

STUDIOVARUSTAMO OY

Ruosilantie 7A, toinen kerros.
00390 Helsinki
info@studiovarustamo.fi
puh. 010 387 4100
puh.hinta 0,08 €/puhelu + 0,06 €/min (sis. alv. 24%)

Laskutus ja taloushallinto:
finance@studiovarustamo.fi

Verkkolaskutustiedot

Aukioloajat

Heinäkuussa ma-pe klo 09-16

Ma-pe klo 09.00 – 17.00

Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu.

Studiovarustamo

Studiovarustamo syntyi vuonna 2006 ammattivalokuvaajan ja ammattilaitemyyjän toiveesta saada tarjota täydellistä palvelua. Tästä unelmasta kehittyi myös alan harrastajia palveleva erikoiskauppa, jonka missio edelleen on tarjota alan parasta ja asiantuntevinta palvelua sekä verkossa, että myymälässä. Olemme sitoutuneet etsimään ja esittelemään ratkaisuja jotka helpottavat kuvantekijän arkea.

Järjestämme tapahtumia, koulutuksia ja keskustelutilaisuuksia tiloissamme sekä ammattilaisia, että harrastajia kiinnostavista aiheista.

Ydinasiakasryhmämme ovat kuvantuotannon ammattilaiset, harrastajat ja alan opiskelijat. Palvelemme ja konsultoimme myös yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa alaan liittyvissä tarpeissa. Erikoisosaamistamme on myös kulttuuriperinnön ja tutkimuskohteiden digitointi- ja kuvantamisratkaisut museoille ja organisaatioille. Meiltä saat kilpailukykyiset rahoitusratkaisut kaikille hankinnoillesi.

Tuomme maahan alansa ehdotonta huippua edustavia valokuvauksen ja videokuvauksen erikoislaitteita, sekä edustamme tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä kaikkeen kuvantuottamiseen sekä harrastamiseen. Vuokraamme myös laitteita tarpeesi mukaan. Olemme virallinen jälleenmyyjä mm. Canon, Fujifilm, Sony, Sigma ja Phase One brändeille. 

Myymälässämme Helsingin Konalassa palvelemme sinua rennossa ilmapiirissä ja olet tervetullut tänne kokeilemaan laitteita, keskustelemaan alan trendeistä tai vaikka kahvikupposelle arkisin 9-17.

Verkkokauppamme palvelee 24h ja toimitamme nopeasti kaikkialle Suomeen.

Myymälä sijaitsee A-rapussa, ylimmässä kerroksessa. Tilaan ei ole valitettavasti ole esteetöntä pääsyä, joten olethan meihin yhteydessä mikäli olet liikuntarajoitteinen tai tarvitset apua. 

Studiovarustamolle on myönnetty Suomen Vahvimmat Kulta 2023 sertifikaatti

Suomen vahvimmat Kulta 2023

Teitä palvelevat myymälässämme

Henri Ilanen

Myymäläpäällikkö

Henri on vastuussa Studiovarustamon päivittäisestä arjesta ja häneltä saat ratkaisut mm. Phase One -järjestelmästä ja studiokokonaisuuksista.

Henrillä on reilusti kokemusta liikkuvan kuvan valaisusta ja videopuolen haasteissa hän auttaa sinua parhaansa mukaan. Alan kokemusta on kertynyt jos jonkinmoisista kuvaustilanteista ja siksi hän ymmärtää erityisesti valaisun, kuvausteknisten ongelmien ja jälkityöstön haasteita.

Vapaa-ajalla Henri viihtyy elokuvien, musiikin ja valokuvauksen parissa.

Kuva: Vuokko Salo

Susanna Hynynen

Asiakasvastaava

Tällä naisella on vahva osaaminen mm. Canon ammattikalustosta, valaisusta, sekä luonnonvalolla kuvaamisesta. Susannalta voit mm. kysyä mitä tahansa vauvakuvaukseen liittyen, joka kuuluu hänen erityisosaamisalueeseensa ja jota hän on tehnyt työn ohella jo liki 10 vuotta.

Susanna pitää huolen asiakassuhteiden hoitamisesta sekä kehittämisestä. Lisäksi hän tarjoaa osaamisensa sinun avuksesi, pyrkien etsimään ratkaisun kaikkiin kuvaus- ja kalusto-ongelmiisi liittyen.

Vapaa-aikana Susanna nauttii nukkumisesta, veneilystä sekä painonnostosta.

Kuva: Vuokko Salo

Sami Kärki

Se “uusi tyyppi”. 

Sami häärii Studiovarustamolla markkinoinnin, verkkosivujen kehityksen ja myynnin parissa. Samilla on vahvaa osaamista erityisesti Fujifilmin kameroista ja henkilökuvauksesta.

Vapaa-aikansa Sami kuluttaa dokumentaarisen ja  muotokuvauksen parissa, keräillen vinyylilevyjä ja harrastaen painonnostoa.

Sami on myös epävirallisen Suomen Selviytyjät Fan-Clubin puheenjohtaja ja ainoa jäsen.
Sami tunnetaan myös miehenä joka tiesi Canon R1 julkaisusta ennen Peter McKinnonia.