Laukut ja reput

Laukut sekä reput kaikkeen kuvaamiseen
Laajasta laukkuvalikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan kamerarepun, kameralaukun, jalustalaukun, valaisinlaukun, tai kameratarvikelaukun kalustosi koosta, käyttöympäristöstä tai lisävarusteiden määrästä riippumatta.
Urbaaniin käyttöympäristöön löydät parhaiten laukkuja Think Tankin ja F-Stopin valikoimista. Think Tankin olkalaukut ovat tyylikkäitä ja sopivan kokoisia kaupungissa liikkumiseen. Think Tankilta löydät myös useita lentokoneen käsimatkatavaroihin sopivia laukkuja.
Suurimman valikoiman kovapintaisia varustelaukkuja valmistaa B&W Outdoor Case. B&W:ltä löytyy hyvin pieniä, esimerkiksi monitorille tai mikrofonille sopivia koteloita, sekä perässä vedettäviä isoja laukkuja. Myös Manfrottolta löytyy kovapintaisia ja perässä vedettäviä laukkumalleja.
Manfrottolla on laaja valikoima perässä vedettäviä laukkuja, reppuja sekä pitkiä jalustalaukkuja. Manfrottolta löytyvät suurimmat valaisinlaukut ja mukautumiskykyisimmät kameralaukut.
MindShift Gearin reput ovat täydellisiä ulkokuvaajille. Todella kevyet ja erityissuunnitellut reput tekevät kameran esille ottamisesta äärimmäisen nopeaa.
Gitzon Adventury-reppu on suunniteltu eritoten luonto- ja maisemakuvaajien käyttöön. Kahdessa koossa löytyvä Adventury on kosteudenkestävä ja sisätilat voidaan järjestellä omiin tarpeisiin sopiviksi siirreltävien jakajien ansiosta.
Studiovarustamon omaa maahantuontia ovat Kelly Moore nahkalaukut- ja reput. Nämä käsintehdyt nahkatuotteet kestävät aikaa ja käyttöä.
Monia myynnissä olevia laukkuja voi testata myymälässämme paikan päällä. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeillesi sopivimman laukun.

Näytä enemmän

Valmistaja
Suodata hinnan mukaan
Toimitettavissa

Näytetään tulokset 1–52 / 412

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006

Tilaa studiovarustamon uutiskirje