Leasing

Studiovarustamon joustava ja turvallinen leasing-rahoitus

Kuvauslaitteiden ja tarvikkeiden leasingrahoitus on usein järkevin, joustavin ja turvallinen tapa päästä käyttämään huipputason ammattilaitteita heti uran alussa, kaluston päivitystilanteessa ja kaikissa muutostilanteissa sitouttamatta pääomaa.

Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa.

Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille ja ammatinharjoittajille joilla on y-tunnus. Rahoituskumppanimme on Grenkeleasing Oy.

Leasingin edut:

  • pääset käyttämään laitteita joihin ei välttämättä esim. uran alkuvaiheessa tai muutostilanteissa olisi muuten varaa
  • Leasing-kulu on verotuksessa täysimääräisesti vähennettävä kulu
  • Leasing sopimuksen sisällä voit päivittää kalustoa uuteen tarpeen vaatiessa
  • Selkeä sopimus ja Studiovarustamon tuki asioiden hoidossa
 
Autamme sinua kaikissa päivitys- ja muutostilanteissa. Kysy vaihtotarjous sekä edullisista ja turvallisista rahoitusratkaisuista meiltä. Ota yhteyttä puhelimitse 010 3874100 tai sähköpostitse leasing@studiovarustamo.fi
 

MEILTÄ VOIT HANKKIA KAMERAT, SALAMALAITTEET, OBJEKTIIVIT JA MUUT TARVIKKEET JA LAITTEET LEASINGILLA

Leasingrahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset kuvausvälineet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa, etkä sido pääomaasi hankintoihin.

Mitä on hyvä tietää leasingista:

  • Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle
  • Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.
  • Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, eikä rasita yrityksen kassaa.
  • Kokoa siis yrityksesi arkea helpottavat kuvausvälineet ja tarvikkeet yhdeksi leasingrahoitteiseksi kokonaisuudeksi leasingkumppanimme Grenkeleasing Oy:n avulla. Kiinteä leasingvuokra helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa.


LEASINGKUMPPANIMME GRENKE VAPAUTTAA YRITYKSESI KASVUUN

GRENKE räätälöi yrityksellesi kasvua tukevan rahoitus- ja palveluratkaisun, jonka ansiosta yritykselläsi on aina käytössään modernit ja tarkoituksenmukaiset kamerat ja välineet yhdellä sopimuksella ja kiinteällä kuukausihinnalla.

GRENKE omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan ja laskuttaa kiinteää vuokraa sen käytöstä. Sopimuskauden jälkeen sovit omistajuudesta tai palautat sopimuksen tuotteet. Uudet hankinnat teet uudella leasingsopimuksella.

GRENKEn taustalla toimii omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, joka tuo kasvullesi turvaa. GRENKEn laaja kumppaniverkosto 33 maassa ja yli 40 vuoden osaaminen leasingrahoituksesta tuovat näkemystä kasvusi fiksuun rahoittamiseen.

Ota meihin yhteyttä helposti alla olevalla lomakkeella