Angelbird AV PRO SD MK2 64GB V90 muistikortti

Tuotetunnus (SKU): 117669

104,03 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

SDXC V90 -muistikortti – Soveltuu parhaiten Full HD-, 4K+- ja RAW-videoihin ja -valokuviin.

Tämän päivän rajaton bittisyvyys, suuret kuvataajuudet ja korkeat resoluutiot – 4K ja sitä suuremmat – edellyttävät yhtä kehittyneitä muistiratkaisuja. Muistikorttien on oltava nopeita, suurikapasiteettisia, laajasti yhteensopivia ja tietenkin erittäin luotettavia. AV PRO SD MK2 V90 -korttimme on rakennettu täyttämään nämä vaativat kriteerit, jotka koskevat äärimmäisiä lämpötiloja, kosteutta ja iskuja, jotka ovat yleisiä haasteita.

Näytä enemmän

Kuvaus

AV PRO LINE TARJOAA ERINOMAISTA LAATUA JA SUORITUSKYKYÄ

AV PRO -tuotesarja siirtää nopeuden ja suorituskyvyn rajoja mahdollisimman turvallisella tavalla. Kaikki AV PRO -mediaratkaisut (microSD, SD, CFast 2.0, CFexpress 2.0 Type B ja 2,5″ SSD) ottavat huomioon luovan ammattilaisen todelliset mediatarpeet, ja niissä on Stable Stream™ -suorituskykytekniikka, joka on ihanteellinen teräväpiirtoiseen, häviöttömään (pudotusvapaaseen) videotallennukseen ja sujuvaan tietojen käsittelyyn.

Angelbirdin AV PRO -mediaratkaisujen koko mallisto on rakennettu kivikovilla suorituskykysuojilla, kuten isku-, pöly-, röntgen- ja roiskevesisuojauksella, ja ne on testattu turvallisiin käyttölämpötiloihin -25 °C:sta 85 °C:een.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 64 Gt:n tallennuskapasiteetti
 • UHS-II / V90 / U3 / Class 10
 • Jatkuva lukunopeus: 280 Mt/s
 • Jatkuva kirjoitusnopeus: 260 Mt/s
 • Vähimmäiskirjoitusnopeus: 90 Mt/s
 • Tallentaa Full HD-, 3D- ja 4K+-videota
 • Iskun-, lämpötilan-, pölyn- ja vedenpitävyys
 • Röntgen- ja magneetinkestävä
 • Sisäänrakennettu ylikirjoitussuojakytkin
 • Tukee kehittyneitä kuvaustiloja

 

Angelbirdin 64 Gt AV Pro Mk 2 UHS-II SDXC -muistikortin tallennuskapasiteetti on 64 Gt, ja se hyödyntää UHS-II-väylää tukeakseen 280 Mt/s lukunopeutta ja 260 Mt/s kirjoitusnopeutta sekä 300 Mt/s peräkkäistä lukunopeutta ja 280 Mt/s peräkkäistä kirjoitusnopeutta, ja se on suunniteltu korkeisiin bittisyvyyksiin, kuvataajuuksiin ja resoluutioihin, mukaan lukien Full HD-, 4K+- ja 3D-videot, sekä RAW-kuvaukseen ja jatkuvaan sarjakuvaukseen DSLR- ja lennokki-järjestelmissä. Tämä kortti on myös suunniteltu V90 Video Speed Class -luokituksella, joka takaa vähintään 90 Mt/s kirjoitusnopeuden.

UHS-II-media saavuttaa nopeutensa ylimääräisen pinnirivin avulla, ja vaikka tämä kortti on suunniteltu UHS-II/V90-yhteensopiviin kameroihin, sitä voidaan käyttää laitteissa, jotka eivät tue UHS-II/V90:tä. Muista kuitenkin, että kortti käyttää oletusarvoisesti laitteesi nopeusluokkaa ja väyläluokitusta, kuten UHS-II ja V60, joka tukee vähintään 60 Mt/s kirjoitusnopeutta, UHS-II ja V30, joka tukee vähintään 30 Mt/s kirjoitusnopeutta, tai UHS-I ja U3, joka tukee myös vähintään 30 Mt/s kirjoitusnopeutta. Jos laitteesi ei tue U3-standardia, tämä kortti on yhteensopiva U1- ja Class 10 -standardien kanssa, joista kumpikin takaa vähintään 10 Mt/s kirjoitusnopeuden.

Angelbirdin 64 Gt AV Pro Mk 2 UHS-II SDXC -muistikortti on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin, ja se on suojattu vedeltä, iskuilta, röntgensäteiltä, magneeteilta ja lämpötiloilta -25 ja 85 °C välillä. Mukana on myös ECC-tietoluotettavuus, kulumisen tasaus ja virranhallinta vähäistä virrankulutusta varten. Sisäänrakennettu ylikirjoitussuojakytkin suojaa sisältöäsi pyyhkimiseltä.

AV Pro Mk 2:lla on rajoitettu 3 vuoden takuu. Täyden rajoitetun takuun saamiseksi tämä tuote on kuitenkin rekisteröitävä Angelbird Personal Service Portal -portaalissa 30 päivän kuluessa ostopäivästä mukana toimitetulla aktivointikoodilla. Jos rekisteröintiä ei tehdä tämän määräajan kuluessa, markkinakohtainen lakisääteinen takuuaika tulee voimaan.

Yleiset ominaisuudet

 • Peräkkäinen lukunopeus: 300 Mt/s
 • Peräkkäinen kirjoitusnopeus: 280 Mt/s
 • Jatkuva lukunopeus: 280 Mt/s
 • Jatkuva kirjoitusnopeus: 260 Mt/s
 • Vähimmäiskirjoitusnopeus: 90 Mt/s
 • SDXC / UHS-II / V90 / U3 / Class 10
 • Tallentaa Full HD-, 3D- ja 4K+-videota
 • Stable Stream
 • Käyttölämpötila: -13-185 °F / -25-85 °C
 • Säilytyslämpötila: -40-185 °F / -40-85 °C
 • Kestää iskuja, pölyä, vettä, äärimmäisiä lämpötiloja, röntgensäteitä ja magneetteja.
 • Sisäänrakennettu ylikirjoitussuojakytkin

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006