Atmosphere Aerosol Professional Haze 400ml

Tuotetunnus (SKU): 9588

19,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Nyt voit vihdoin luopua savukoneestasi ja korvata sen pienen zoom-objektiivin kokoisella aerosolipurkilla!

Riittoisa 400ml koko!

Studiovarustamo on Atmosphere Aerosolin maahantuoja.

Näytä enemmän

Tähän sopivat lisävarusteet ja tuotteet

Kuvaus

Nyt voit vihdoin luopua savukoneestasi ja korvata sen pienen zoom-objektiivin kokoisella aerosolipurkilla!

Tämä kameralaukkuusi mahtuva purkkiusva tuo kuviisi yhden lisäulottuvuuden.

Sopii myös ala-asteen diskoon. Tai tuotekuvauksiin. Tai elokuvauksiin. Oikeastaan savuefekti tuo hieman lisää fiilistä mihin tahansa valokuvaustilanteeseen.

Atmosphere Aerosol spray, käyttöohje

Lue käyttöohje tarkkaan ennen tuotteen käyttöä.
Käyttötarkoitus valokuvaamiseen ja elokuvaamiseen ja niiden tehostetun ilmapiirin luomiseen.

ATMOSPHERE AEROSOL spray on suunniteltu toimimaan erilaisissa ympäristöissä. Spray on myrkytön, väritön ja hajuton tuote, joka tuottaa sumua tai ”savua”. Se on suunniteltu erityisesti ammattivalokuvaajille ja -elokuvantekijöille tuottamaan nopeasti, helposti ja edullisesti savu-/sumu -efektin valokuviin ja/tai elokuviin.

Myrkytön, turvallinen otsonille.

OHJEET: Ravista hyvin ennen käyttöä. Älä koskaan suuntaa sprayta kohti kasvoja tai avotulta. Pidä tölkki pystyasennossa ja sumuta spray painamalla painikkeesta. Savu/sumu toimii parhaiten paikoissa jossa ei ole tuulta tai ilmavirtausta. Levitä spray tasaisesti ja laajalle saadaksesi luonnonmukaisen efektin. Tuote toimii parhaiten huoneenlämmössä. Voit poistaa sumun/savun käynnistämällä tuuletuksen tai avaamalla ikkunat ja ovet.

VAARA! Helposti syttyvä aerosoli. PITÄKÄÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA! Lue merkinnät ennen käyttöä. Painesäiliö, saattaa rikkoutua kuumennettaessa. Ei saa suihkuttaa avotulen tai muun sytytyslähteen lähellä. Estettävä staattisen sähkön muodostus. Sammuta merkkivalot, lämmittimet, sähkömoottorit, ja muut mahdolliset sytytyslähteet sumutusalueelta. Saattaa olla haitallista nieltynä. Voi tehdä tasot liukkaiksi jos sumutuksen keskittää yhdelle alueelle.

VARASTOINTI: Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 ° C / 122 ° F.

HÄVITTÄMINEN: Painepakkaus. Ei saa puhkaista tai polttaa tyhjänäkään. Hävitä tuote ympäristömääräysten mukaisesti EU:n, valtion ja kuntien määräysten mukaisesti.

ENSIAPU: JOS TUOTETTA PÄÄTYY IHOLLE – Pese varovasti saippualla ja vedellä.
JOS SILMIIN – Huuhtele jatkuvasti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit
jos mahdollista, jatka huuhtomista. Jos edelleen altistunut ja oireellinen – mene lääkäriin ja ota tuote tai tämä ohje mukaasi. NIELTYNÄ – hakeudu lääkäriin. Jos altistunut on unelias tai tajuton, älä anna mitään oraalisesti/suun kautta; aseta altistunut vasemmalla kyljelleen pää alaspäin. Ota yhteys lääkäriin, sairaalaan tai Myrkytystietokeskukseen ja kysy neuvoja miten toimia. Yleinen hätänumero Suomessa 112.

Tuotteen valmistuttaja Atmosphere Aerosol LLC ja maahantuoja Studiovarustamo Oy, eivät ole vastuussa mistään menetyksistä suoraan, epäsuorasti, tai erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat näiden ohjeiden laiminlyönnistä tai kyvyttömyydestä käyttää tätä tuotetta.

SISÄLTÄÄ (kaasu): Butaani (106-97-8), mineraaliöljy (8042-47-5) ja Propaani (74-98-6). Valmistuttaja: Atmosphere Aerosol LLC, USA, Memphis, Tennesee

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 4 × 6 × 25 cm

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006