Atomos Connect

Tuotetunnus (SKU): 121962

289,52 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Päivitä Ninja V/V+ monitoritallennin langattomilla ominaisuuksilla. 

ATOMOS CONNECT sopii NINJA V/V+:n takaosaan, ja siinä on 12G SDI-liitäntä, ATOMOS AirGlu™ -langaton aikakoodi kaikkien kameroiden saumatonta synkronointia varten, useita virtalähdevaihtoehtoja, jotka soveltuvat erilaisiin kuvauspaikkatilanteisiin, sekä Wi-Fi-6-, verkko-Gigabit-Ethernet- ja Bluetooth LE -ominaisuudet joustavien yhteyksien luomiseen.

Näytä enemmän

Kuvaus

ATOMOS CONNECT, NINJA V:n / V+:n paras lisävaruste, jolla on yhteys maailmaan.

ATOMOS CONNECT on NINJA V/V+ -laitteen täydellinen lisävaruste, ja se edustaa syvällistä muutosta tavassa, jolla ajattelemme seuranta- ja tallennuslaitteita. ATOMOS CONNECT sopii NINJA V/V+:n takaosaan ja siinä on 12G SDI-tulo, ATOMOS AirGlu™ langatonta aikakoodin synkronointia varten, useita virtalähdevaihtoehtoja, jotka soveltuvat erilaisiin kuvauspaikkatilanteisiin, sekä Wi-Fi 6, Gigabit Ethernet ja Bluetooth LE -ominaisuudet joustavien yhteyksien luomiseksi. Kun ATOMOS CONNECT liitetään NINJA V/V+ -kameraan, se muuntaa ammattikäyttöön tarkoitetut elokuva-, peilittömät ja DSLR-kamerat täysin yhdistetyiksi laitteiksi, jotka tukevat erilaisia kehittyneitä pilvipohjaisia työnkulkuja.

Striimaa mistä tahansa

ATOMOS CONNECT -lisävarusteen avulla NINJA V/V+ voit suoratoistaa useisiin verkkopalveluihin, kuten Facebook Liveen, Twitchiin ja YouTubeen. Sisäänrakennetun Wi-Fi 6:n, Gigabit Ethernetin ja kyvyn liittyä matkapuhelinverkon hotspotteihin ansiosta ATOMOS CONNECT auttaa elokuvantekijöitä, striimaajia ja videosisällön tuottajia tavoittamaan yleisönsä mistä tahansa.

Yhteistyötä kaikille

ATOMOS CONNECT on täysin integroitu Frame.io Camera to Cloud (C2C) -laite. HDMI- ja SDI-varustettujen kameroiden tuen ansiosta laite tarjoaa kehittyneitä online-työnkulkuja ja etäyhteistyötä paljon useammille elokuvantekijöille, striimaajille ja videosisällön tuottajille. Kun Frame.io Adobe Creative Cloudille on nyt osa Creative Cloud -tilausta, entistä useammat elokuvantekijät pääsevät käyttämään pilvipohjaisia työnkulkuja.

Kaksoistallennus

Frame.io C2C tuo tuotannon ja jälkikäsittelyn lähemmäs toisiaan ja mahdollistaa uusia tapoja tehdä yhteistyötä etäryhmille. NINJA V/V+:lle tarkoitetun ATOMOS CONNECTin kaksoistallennusominaisuus luo “sankari”- Apple ProRes-, Avid DNxHR/HD- (tai Apple ProRes RAW NINJA V+ -laitteessa – tulossa tulevassa versiossa) ja “proxy”-HEVC (H.265) -tiedostoja, joissa on yhteensopivat aikakoodit ja metatiedot. Proxy-tiedostot voidaan myös ladata kuvauksen aikana ATOMOSin progressiivisen siirtotekniikan avulla, jolloin proxy-tiedostot ovat käytettävissä pilvipalvelimessa heti, kun tallennus loppuu.

Tuo oma kamerasi

Sisäänrakennettujen SDI- ja HDMI-liitäntöjen ansiosta ATOMOS CONNECT tukee kattavaa valikoimaa ammattikäyttöön tarkoitettuja elokuva-, DSLR- ja peilittömiä kameroita. Laitteessa on myös langaton ATOMOS AirGlu™ -synkronointitekniikka, joka mahdollistaa suoran, pitkän kantaman kommunikoinnin laitteiden välillä ja tarjoaa vankan aikakoodilukituksen.

Yhdistä maailmaan

ATOMOS CONNECTin avulla elokuvantekijät, striimaajat ja kaikenlaiset videosisällön tuottajat voivat jakaa työnsä yleisön kanssa mistä tahansa, helposti ja saumattomasti. ATOMOS CONNECT antaa asiakkaille vapauden työskennellä valitsemallaan kameralla ja valita haluamansa yhteyden. Kamerasta riippumatta asiakkaat voivat luoda yhtenäisen järjestelmän, joka tukee synkronoitua aikakoodin lukitusta kaikissa yhdistetyissä laitteissa.

ATOMOS Cloud Studio

ATOMOS Cloud Studio on yhteistyössä MAVISin kanssa kehitetty videotuotantopalvelujen kokoelma, joka edustaa radikaalia innovaatiota kaikille videonluojille, striimaajille ja elokuvantekijöille. Cloud Studio lanseerataan kesäkuussa 2022 kolmella uudella pilvipohjaisella live- ja pikavideotuotantopalvelulla. ATOMOS Live Production on täysin varusteltu pilvipohjainen monikameravalvomoratkaisu live-tapahtumiin. ATOMOS Capture to Cloud lataa tiedostoja ATOMOS-verkkoon liitetyistä laitteista pilvipohjaisille alustoille, kuten Frame.io C2C:lle. ATOMOS Stream käyttää mitä tahansa ATOMOS-verkkoon liitettyä laitetta suoratoistoon suosituille alustoille, kuten Facebook Live, Twitch, YouTube ja muut.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • YHDISTÄ NINJA V ja NINJA V+ ATOMOS Cloud Studioon
 • Livestriimaus Facebook Liveen, Twitchiin, YouTubeen ja muualle suoraan verkkoon liitetystä laitteesta
 • Wi-Fi 6 tarjoaa suorituskykyisen langattoman yhteyden ja mahdollisuuden muodostaa yhteys mobiilihotspottiin.
 • 1GbE Ethernet nopeaan vankkaan kiinteään verkkoyhteyteen
 • 12G SDI IN, joka tukee 4K-videota jopa 60 kuvaa sekunnissa, ja mahdollisuus päivittää tukemaan SDI RAW -videota (resoluutio ja kuvataajuus riippuvat laitteesta)
 • Pitkän kantaman ATOMOS AirGlu™ -synkronointitekniikka langatonta aikakoodia varten RF:n ja Bluetooth LE:n kautta
 • Joustava virtalähdevaihtoehto NPF-akkuvirta tai DC-syöttö verkkolaitteen kautta (tuki DC-D-Tap-kaapelille)
 • Linkitä ja ohjaa monitorin avustustyökaluja AtomRemote iOS -sovelluksen avulla

Laatikossa

 • ATOMOS CONNECT
 • AtomX SSDmini -kahva
 • MasterCaddy III -asemakotelo ruuveilla
 • Wifi-antenni mustilla suojuksilla
 • RF-antenni
 • Antennin varastointipussi
 • 3,5 mm:n audioliitännän ja liitännän välinen kaapeli
 • Antennin värilliset suojukset
 • Antennin kiinnityssuojukset

Tekniset tiedot

VirtalähdeBattery (Not Included)
Inputs1 x BNC (12G-SDI) Input, 1 x RJ45 Connector
Unit Size5″ / 127 mm

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006