BW Outdoor Cases Type 3000 for DJI Mavic 3 Pro/Mavic 3/Mavic 3 Fly More Combo / Musta

Tuotetunnus (SKU): 118145

95,97 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 119,00 (sis. alv)

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

BW Outdoor Cases Type 3000 for DJI Mavic 3 Pro/Mavic 3/Mavic 3 Fly More Combo / Musta

Näytä enemmän

Kuvaus

Ei ainoastaan dronen hankinnan kanssa tarvitse olla huolellinen, vaan myös sen säilytyskotelon valinnassa. B&W:n pöly-, vesi- ja iskunkestävillä kotelolla varmistat, että drone saapuu turvallisesti määränpäähänsä.

Lokerot:

Mavic 3 akun kanssa ja kuljetussuojalla
Ohjain
1x ND-suodinsetti
Laturi
2x akku
Varaosia varten osasto varaterille, kaapeleille ja latausalustalle
**KAIKKI PITÄÄ MAHTUA: **dronen hankinta ei ole halpaa, joten sen ja sen varusteiden kuljetuksen tulisi olla mahdollisimman turvallista. Outdoor.case 3000:lla ja siihen sopivalla sisustalla DJI Mavic 3:lle tai vastaavalle laajalle DJI Mavic 3 Fly More Combo -paketti tarjoaa tilaa dronelle ja lisävarusteille. Mukautetun sisustan ansiosta koteloon voidaan turvallisesti kuljettaa jopa 3 akkupakettia (joista yksi on dronessa).

MATKALLA: olet lomalla lentokoneella ja haluat ottaa hengästyttäviä ilmakuvia DJI:lläsi? Miten saat dronen lisävarusteineen haluttuun kohteeseen? B&W:n tapauksen tarkasti mukautetun vaahtomuovin ansiosta drone on optimaalisesti suojattu tärinöiltä.

**MISSÄ TAHANSA: **tämä tapaus suojaa DJI-droneasi lumelta, rakeelta, sateelta; jopa -30°C: sta +80°C: een lämpötiloihin ei ole ongelma. On lähes mitään ulkoisia olosuhteita, joita tapaus ei kestäisi.

**ISKU- JA ISKUNKESTÄVÄ: **jotain voi aina pudota. Tämä tapaus on isku- ja iskunkestävä. Dronesi selviää pudotuksesta turvallisesti. äärimmäisen kestävä ja kestävä!

TURVALLISUUS: kumitettu kahva mahdollistaa turvallisen otteen kantamisen aikana, ja 2 silmukkaa lukkoille tarjoavat mahdollisuuden suojata tapaus luvattomalta pääsyltä. Kuunnella tarkasti, ymmärtää ja sen perusteella kehittää räätälöityjä, luotettavia ja esteettisiä tuotteita erinomaisella laadulla, asiakkaiden yksilöllisten vaatimusten mukaisesti – tämä on B&W:n tavoite. B&W:n valmistamat kotelot ja laukut ovat enemmän kuin yksinkertaisia kuljetusratkaisuja; niiden tarkoituksena on inspiroida ja aktivoida. Tämän vuoksi he työskentelevät suurella innostuksella ja intohimolla.

**Ominaisuudet**

erittäin kestävä tapaus: polypropeenista (PP) valmistettu tapaus
sertifioitu MIL-STD-810, STANAG 4280, DEF STAN 81-41 ja ATA 300 -standardien mukaisesti / UN-hyväksyntä saatavilla pyynnöstä
lentokelpoinen: automaattinen paineenkorvausventtiili
kestävä
lämpötilankestävä -30° C: sta +80° C: seen
nimilappu
pinottava
kaksi silmukkaa lukkoille (Ø 7,0 mm)
kumitettu kahva
erityisesti kehitetyt pikalukitukset: mukava avata ja sulkea tapaus
Mitat ja paino

sisämitat: 330 x 235 x 150 mm
ulkomitat: 365 x 295 x 170 mm
paino ilman pakkausta: 2,04 kg
tilavuus: 11,7 litraa
Valinnainen varustus (ei sisälly toimitukseen)

Kuutiovaahdot (osanumero SI/3000)
Jakajajärjestelmä (osanumero RPD/3000)
Olkahihna (osanumero CS/3000)
Kantokahva (osanumero MB/3000)
Asennuskehys (osanumero PF/3000)
Verkkotasku (osanumero MB/3000)
Seinäkiinnike (osanumero WM/3000)

Sisämitat 247 x 175 x 153,5 mm

Ulkomitat 272 x 215 x 166 mm

Paino 0,85 kg

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006