Delkin CFexpress POWER 80GB (Type A)

Tuotetunnus (SKU): 118949

225,00 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Delkin CFexpress POWER 80GB (Type A)

Näytä enemmän

Kuvaus

Delkin Devicesin POWER CFexpress™ Type A -muistikortissa yhdistyvät teollinen lujuus ja luotettavuus sekä vertaansa vailla oleva suorituskyky. POWER CFexpress™ -kortti tarjoaa ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sopivan nopeuden, ja se on suunniteltu erityisesti käsittelemään tämän päivän ja tulevaisuuden kameroiden vaativimpia videotiloja.

  • Hyväksytty Sony a1, a7S III, a7 IV, FX3 ja FX6 -malleihin.
  • Tallentaa 8K-, 6K- ja 4K-videota korkeilla kuvataajuuksilla ja bittinopeuksilla.
  • Lifetime Warranty
  • Suurin lukunopeus: 880 MT/s
  • Suurin kirjoitusnopeus: 730 Mt/s (80 Gt)
  • Suurin kirjoitusnopeus: 790 Mt/s (160 Gt)
  • Sarjoitettu lisäsuojaa varten

Saatavilla olevat kapasiteetit: 80 Gt | 160 Gt

Teknisesti edistykselliset CFexpress™-tallennusnopeudet Kolmannen sukupolven PCI Express -liitännän ja Video Performance Guarantee 400 (VPG 400) -luokituksen ansiosta POWER CFexpress™ Type A -kortin tallennusnopeus on jopa 730 Mt/s (790 Mt/s 160 Gt:n kortilla), mikä mahdollistaa virheettömän elokuvalaatuisen videokuvauksen, mukaan lukien 8K-, 6K- ja 4K-videokuvaus suurilla kuvataajuuksilla ja bittinopeuksilla. Vähintään 400 Mt/s:n jatkuva kirjoitusnopeus takaa, että tiedot kirjoitetaan kortille nopeasti ja turvallisesti ja että kaikki tallentuu täydellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Se on myös hyväksytty reaaliaikaisia lähetyksiä varten ja tukee RAW-muotoista jatkuvaa sarjakuvausta ilman viivettä – älä koskaan menetä arvokkaita sekunnin murto-osia!

Virtaviivaistettu työnkulku POWER CFexpress™ Type A -kortti, joka pystyy purkamaan tietoja jopa 880 Mt/s nopeudella, takaa nopeimman ja tehokkaimman tiedonsiirron kortilta tietokoneeseen, jolloin tiedostot ovat heti käytettävissä ja jälkituotanto voidaan aloittaa nopeammin. Tämä on ihanteellista valokuvaajille ja videokuvaajille, joiden on nopeasti purettava suuria tietomääriä ja palattava kuvaamisen pariin.

Testattu yhteensopivuuden varmistamiseksi Jokainen CFexpress™ Type A -kortti on testattu perusteellisesti, jotta voidaan varmistaa täysi toimivuus ja suorituskyky nykypäivän huippuluokan laitteissa. POWER CFexpress™ -muistikortti on suunniteltu vastaamaan nykypäivän lähetys-, elokuva- ja valokuvausteollisuuden laajoihin vaatimuksiin, ja se on kortti, johon voit luottaa nopeaa ja luotettavaa valokuvausta ja videokuvausta varten. On kuitenkin tärkeää huomata, että CFexpress™ Type A -kortit eivät ole taaksepäin yhteensopivia CFexpress™ Type B-, CFast 2.0- tai CompactFlash-isäntäkorttien kanssa.

Tekniset ominaisuudet Korttityyppi: CFexpress™ Type A Tiedonsiirto: Lukunopeus: Enintään 880 Mt/s Kirjoitusnopeus: Enintään 730 Mt/s (80 Gt) Kirjoitusnopeus: Enintään 790 Mt/s (160 Gt) Kestävyys: Iskunkestävä, vedenpitävä, äärimmäiset lämpötilat

Laatikossa (1) Delkin Devices POWER CFexpress™ Type A -muistikortti, suojaava säilytyskotelo

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006